Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • O camera de tip bullet de inalta performanta, care ofera un nivel exceptional de supraveghere la rezolutie de 4K

O camera de tip bullet de inalta performanta, care ofera un nivel exceptional de supraveghere la rezolutie de 4K

Bucuresti, 27 iunie 2024 – Axis Communications anunta lansarea unei camere performante de tip bullet, care ofera o calitate exceptionala a imaginii la rezolutie 4K si un nivel foarte ridicat de sensibilitate la lumina.

AXIS Q1808-LE este echipata cu un senzor de imagine de 4/3”, pentru o performanta exceptionala in conditii de luminozitate scazuta. In plus, tehnologia OptimizedIR asigura imagini clare si detaliate in conditii de intuneric deplin, fara a mai fi nevoie de iluminare suplimentara. Datorita tehnologiilor Lightfinder 2.0 si Forensic WDR, camera ofera culori naturale si detalii amanuntite in conditii de luminozitate scazuta sau intuneric deplin. De asemenea, aceasta este disponibila in versiunea cu obiectiv grandangular destinata utilizarii in zonele deschise, sau in versiunea cu teleobiectiv destinata supravegherii de la distanta.

Aceasta camera de inalta performanta include o unitate de procesare cu invatare profunda, care ii confera capabilitati de procesare imbunatatite. Acest lucru permite colectarea si analizarea mai multor date ca oricand – la marginea retelei. De asemenea, camera ofera metadate valoroase care faciliteaza utilizarea rapida, usoara si eficienta a capabilitatilor de cautare criminalistica. In plus, sistemul AXIS Object Analytics permite detectarea si clasificarea obiectelor in miscare, iar suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 face posibila adaugarea de aplicatii personalizate, bazate pe invatarea profunda la marginea retelei, furnizate de Axis si partenerii sai.

Caracteristicile principale includ:

  • Senzor de imagine de 4/3” foarte sensibil la lumina;
  • Obiectiv grandangular sau teleobiectiv Canon;
  • Tehnologie Zipstream cu profil de stocare;
  • Securitate cibernetica integrata prin intermediul aplicatiei Axis Edge Vault;
  • Iesire PoE pentru alimentarea unui dispozitiv suplimentar.

Aceasta camera robusta de uz exterior dispune de certificare IP66, IP67, IK10 si NEMA 4X si poate face fata la temperaturi cuprinse intre -40 °C si 60 °C. Totodata, datorita tehnologiei Zipstream H.264/ H.265, reduce semnificativ latimea de banda si capacitatea de stocare necesare. In plus, atunci cand profilul de stocare este activat, camera asigura un nivel de Zipstream optim pentru stocarea inregistrarilor video – indiferent de sistemul VMS utilizat. De asemenea, aplicatia Axis Edge Vault protejeaza dispozitivul si asigura stocarea securizata a cheilor de criptare, cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

About Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Lasă un răspuns