Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Visual Fan anunță deschiderea unei noi linii de business, prin debutul pe piața de autovehicule electrice. La baza deciziei demarării noului proiect se află tendința companiilor din sfera tehnologiei de aderare la industria mașinilor electrice.

Visual Fan anunță deschiderea unei noi linii de business, prin debutul pe piața de autovehicule electrice. La baza deciziei demarării noului proiect se află tendința companiilor din sfera tehnologiei de aderare la industria mașinilor electrice.

Brașov, 09 Decembrie 2021. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice. În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piața mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendinţă de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate.

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.L. și al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A..

Teaser Visual EV

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult. În cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendințele și a înțeles nevoile consumatorilor, venind în întâmpinarea acestora cu produse adaptate solicitărilor primite din piață. În prezent, ne confruntăm cu această tendință de deplasare a companiilor din tehnologie către industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În plus, tendinţa de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor clienți de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure, ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanţă cât mai mici. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus în cadrul showroom-ului Brady Auto Center din București, începând cu data lansării. Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe informații și detaliile tehnice ale noii mașini.

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

Lasă un răspuns