Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • CE CUMPĂRĂ FEMEILE DE BLACK FRIDAY 2021. Esteto.ro: Produsele pentru îngrijirea părului, obiectele de mobilier, aparate de îngrijire personală și consumabile pentru coafură sunt în topul achizițiilor făcute de femei în Black Friday 2021

CE CUMPĂRĂ FEMEILE DE BLACK FRIDAY 2021. Esteto.ro: Produsele pentru îngrijirea părului, obiectele de mobilier, aparate de îngrijire personală și consumabile pentru coafură sunt în topul achizițiilor făcute de femei în Black Friday 2021

  • Cea mai mare comandă, în valoare de 33.020 de lei a fost plasată pe 1 noiembrie în Esteto Marketplace
  • Vânzări cu 75% mai mari înregistrate de Esteto.ro, până acum, în BF 2021, față de perioada similară din 2021
  • ro derulează Black Friday 2021 în intervalul 1-14 noiembrie

București, 12 noiembrie 2021 – Produsele pentru îngrijirea părului, Home & Deco, aparatele de îngrijire personală, consumabile pentru frizerie și coafură și mobilierul de grădină sunt categoriile cu cele mai mari încasări, de la începutul campaniei de Black Friday 2021, pe Esteto.ro, unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria.

Esteto.ro BF21

Esteto.ro derulează campania de Black Friday 2021 în intervalul 1-14 noiembrie și oferă reduceri între 5% și 50% la aproape 30.000 de produse, la care se adaugă alte câteva zeci de mii de produse listate pe platforma Esteto Marketplace. Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace sunt calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

Dacă analizăm toate vânzările Esteto de la începutul lunii noiembrie și comparăm prețurile pe care le practicăm în afara campaniei curente, observăm că valoarea medie a reducerii oferite clienților în Black Friday 2021 este de 22% – practic, dacă clienții ar fi făcut aceleași achiziții pe Esteto.ro în luna octombrie 2021, ar fi avut plătit cu 22% mai mult ca acum”, spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

În medie, de la începutul campaniei de Black Friday din acest an, clientele Esteto.ro au făcut cumpărături în valoare de 195 de lei/ comandă, în creștere de la 170 de lei/ comandă plasată în BF 2020. Cea mai mare achiziție, în valoare de 33.020 de lei, a fost făcută în Esteto Marketplace chiar în dimineața primei zile a evenimentului de shopping (1 noiembrie 2021), în timp ce comanda cu cele mai multe produse în coș, 136 de bucăți, a fost plasată de o clientă în data de 7 noiembrie.

Până acum, ziua cu cele mai multe comenzi și cel mai mare număr de produse vândute de Esteto.ro în BF 2021 a fost 2 noiembrie.

„Ne așteptăm ca vineri, 12 noiembrie, să doborâm toate recordurile în materie de vânzări de Black Friday 2021 – comenzi plasate, număr de produse comandate și valoarea acestora –, iar pentru asta ne-am asigurat că stocurile sunt suficiente și că din punct de vedere logistic și operațional suntem pregătiți să susținem cererea și să facilităm livrarea tuturor comenzilor cât mai rapid”, mai spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

În luna noiembrie, comenzile plasate pe Esteto.ro au ajuns la clienți în maximum 48 de ore (2 zile calendaristice).

În total, în prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, Esteto.ro a înregistrat vânzări mai mari cu 75% față de perioada similară din 2020, în timp ce creșterea din marketplace a depășit 220%.

Esteto derulează simultan Black Friday și în Ungaria și Bulgaria, unde vânzările se înscriu pe același trend ascendent.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2021 pot fi accesate aici:

https://www.esteto.ro/campanie/blackfriday

Cataloagele de reduceri pentru principalele categorii de produse pot fi accesate aici:

https://esteto.ro/Catalog_Esteto_Black_Friday_2021.zip

Despre Esteto.ro

Esteto.ro este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei care comercializează peste 520.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home & Deco și Fashion) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 400 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, magazinul online ajungând să fie recunoscut între cele mai importante business-uri online din România, cu prezență regională, în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creștere cu 74% față de anul anterior.

Lasă un răspuns