Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Cu firmele de pompe funebre non stop, mortile intempensive nu te mai bulverseaza

Cu firmele de pompe funebre non stop, mortile intempensive nu te mai bulverseaza

Exista morti care pregatesc apartinatorii din timp prin semnele pe care le da organismul celui apropiat. Respiratia greoaie, starea de oboseala, fluctuatiile tensiunii sunt semne clare care arata apropierea sfarsitului de la o anumita varsta. In cazul unei boli grave, apartinatorul stie adevarul din momentul diagnosticarii.

Este greu, dar cel putin familia are timp sa se pregateasca emotional si sa caute cea mai buna firma de servicii funerare Pitesti care sa fie disponibila zi si noapte si sa poata interveni, cand este solicitata.

Viata da insa lovitura naucitoare apartinatorilor in cazul mortilor intempensive. Se intampla adesea ca oameni tineri, aparent in putere sa cada ca fulgerati si sa se produca decesul.

Persoana in cauza a mers, a vorbit, a mancat si a ras, apoi i s-a facut rau deodata si nu a mai fost timp ca apropiatii sa sune la salvare, ca a murit.

Asa a fost cazul inginerului L.D, din Pitesti. Mai intai si-a luat sotia si au stat cateva zile de toamna in casa parinteasca. Dupa moartea parintilor obisnuiau sa vina des in satul frumos si sa iasa in natura.

In preziua mortii au colindat toate plaiurile pe care el se juca in copilarie. S-au tinut de mana in timp ce au privit tablourile toamnei si au cautat si au gasit ghebe.

In mijlocul noptii insa a inceput nebunia. Mai intai el a rugat-o sa dea pisica afara din casa, fiindca il deraneaza (nu aveau pisica si ea a inteles ca se petrece ceva bizar cu el), apoi a cazut din pat si cand ea a aprins lumina a constata ca era deja inconstient. S-a indreptat catre telefon, sa sune la urgente, dar el a fost cuprins de ultimele zvacniri ale mortii.

Au venit vecinii, au facut textul oglinzii, au analizat trupul neinsufletit si sotia a inteles ca trebuia sa apeleze la cea mai apropiata firma de pompe funebre non stop Pitesti.

Firma de servicii funerare care face parte din marea familie a dispeceratului funerar non stop 07Funerare.ro si-a trimis echipa in satul acela de poveste ca medicul sa constate decesul, iar ceilalti salariati sa preia decedatul caruia sa ii acorde ingrijiri speciale.

Cei prezenti au fost uimiti de operativitatea firmei si de modul discret si elegant in care au actionat. In timp ce unul dintre salariati incuraja sotia, ceilalti au acoperit trupul neinsufletit si l-au dus la autoutilitara dotata cu echipamentele necesare si cu frig.

Cand a fost adus la capela, sotia le-a multumit cu lacrimi in ochi, fiindca:

-sicriul era cel ales de ea. Lucrat elegant, el se asorta perfect cu crucea inscriptionata si avea pe capac frunze de stejar, copacul iubit de defunct.

-sotul ei drag era frumos ca in vremurile bune si imbracat la patru ace.

-la capela era curat si mirosea divin a ceara topita de la lumanari si a flori parfumate.

-masina funerara care il adusese la capela si care il va duce la cimitir parea ca noua si mergea perfect, iar soferul fusese deosebit de atent.

-pretul fusese de o onestitate proverbiala raportat la calitatea tuturor serviciilor incluse in pachetul funerar complet.

-avusese timp sa isi pregateasca fiica, sa accepte ideea si sa petreaca la catafalc ultimele ore pretioase.

Lasă un răspuns