Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HUAWEI Sound Joy: Prima boxă inteligentă portabilă de la Huawei, proiectată în colaborare cu Devialet

HUAWEI Sound Joy: Prima boxă inteligentă portabilă de la Huawei, proiectată în colaborare cu Devialet

HUAWEI Sound Joy oferă o experiență audio inteligentă portabilă și premium

București, 8 decembrie 2021 – Huawei Consumer Business Group a anunțat astăzi lansarea primei sale boxe portabile – HUAWEI Sound Joy, realizată în colaborare cu Devialet, la timp pentru cei care își completează acum lista cadourilor de Crăciun. Boxa are un model compact, elegant, portabil, fiind concepută pentru utilizarea de zi cu zi, oferind consumatorilor un confort extraordinar și o experiență audio premium, oriunde s-ar afla. Noul design din material de țesătură are un rating IP67 pentru rezistență la praf și apă și o suprafață anti-alunecare, oferind o durabilitate crescută în diferite scenarii de utilizare. HUAWEI Sound Joy are o autonomie ridicată de până la 26 de ore de redare audio și suport pentru încărcare rapidă, fiind boxa ideală care însuflețește orice petrecere, fie ea în aer liber sau în interior. Boxa Huawei este disponibilă pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail, la prețul recomandat de vânzare de 599 lei, în două variante de culoare: Obsidian Black și Spruce Green.

HUAWEI Sound Joy (2)

Concepută pentru oameni activi

Cu o dimensiune de 202mm, greutate de 680g și diametru de 73mm, HUAWEI Sound Joy este la fel de ușor de transportat ca o sticlă cu apă. HUAWEI Sound Joy este partenerul ideal care le permite consumatorilor să-și aducă melodiile preferate la orice eveniment, în aer liber sau în interior, indiferent că se află la un picnic, o plimbare în parc, cu bicicleta în jurul orașului sau la o petrecere acasă cu prietenii.

În plus, pentru că viața urbană înseamnă posibilități nelimitate, HUAWEI Sound Joy le oferă iubitorilor de sporturi acces la orice ritm, fie breakdance, skateboarding sau parkour.

 HUAWEI Sound Joy (1)

Autonomie remarcabilă a bateriei și încărcare rapidă

Datorită bateriei mari de 8800 mAh, HUAWEI Sound Joy oferă o durată de viață de 26 de ore cu o încărcare completă. Astfel, utilizatorii se bucură de o experiență audio neîntreruptă în timpul călătoriilor sau în locuri fără surse de alimentare.

Chiar și atunci când bateria este descărcată, încărcarea rapidă la 40 W le permite utilizatorilor să încarce boxa HUAWEI Sound Joy rapid și în siguranță. Cu doar o încărcare de 10 minute, aceasta  poate funcționa încă o oră, iar o încărcare completă durează doar 3 ore. HUAWEI Sound Joy îi însoțește pe utilizatori oriunde ar merge prin portabilitatea crescută a design-ului.

HUAWEI Sound Joy (1)

Design realizat de Huawei și Devialet, pentru un sunet de excepție

Lansarea HUAWEI Sound Joy este rezultatul eforturilor comune ale Huawei și Devialet, unul din primele trei branduri audio la nivel global, renumit pentru produsele sale de înaltă calitate. Folosind tehnologia Devialet SAM®, HUAWEI Sound Joy oferă experiențe audio autentice. Radiatorul pasiv tip Push-Push este unul emblematic, care include două diafragme plasate spate în spate, pentru a echilibra undele sonore, oferind sunete mai clare și fără distorsiuni.

HUAWEI Sound Joy dispune și de un sistem de difuzoare cu 2 căi pentru a oferi frecvențe înalte puternice și bas profund la un volum ridicat. Acesta include o unitate cu un tweeter și un difuzor dedicată pentru medii și joase, iar împreună produc un sunet mai clar și mai pătrunzător.

În ciuda unei cavități sonore mici de 0,25 L, HUAWEI Sound Joy poate ajunge la 79 dBA la o distanță de 2m. Boxa nu-i dezamăgește niciodată pe utilizatorii aflați în locuri aglomerate sau în aer liber, oferind un sunet puternic, de înaltă calitate.

HUAWEI Sound Joy, o boxă mai inteligentă

HUAWEI Sound Joy vine cu o colecție de funcții inteligente care le oferă utilizatorilor mai multă distracție în diferite ocazii. Datorită tehnologiei One-Touch Transfer, utilizatorii își pot conecta cu ușurință device-ul la HUAWEI Sound Joy și pot transfera instantaneu conținutul media pe acesta. Totul stă într-o atingere a device-ului în partea de sus a difuzorului.

 

Funcția Shake Stereo Link Up permite asocierea și conectarea a două unități HUAWEI Sound Joy pentru a forma un sistem stereo, oferind o experiență audio mai captivantă și mai impresionantă, în special la petreceri. Astfel, în preajma sărbatorilor de iarnă boxa devine un partener de nădejde și o excelentă idee de cadou de Crăciun.

Cu funcția Automatic Discovery, utilizatorii pot conecta pur și simplu un smartphone, un laptop sau o tabletă din apropiere la HUAWEI Sound Joy, cu câteva atingeri pe fereastra pop-up care apare pe dispozitivul lor. HUAWEI Sound Joy este o boxă externă excelentă pentru birou, acasă și pentru multe alte locuri, eliminând nevoia de cablu sau de setări suplimentare pe dispozitive. Noua boxă vine și cu un inel multicolor pentru efecte luminoase fascinante.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Paisprezece centre de cercetare și dezvoltare au fost înființate în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumator BG este una dintre cele trei unități de afaceri Huawei și acoperă smartphone-uri, PC-uri și tablete, servicii wearables și cloud etc. Rețeaua globală Huawei este construită pe o perioadă de peste 30 de ani de expertiză în industria telecomunicațiilor și este dedicată realizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizități : www.huaweistore.ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns