Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Auto
  • Cât de des îți schimbi carcasa telefonului?

Cât de des îți schimbi carcasa telefonului?

Smartphone-ul este cu siguranță unul dintre acele lucruri pe care le ții deseori în mână și de obicei, pe care le porți cu tine. Pentru a-l proteja de deteriorările cauzate de căderi, lovituri sau obiecte ascuțite în viața de zi cu zi, este recomandabil să-l protejezi cu huse telefoane personalizate. Dacă proiectezi personal o husă cu o fotografie pentru telefonul tău mobil la Etuo, nu este doar un accesoriu interesant și personalizat, ci și o protecție fiabilă. Ca un companion constant, acesta este un accesoriu individual care subliniază designul smartphone-ului tău, precum și personalitatea ta. De la husa pliabilă Wallet Book la husa de spate a telefonului mobil, îți poți personaliza accesoriul cu propria poza. Dacă preferi să afișezi poza pe husa smartphone-ului pentru a fi în atenția ta în orice moment, o husă personalizată este alegerea potrivită. La etuo.ro îți poți alege husa potrivită smartphone-ului tău dintre diferitele modele și îți poți crea accesoriul perfect personalizat pentru telefonul tău mobil.

Huse personalizate din silicon

Husa din silicon este probabil cea mai populară, datorită manevrabilității sale și protecției bune oferite împotriva loviturilor și zgârieturilor. De cele mai multe ori, husele din silicon diferă doar prin culoare. Pentru a ieși din mulțime, acum ai ocazia să îți proiectezi propria husă din silicon cu imaginea sau designul tău preferat. Husele din silicon sunt deosebit de ușor de curățat cu o cârpă umedă. De asemenea, poți utiliza o radieră pentru murdăria încăpățânată și petele galbene. Dacă acest lucru ți se pare prea obositor, poți cumpăra alta din magazinul online etuo.ro. În acest context, poți alege orice model de husă pe care de altfel, o poți personaliza cu o poză sau un text drăguț. Pe suprafața huselor din silicon nu se adună murdărie, iar suprafața rămâne netedă mult timp. Dacă se acumulează ceva pe suprafața husei, o poți scoate pur și simplu cu o cârpă umedă. Pentru a lustrui suprafața husei, poți folosi un șervețel umed și va arăta la fel de bine ca una nouă.

Huse personalizate pentru diferite tipuri de smartphone și iPhone

Indiferent dacă ai un nou Samsung Galaxy, un iPhone mai vechi sau un smartphone complet diferit, la Etuo vei găsi huse personalizate pentru multe telefoane mobile de la diferiți furnizori. Precizia, calitatea ridicată a imprimării și multe opțiuni de proiectare în procesul de creare, sunt întotdeauna o alegere bună. Husele personalizate rezistente sunt frumoase și elegante, practice și oferă o protecție fiabilă.

Proiectează-ți propria husă pentru telefonul tău mobil cu o fotografie

La Etuo este foarte ușor să proiectezi husa telefonului mobil, într-un stil unic și individual. Mai întâi selectează husa potrivită modelului tău de smartphone, ținând cont de dorințele tale în ceea ce privește culoarea și apoi plasează imaginea pe suprafața ei. Dacă dorești, poți adăuga acum texte scurte sau clipuri la design. Ultimul pas este să îți previzualizezi husa și apoi să plasezi comanda. Imediat după încărcare, sistemul verifică automat dacă rezoluția fotografiei selectate este suficientă. De altfel, poți anula orice pas de proiectare până la trimiterea comenzii. Așadar, nu ezita să încerci câteva machete diferite până când ești complet mulțumit.

Lasă un răspuns