Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Cum alegi o esarfa cu stil

O esarfa este un accesoriu pe care ar trebui sa il purtam mai des, este acea bucata de material atat de eleganta si atemporala! In afara de culoarea si infrumusetarea evidenta pe care o ofera unui outfit, esarfele nu sunt doar dragute – sunt si extrem de practice! O poti folosi in atat de multe moduri. Poti folosi esarfe femei in jurul gatului, poti sa iti legi parul sau poti chiar sa o legi in jurul manerului gentii! Poate de aceea, toate doamnele din Epoca de Aur a Hollywood-ului au purtat aceste esarfe dama cu stil, avand un aer glamour de neuitat.

Indiferent de bugete sau gusturi, exista cu adevarat ceva pentru toata lumea si este mai usor sa gasesti esarfe de dama ieftine care sa arate exact opusul decat sa gasesti o pereche ieftina de pantofi care sa arate mai mult decat a costat.

Cum sa alegi o esarfa?

Alege culori luminoase, vesele sau nuante pastelate – doresti ceva care sa iti separe imbracamintea de fata si sa ofere un pic de stil sau cel putin sa ofere un contrast complementar cu tonul pielii. Credem ca esarfele de culoare nud sunt greu de purtat, deoarece se „amesteca” cu culoarea pielii!

Acorda o atentie deosebita detaliilor. Daca iti plac paietele, broderia sau texturile, asigura-te ca firele nu sunt desfacute si toate detaliile sunt fixate in siguranta. De asemenea, alege-ti cu intelepciune decoratiunile. Nu are rost sa cumperi o esarfa cu strasuri lipite, pentru ca masina de spalat se va ocupa de ele!

Alege o varietate de lungimi, forme si grosimi. Vei vedea ca acest lucru te va ajuta sa folosesti esarfele in diverse combinatii si modele.

Exista o tesatura si un material pentru fiecare anotimp. Bumbac, matasuri si asa mai departe – chiar si lana subtire si fina este minunata pentru primavara si toamna. Fereste-te de fibrele sintetice, cum ar fi poliesterul si nylonul – acestea nu sunt prea bune pentru pielea sensibila.

Oricare ar fi ocazia, nu exista nimic la fel de practic sau de frumos ca o esarfa cu adevarat grozava. Ia una cu tine pe drum, la malul marii si chiar la cumparaturi. Va adauga stil si personalitate unei tinute simple.

Lasă un răspuns