Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Proiecte de case cu etaj facute de expertii in domeniu

Achizitionarea primei locuinte este un motiv de bucurie pentru orice persoana care doreste sa faca o investitie de lunga durata pentru familia sa. Eproiectedecase.ro este dezvoltatorul care ofera peste 150 de proiecte de case dintre care, o multime de proiecte case cu etaj, ideala pentru familiile numeroase sub forma unor locuinte moderne sau case tradionale.

Modelul er63012 este un proiect casa cu etaj foarte popular, datorita formei moderne. Proiectul er63012 este un model de casa pentru o familie numeroasa si este constituit din 5 camere: 4 dormitoare spatioase pentru ca fiecare membru al familiei sa se poata bucura de propriul spatiu si un living cu spatiu pentru dining. De asemenea, proiectul de casa cu etaj er63012 dispune de o bucatarie deschisa, 2 bai, spatii de depozitare si un garaj pentru masina. Caminul din categoria proiecte case cu etaj este potrivit pentru un teren de cel putin 480 mp, cu front stradal de minim 20 m. Aceasta casa poate fi realizata la cheia de catre echipa eproiectedecase.ro la pretul de 84.000 euro, un pret modic pentru o astfel de constructie. Daca luam in considerare pretul mediul al unui apartament in Bucuresti (care poate ajunge si la 150.000 euro) realizam ca pretul oferit de Eproiectedecase.ro este unul foarte avantajos, iar vasta lor gama ofera preturi pentru toate bugetele. Unele case pot incepe si de la 36.000 euro pentru cei care doresc un model mai mic sub 100 m patrati fara etaj.

Multi romani aleg sa construiasca case cu etaj, deoarece beneficiaza de spatiu locuibil aproape dublu fata de o casa fara etaj care s-ar intinde pe 150 m patrati. Casa cu etaj poate fi partajata in asa fel ca modelul sa dispune de 75 m patrati la parter si alti 75 m patrati la etaj, insa acesta este doar un exemplu. Eproiectedecase.ro este o agentie dezvoltatoare ideala pentru cei care doresc sa investeasca intr-o locuinta pe termen lung. De asemenea, casa iti ofera spatiu amplu pentru amenajarea unei gradini si pentru curte!

Alege Eproiectedecase.ro si lasa-te pe mana adevaratilor experti! Casa visurilor tale va incepe sa prinda contur indata!

Lasă un răspuns