Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Oja semipermanenta pentru ca manichiura sa reziste o luna!

Fetelor, nu ma pot abtine sa nu va impartasesc bucuria si entuziasmul meu legate de oja semipermanenta pe care am descoperit-o recent pe site-ul Bio Sculpture.ro!

Descoperirea a venit dupa ce am simtit teama de faptul ca manichiura nu imi tinea mai mult de cateva zile si incepuse sa imi fie frica sa nu pun in pericol sanatatea unghiilor.

Unele dintre amicele mele spun ca nu le pasa nici de par, nici de unghii, fiindca se regenereaza si in cazul in care vor fi afectate in timp de tratamentele de infrumusetare, cel putin sa fie frumoase la tinerete.

Eu nu le impartasesc opinia, fiindca batranetea trebuie sa ne prinda sanatoase si frumoase si vazand ca unghiile mele se rup des si se exfoliaza, am tinut cont de sfatul unei specialiste si am cautat oja semipermanenta bio. Am fost incantata sa constat ca acest  produs:

  1. Nu contine substante toxice, prin urmare nu distruge nici unghia, nici sanatatea mea si a specialistei care il foloseste, cand imi face manichiura. Alta data ma usturau caile respiratorii in timp ce imi era aplicata oja sau gelul pe unghii, acum nu mai simt nici un disconfort.
  2. Se mentine pe unghie de la 20 la 30 de zile, fiindca se fixeaza perfect pe suprafata acesteia pe care o si intareste si hidrateaza. Fac treaba chiar daca am unghiile lungi si facute fara teama ca se vor ciobi sau rupe. Cu gel semipermanenttoata lumea se mira de perfectiunea unghiilor mele.
  3. Imi fac mult mai rar manichiura de cand il folosesc si in acest fel economisesc si timp si bani.
  4. Am la dispozitie peste 80 de culori si doresc sa le incerc pe toate, fiindca ador sa mi se vada unghiile perfecte, cand semnez acte la serviciu sau cand iau documentele din mainile clientilor.

Si unghiile au nevoie de protectie, fiindca daca ele se imbolnavesc, se imbolnavesc si degetele si nu mai poti sa prinzi obiectele cu fermitate, sa scrii frumos, sa te machiezi sa sa iti aranjezi parul. Frumusetea nu trebuie sa afecteze sub nicio forma sanatatea, ci sa o exteriorizeze, de aceea alege oja semipermanenta bio, sa ai si unghii frumoase, dar si sanatoase!

Lasă un răspuns