Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Ziua Îndrăgostiților se poate sărbători și altfel: cu un buchet de flori LEGO, care inspiră creativitatea și invită la relaxare

Ziua Îndrăgostiților se poate sărbători și altfel: cu un buchet de flori LEGO, care inspiră creativitatea și invită la relaxare

12 februarie 2024 – Acum că se apropie Ziua Îndrăgostiților, Grupul LEGO invită adulții de pretutindeni să participe la reinventarea tradiționalului buchet de flori. În loc de frumusețea trecătoare a unui buchet care se ofilește repede, cei dragi pot fi surprinși cu un cadou de care să se bucure pentru mai mult timp: un buchet de flori conceput nu doar pentru a fi admirat, ci și pentru a fi construit și cu siguranță creat să dureze. Aranjamentele florale LEGO nu au doar scopul de a atrage atenția, ci sunt si o bună metodă de deconectare, o sursă de inspirație și, după ce au fost asamblate, sunt o foarte bună piesă de decor. Fiecare buchet este gândit cu o mare atenție la detalii care le va oferi celor ce primesc în dar un astfel de set LEGO ore de relaxare, în care vor avea ocazia să își stimuleze și creativitatea.

Studiul Play Well* realizat de către Grupul LEGO în 2022 pe un eșantion de 33.400 de adulți din 33 de țări, inclusiv România, ne arată că joaca are un impact pozitiv chiar și asupra adulților. Astfel, 87% dintre respondenți consideră că joaca aduce un aport semnificativ asupra memoriei, 76% simt că le cultivă creativitatea, 74% simt că le reduce semnificativ timpul petrecut în fața televizorului și 73% consideră că joaca îi menține tineri.

„Credem că cele mai bune cadouri sunt cele care oferă momente de bucurie și creează amintiri care vor dura o viață întreagă”, spune Valery Kasimov, Country Manager Romania & Bulgaria pentru Grupul LEGO. „Seturile noastre cu tematică florală sunt în sine o experiență unică și oferă nu doar posibilitatea de exprimare a afecțiunii față de cineva drag, ci sunt și oportunitatea perfectă pentru relaxare și pentru petrecerea timpului de calitate alături de oamenii importanți din viețile noastre, implicându-ne într-o activitate practică. Îi invităm pe toți să se alăture acestei îndeletniciri creative.”

Fie că suntem în căutarea unui mod de a-i transmite un mesaj de prețuire unui partener, unui prieten sau unui membru al familiei, seturile LEGO® Botanical sunt o alternativă suprinzătoare la cadourile tradiționale. Este neprețuită bucuria de pe fața persoanei dragi când desface un buchet LEGO și își dă seama că are posibilitatea de a-și construi și proiecta propriul aranjament floral. Este mai mult decât un cadou. Este o experiență și o călătorie neprețuită spre creativitate.

De Ziua Îndrăgostiților, Grupul LEGO îi îndeamnă pe toți cei în căutarea darului potrivit să se alăture acestei redefiniri a cadourilor tradiționale. Când ne inspirăm reciproc, ne schimbăm perspectiva și îmbrățișăm bucuria de a crea împreună și de a ne deconecta. Și ce moment mai bun pentru a ne aminti că dragostea poate fi despre creativitate și despre legături semnificative cu oamenii importanți din viețile noastre, dacă nu chiar sărbătoarea dragostei?

Și pentru cei care nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, dintr-un motiv sau altul, seturile florale de la LEGO sunt potrivite și pentru zilele de naștere ale persoanelor dragi sau cu orice altă ocazie pe care o consideră fiecare specială.

Lasă un răspuns