Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

PC Garage anunță promoțiile din campania Vinerea de Gaming

Vinerea aceasta ai produse ASUS la super prețuri

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă Vinere de Gaming, o campanie specială care are loc în fiecare vineri. În cadrul acesteia, iubitorii de gaming și de tehnologie vor găsi reduceri importante la produsele si brandurile lor preferate.

Vinerea de Gaming by PC Garage, presupune aplicarea unor reduceri importante direct în coșul de cumpărături, pe lângă reducerile deja existente, la diferite categorii de produse. In fiecare vineri, gamerii și pasionații de tehnologie vor putea să-și cumpere produsele preferate la reducere.

Vinerea aceasta, 11 martie 2022, PC Garage oferă reduceri generoase pentru produsele ASUS din cele mai importante categorii: periferice, monitoare, laptop-uri și routere.

Puteți vizita site-ul PC Garage pentru a vedea toate produsele din campanie accesând ACEST link. Printre produsele vedetă din vinerea aceasta putem menţiona:

vinerea de gaming

Mouse-ul de gaming ASUS ROG Gladiul II Origin, un model cu iluminare RGB, conectivitate pe fir, senzor de 12.000DPI și switch-uri ROG care vor oferi nu doar o rezistență bună în timp, dar și extra precizie în jocurile preferate. Sunt garantate 50 de milioane de apăsări, fiind realizate în Japonia de producătorul Omron. De asemenea, mouse-ul poate fi ușor transportat într-o husă ROG dedicată, iar cablul poate fi detașat.

Tastatura ASUS TUF Gaming K3 cu switch-uri mecanice Red, silențioase și rapide. Este un model cu iluminare AURA Sync, suprafața din aluminiu, passthrough USB 2.0 pentru conectarea rapidă a dispozitivelor zilnice, cum ar fi un mouse sau un stick USB. Dispune de switch-uri rezistente până la 50 de milioane de apăsări, are 8 butoane programabile pentru a mapa funcții macro și oferă un palm rest în pachet.

Căștile ASUS ROG Strix Fusion Wireless sunt ideale pentru pasionații de gaming și muzică. Sunt căști ce pot fi ușor transportate și oferă o autonomie de 15 ore. Sunt compatibile cu Windows și PS4, dispun de difuzoare ASUS Essence optimizate atent pentru un sunet curat, iar cupele ROG Hybrid din materiale de ultimă generație vor izola sunetul atât din exterior cât și din interior, oferind în același timp un confort sporit.

Laptop-ul ASUS TUF F15 FX506LH este un model accesibil cu hardware capabile să ruleze jocurile din 2022 la detalii suficient de ridicate pentru o experiență plăcută. Cu un procesor i7-10870H, 8GB RAM, 512GB SSD, o placă video GTX 1650 de 4GB și ecran Full HD de 15.6 inch la 144Hz, va oferi o experiență plăcută la un preț care să nu pună mare presiune pe portofel.

Tastatura iluminată, carcasa rezistentă și dar și conexiunea stabilă la internet datorită unei plăci de rețea puternice, sunt elemente cheie care definesc, împreună cu specificațiile mai sus menționate, un laptop de gaming veritabil.

Monitorul ASUS TUF Gaming VG27BQ de 27 inch și rezoluţie QHD, este o soluție ideală pentru pasionaţii de jocuri care vor să profite de un hardware puternic. Cu un timp de răspuns de 0.4ms, 165Hz și compatibile G-Sync, gamerii care dispun de calculatoare puternice vor aprecia acest monitor pentru viteza și calitatea imaginii. Oferă un design modern, acesta putând să fie înălțat, rotit sau înclinat după bunul plac.

Nici o experiență de gaming nu ar putea fi completă fără un router capabil să mențină o conexiune stabilă în timpul unui meci online. ASUS RT-AC85P este un router Dual Band cu Wi-Fi 5 capabil de viteze Gigabit pe cablu și viteze de până la 1744Mbps pe banda de 5GHz. Dispune de 4 porturi LAN, 1 port WAN și 3 antene externe puternice.

Pentru mai multe detalii și produse puteți accesa campania  AICI. Regulamentul campaniei poate fi accesat AICI. Campania este valabila doar astăzi, 11 martie, în limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns