Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Economie
  • Alege să ai un eveniment unic prin aranjamentele florale

Alege să ai un eveniment unic prin aranjamentele florale

Fie că este vorba despre o nuntă rustică, boemă, vintage, florile au un loc important la o nuntă. Într-adevăr, ele aduc romantism, culori, prospețime și natură. Florile împodobesc atât locul ceremoniei, cât și locul recepției, precum și alaiul, mașinile, coafura miresei, butonierele mirelui. Există mii de buchete de flori, de toate culorile și de toate formele, care pot face alegerea mai dificilă.

Cum să alegi flori pentru o nuntă?

Florile sunt unul dintre elementele esențiale la o nuntă. Îmbracă masa de nuntă, mesele de oaspeți, biserica sau orice alt loc de ceremonie, sala de recepție. Buchetul de mireasă este cel mai important dintre toate și necesită cea mai mare atenție. Într-adevăr, buchetul de mireasă va fi vizibil pe toate fotografiile de nuntă. Ar trebui să fie în armonie cu rochia ta și cu tema aleasă.

Culorile florilor

Dacă alb este culoarea emblematică a unei nunți, celelalte culori permit să adauge o notă caldă întregii nunți. Nu ezita să te joci cu nuanțele culorilor oferite de natură: roz, roșu, albastru, violet, galben, verde.

Care sunt semnificațiile florilor de nuntă?

Tinzi să alegi buchete de flori și decorațiunile florale pentru esteticism. Cu toate acestea, fiecare tip de floare are propriul limbaj. La o nuntă, trandafirul este steaua florilor, simbolizează dragostea cu un D majuscul și pasiunea dacă este de culoare roșie. Trandafirul alb reprezintă puritatea. Este folosit de multe ori în buchete mireasa.

Bujorul, indiferent de culoarea sa, este simbolul sincerității. În timp ce iasomia reprezintă eleganță și grație. Promisiunea atașamentului etern este simbolizată de caprifoi și dragostea credincioasă. Nu-mă-uita reprezintă dragostea adevărată, iar laleaua este folosită pentru a declara dragoste extremă, sinceră și idealizată dacă are culoarea albă. În cele din urmă, margareta este simbolul iubirii timide, iar primula este chiar prima dragoste.

Ce prețuri sunt pentru florile de nuntă?

Bugetul pentru achiziționarea florilor de nuntă nu este fix. Poate varia în funcție de stilul pe care îl alegi pentru buchetul de mireasă și de centrul piesei alese, de volum, de munca de făcut și de sezon. Contactează florăria pentru a-ți comunica bugetul și pentru a-ți evalua dorințele pentru a obține o ofertă adecvată în ceea ce privește aranjamentele florale. De asemenea, reține că prețul florilor crește, de obicei, în perioada de Ziua Îndrăgostiților și de Crăciun.

Cum să livrezi flori de nuntă?

Florile trebuie comandate cât mai curând posibil, având în vedere amploarea evenimentului care urmează să fie organizat. În ceea ce privește livrarea, aceasta trebuie comunicată imediat ce ai toate informațiile despre data, ora și locul ceremoniei. Într-adevăr, florarii se ocupă adesea de maxim două sau trei nunți în fiecare weekend. Deci, este important să cauți o florărie cât mai devreme posibil pentru a avea cel mai bun furnizor pentru ziua cea mare.

În general, anumite informații sunt esențiale pentru livrarea florilor, cum ar fi numele și prenumele viitorilor soți, precum și adresele locului ceremoniei și data și ora ceremoniei. Într-adevăr, livrarea trebuie făcută la locul ceremoniei și la recepție cu o zi înainte sau în ziua nunții: biserică, primărie, spațiu, hotel.

Lasă un răspuns