Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • NOUA GAMĂ DE ECHIPAMENTE DE STREAMING DE LA RAZER LE PERMITE STREAMERILOR SĂ-ȘI DESCĂTUȘEZE CREATIVITATEA

NOUA GAMĂ DE ECHIPAMENTE DE STREAMING DE LA RAZER LE PERMITE STREAMERILOR SĂ-ȘI DESCĂTUȘEZE CREATIVITATEA

Noile Razer Seiren BT, Razer Audio Mixer și Razer Key Light Chroma le oferă streamerilor o nouă dimensiune a libertății și a creativității, dar și posibilități extinse de personalizare atât pe desktop, cât și pe mobil

BUCUREȘTI, 11 martie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), și-a extins gama de produse destinate streamerilor cu noul microfon Razer Seiren BT, cu Razer Audio Mixer și cu Razer Key Light Chroma. Aceste noi periferice de streaming le oferă mai multă flexibilitate și posibilitatea de a deveni și mai creativi atât creatorilor de conținut, cât și streamerilor de jocuri mobile, prin soluții audio wireless de calitate profesională, posibilitatea de a mixa live în cadrul streamurilor, dar și prin soluții de iluminare flexibile, ideale pentru realizarea de streamuri mai captivante.

În timp ce Audio Mixer și Key Light Chroma sunt destinate streamerilor de desktop, microfonul wireless Seiren BT este conceput special pentru cei care folosesc  smartphone-uri pentru a realiza streamuri IRL (In Real Life). Cu dimensiuni deosebit de reduse și o captare excelentă a sunetului, Seiren BT aduce streamingul mobil la un nou nivel, oferind o captare precisă și clară a vocii, conferind astfel mai multă libertate streamingului IRL.

img2

“Până acum, streamerii IRL au fost nevoiți să folosească un microfon pe fir dacă voiau să ofere sunet clar spectatorilor, limitând astfel considerabil mobilitatea, o provocare majoră în special în spațiile zgomotoase în aer liber,” a declarat Richard Hashim, Head of Mobile & Console Division în cadrul Razer. “Acum, datorită lui Seiren BT, streamerii IRL se pot bucura de o libertate completă de mișcare și pot poziționa telefonul mobil după bunul plac, fără să se încurce în cabluri, totodată oferind audienței un sunet bogat, cu un volum echilibrat.”

Razer Seiren BT: Claritate absolută oriunde

Conectabil prin Bluetooth și compatibil cu majoritatea aplicaților de streaming populare, microfonul wireless Seiren BT oferă libertate completă de mișcare streamerilor, oferind totodată o tonalitate caldă și bogată a vocii atât prin intermediul microfonului omnidirecțional, cât și prin puternicul software ce atenuează zgomotele din jur.

img4

Prin folosirea Seiren BT, streamerii IRL pot avea o abordare creativă când vine vorba de streamurile lor, putând să folosească selfie-sticks sau alte accesorii, fără să se teamă că se vor încurca în cabluri. Noul Seiren BT are un design care permite atașarea deosebit de ușoară, oferind utilizatorilor posibilitatea să folosească cadre largi și să se poziționeze la distanță de telefonul lor mobil, fără să renunțe la calitatea audio de top.

img1

Indiferent dacă e vorba de vânt puternic sau de grupuri de oameni zgomotoși, microfonul Seiren BT filtrează în mod inteligent zgomotul de fundal, indiferent dacă vorbim de interior sau exterior, datorită opțiunii de suprimare a zgomotului disponibilă prin aplicația Razer Streaming Mobile App. Livrat împreună cu bureți antivânt pentru interior și exterior, Seiren BT este o soluție perfectă pentru streamerii IRL care doresc să îmbunătățească nivelul calitativ al conținutului lor printr-o claritate audio pe care se pot baza indiferent de locul de unde transmit live.

Seiren BT este cea mai nouă adăugire la gama de microfoane de calitate profesională dezvoltate de Razer, care cuprinde Seiren V2 Pro, Seiren V2 X și Seiren Mini.

img3

Pentru mai multe detalii despre Razer Seiren BT vizitați această pagină.

Razer Audio Mixer: Control audio combinat

Noul Razer Audio Mixer este o soluție de tip ”single-box”, concepută în mod special pentru streaming, ce dispune de o serie de intrări directe și de un software puternic menit să le ofere streamerilor desktop o nouă dimensiune a  controlului când vine vorba de mixajul live. Nivelul de control oferit de această soluție putea fi atins în mod tradițional doar prin utilizarea unui sistem complex, scump și greu de manevrat, compus din mai multe dispozitive. Razer Audio Mixer reunește toate funcțiile într-un singur dispozitiv, ușor de folosit – un mixer audio analog cu 4 canale personalizabile.

Razer Audio Mixer le permite streamerilor să controleze simultan mai multe surse audio prin ajustarea individuală a volumului fiecăreia dintre ele, prin oprirea sunetului anumitor canale și chiar și prin adăugarea de efecte audio pentru a aduce un plus streamurilor. Noul dispozitiv nu este doar ușor de folosit, ci și de pus în funcțiune, făcându-l accesibil și streamerilor care nu au expertiză tehnologică. Acest lucru se datorează compatibilității cu majoritatea conexiunilor audio  inclusiv hybrid-XLR (cu Phantom Power 48V), TRS Line In și Out, Optical TOS și altele.

Aplicația Razer Audio Mixer este o soluție avansată ce funcționează ca o suită completă de mixaj audio. Integrată complet în Razer Synapse 3, aceasta este compatibilă cu toate sursele audio de tip digital output din sistem, inclusiv cu sunetul din jocuri video, cu aplicațiile de muzică și cu cele chat. Prin intermediul Razer Synapse 3, utilizatorii pot beneficia de o serie importantă de opțiuni de ajustare a sunetului, de la soluțiile software de noise gate și egalizare și până la cele de reverb și schimbare a vocii. Fiecare sursă de sunet poate fi echilibrată, mixată și atribuită funcțiilor hardware de pe unitatea Audio Mixer. Configurarea audio și procesarea sunetului se va face prin procesorul integrat în dispozitivul Audio Mixer, economisind astfel resurse de procesare pe sistemul PC.

Razer Audio Mixer elimină orice urmă de bătaie de cap când vine vorba de calitatea audio profesională a oricărui stream. Punerea în funcțiune este extrem de simplă datorită intrărilor directe, iar utilizarea acestui dispozitiv le oferă utilizatorilor un control complet asupra surselor audio și asupra felului în care le mixează și le îmbunătățesc prin efecte și setări personalizate de microfon. Grație faptului că Razer Audio Mixer este compatibil atât cu sursele analogice, cât și cu cele digitale, dar și pentru că acesta oferă posibilitatea de mixaj live la nivel de canal prin fading, muting și efecte, streamerii au acum la dispoziție o soluție audio completă sub forma unui singur produs ce poate controla aproape orice combinație de surse software și hardware. Aceste aspecte fac din Razer Audio Mixer o unealtă pe care streamerii viitorului nu trebuie să o rateze.

Pentru mai multe informații despre Razer Audio Mixer vizitați această pagină.

Razer Key Light Chroma: Secretul iluminării profesionale

Razer Key Light Chroma este o soluție la cheie bazată pe tehnologia Razer Chroma RGB, și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza complet iluminarea pentru a  realiza streamuri unice, creative și cu adevărat interactive. Cu un control simplu prin aplicația Razer Streaming App sau Razer Synapse 3, streamerii pot accesa nenumărate setări de iluminare, inclusiv cele ce permit sincronizarea sistemului de iluminare cu alte dispozitive compatibile Chroma RGB. Mai mult, aplicațiile permit și sincronizarea iluminării cu diversele notificări de pe stream, prin mai multe efecte luminoase ce transformă streamul într-o experiență unică.

Pentru streamuri și mai creative, Key Light Chroma aduce iluminarea personalizabilă în lumea streamerilor, panoul luminos putând afișa până la 16,8 milioane de culori pentru a crea atmosferă și pentru a încuraja interacțiunea spectatorilor prin efecte care reacționează la emote-uri, alerte, shout-outs sau la alte acțiuni. Pe lângă funcțiile Razer Chroma RGB, noul Razer Key Light Chroma este capabil să atingă o luminozitate de 2800 de Lumeni și un interval al temperaturii de culoare de 3000K – 7000K. Este o lumină destul de puternică pentru orice setup de streaming, inclusiv pentru cei care transmit conținut VR și au nevoie de o iluminare a întregii încăperi.

Noul Razer Key Light Chroma vine la pachet cu un sistem de prindere pe birou, ce are în vârf o articulație rotativă de tip bilă, pe care este amplasat un șurub cu filet ¼”. Fileturile dispuse pe toate părțile panoului luminos îi permit acestuia să fie montat atât pe orizontală cât și pe verticală, în timp ce articulația de tip bilă permite schimbarea unghiului panoului după dorințele utilizatorului. Pentru o iluminare a întregii încăperi, suportul de birou poate fi ridicat pe înălțime până la 1.3m față de suprafața biroului, iar pentru o iluminare mai bună a feței suportul poate fi coborât până la 55cm deasupra biroului.

Alimentat cu un adaptor de 52.5W, Razer Key Light Chroma este compatibil cu tehnologiile Wi-Fi și Bluetooth, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a controla iluminarea prin intermediul Razer Synapse 3 sau Razer Streaming Mobile App.

Pentru mai multe informații despre Razer Key Light Chroma vizitați această pagină.

Noile Seiren BT, Audio Mixer, Key Light Chroma și aplicația Streaming Mobile App sunt cele mai noi adăugiri la gama de periferice Razer destinate streamerilor. Seiren BT aduce o libertate completă de mișcare pentru streamerii IRL, în timp ce Audio Mixer și Key Light Chroma le aduc o flexibilitate nemaiîntâlnită și un plus de creativitate streamerilor de desktop și creatorilor de conținut. Datorită gamei extinse de microfoane, camere și accesorii, Razer dispune de produse care se potrivesc oricărui streamer și creator de conținut.

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Seiren BT

109,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

Razer Key Light Chroma

299,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați 

Razer Audio Mixer

259,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 150 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

Lasă un răspuns