Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Ce ceas sa alegeti pentru a-l oferi unui barbat?

 

Fie ca este de Craciun, de o zi de nastere, de Ziua Indragostitilor sau chiar pentru nicio ocazie speciala, exista un cadou care este pe placul barbatului iubit si care il va impresiona de fiecare data. Pentru doamne, o bijuterie va fi intotdeauna un caodu minunat, dar un barbat nu iubeste intotdeauna inelele sau bratarile. Pe de alta parte, exista un obiect care ii va surprinde si pe care vor fi mandri sa-l poarte punandu-l la incheietura… ceasul. Ceasurile au devenit accesorii esentiale care le permit sa aduca un plus de clasa in aspectul vestimentar. Dar cum alegeti un ceas pe care sa-l oferiti unui barbat?

Sunt atat de multe modele incat e greu sa va decideti. Multe modele veti gasi si pe Tio.ro. Pentru a nu gresi urmati sfaturile de mai jos.

Exista doua motive pentru care este esential sa alegeti cu grija ceasul pe care urmeaza sa-l oferiti partenerului.

In primul rand pentru ca este imaginea iubirii tale pe care o veti oferi barbatului drag. Acest cadou reprezinta dragostea pe care o simtiti pentru el si modul vostru de a-l face fericit. Ii veti demonstra astfel ca nu va este indiferent si ca stiti sa faceti cadouri foarte frumoase. Un barbat apreciaza intotdeauna atentia.

Celalalt motiv este acela ca oferindu-i un ceas de mana barbatesc frumos ii veti arata ca stiti sa-i alegeti cadourile si ca alaturi de dvs. nu va fi dezamagit! Daca faceti alegerea corecta, veti fi femeia perfecta.

Exista trei criterii de retinut atunci cand va intrebati ce ceas sa alegeti si sa oferiti unui barbat.

In primul rand brandul. Acesta este un criteriu foarte sugestiv, dar fiecare brand are propria sa istorie, iar barbatii care poarta un ceas barbatesc la incheietura sunt foarte sensibili la acest aspect. Ne-ar lua prea mult timp sa prezentam fiecare brand de ceasuri, dar exista mutle site-uri ce ofera astfel de informatii.

Apoi, al doilea criteriu de luat in considerare este cureaua ceasului. Fie otel, fie piele. Nu subestimati acest aspect pentru ca unii barbati sunt alergici la anumite materiale. Multa vreme bratara din piele a fost data uitarii, dar revine la moda si arata foarte elegant atunci cand este purtata cu un costum. Pentru culoare culoarea elegantei este un maro inchis!

In cele din urma, al treilea criteriu de luat in considerare este cadranul si mai ales dimensiunea acestuia. Atunci cand ii faceti un cadou iubitului, incearcati sa vizualizati incheietura mainii lui pentru a nu alege un ceas prea mare care sa arate neplacut sau prea mic care nu va fi suficient de evidentiat.

Mai ezitati in privinta modelului? Nu sunteti sigura la ce model sau stil sa apelati? Cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa alegeti ceasul pe care urmeaza sa-l oferiti iubitului gandindu-va la caracterul lui! De asemenea, nu neglijati sentimentele personale… Nu cumparati niciodata un ceas de care nu v-ati indragostit pentru ca la fel ca o camasa draguta, va imbraca barbatul.

Un ceas reprezinta foarte mult pentru un barbat pentru ca este un semn de prestigiu si putere. Dar dincolo de asta, este si imaginea pe care o va trimite inapoi asa ca daca barbatul iubit are grija de aspectul lui, nu neglijati brandul pe care urmeaza sa-l alegeti.

 

 

Lasă un răspuns