Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Amanet auto Bucuresti ne salveaza in vreme de pandemie

E limpede ca aceasta perioada este una cu totul si cu totul speciala. Nu ne ramane decat sa ne adaptam si sa iesim din impas asa cum putem pentru a supravietui.

In randurile ce urmeaza, am un exemplu de situatie specifica acestei pandemii, care pe mine m-a marcat, mai ales pentru faptul ca intamplarea face sa cunosc aceste persoane.

Una dintre familiile pe care le cunosc de ani buni a trecut recent printr-o experienta amara. Mai intai cei doi copii au ramas acasa si aveau nevoie de laptopuri sa intre in fiecare zi la ore si sa fie activi.

Apoi a venit concedierea mamei care lucra ca bucatareasa intr-un restaurant de lux. Somajul a venit pe nepregatite si facturile au crescut si ele, fiindca asa este in perioada iernii.

Au consumat mai multa electricitate, incalzirea locuintei costa si ea, cosul zilnic a devenit mai usor si mai putin consistent.

Vestea ca ratele la casa se amana, nu i-a bucurat deloc, fiindca stiau cat de greu este sa se stranga datorii peste datorii.

Aveau masina, nu foarte scumpa, nu noua, dar functionala. Au incercat sa o vanda, dar nu a cumparat nimeni o „batranica”.

Erau ingroziti, fiindca se asteptau ca din rau sa fie si mai rau. Din fericire, au intrat pe site-ul Amanet auto Bucuresti sfatuiti de amici  care isi amanetasera deja masinile. Iata care au fost argumentele lor:

– casele de amanet Cashbook acorda imprumuturi in momentul in care primesc bunurile la ghiseu sau solicitarea online. Nu exista timp de asteptare, prin urmare datoriile sunt achitate la timp.

amanet auto stabileste onest pretul oricarei masini. Toate bunurile sune evaluate corect, iar dobanda este foarte mica, prin urmare este un partener de afaceri de incredere.

– la amanet masini se primesc si masini vechi, indiferent de marca lor.

Familia a zambit fericita dupa atatea zile de stres si primul lucru pe care adultii l-au facut a fost sa evalueze masina personala, completand formularul de pe site.

Au fost surprinsi cand li s-a comunicat suma si au dus imediat masina la amanet. Au trecut 4 luni de atunci. Situatia lor financiara s-a redresat, dar nu pot uita mana de ajutor pe care au primit-o de la agentia de amanet masini Cashbook, cand aveau cea mai mare nevoie de ea!

Aceasta a fost „povestea” pe care mi-am dorit sa o impartasesc cu voi. Sper sa va ajute aceste exemplu de viata si sa nu fie nevoie sa apelati niciodata la amanet. Dar daca va fi nevoie, va asigur ca o puteti face cu incredere, fara nicio problema!

Lasă un răspuns