Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Familia de anvelope pentru zăpadă Nokian Tyres Snowproof – anvelope premium create pentru a face față oricăror condiții de iarnă

Familia de anvelope pentru zăpadă Nokian Tyres Snowproof – anvelope premium create pentru a face față oricăror condiții de iarnă

Alegerea anvelopelor potrivite pentru condiții de iarnă oferă siguranță și încredere în conducerea mașinii. Anvelopele proiectate de compania scandinavă premium Nokian Tyres sunt o alegere excelentă, disponibilă pentru șoferii europeni. Cu gama sa largă de anvelope de iarnă premium, fiecare șofer poate alege cele mai bune anvelope pentru mașina sa și în acest sezon de iarnă.

Nokian Tyres a inventat prima anvelopă de iarnă în 1934. Inovația a marcat o adevărată revoluție în siguranța conducerii pe timp de iarnă, care a continuat până în prezent în industria auto.

„Dezvoltarea fiecărei anvelope noi este susținută de ani de cercetare și testare la centrele noastre de testare, cum este „Iadul Alb” deasupra Cercului Polar în Finlanda, sau cel mai nou centru al nostru de cercetări din Spania, „Hakka Ring”. Aici, toate produsele noastre sunt supuse unei testări extrem de riguroase în toate condițiile de conducere, de la dificile la variabile și ușoare, pentru a satisface nevoile tuturor șoferilor europeni din toate zonele climatice”, declară Martin Dražík, Director de produs pentru Europa Centrală la Nokian Tyres.

Familia de anvelope extinsă și modernizată Snowproof™ prezentată anul acesta de Nokian Tyres a fost dezvoltată în special pentru șoferii din Europa Centrală, asigurând performanță fără compromisuri pe zăpadă, lapoviță și ploi abundente. Cea mai importantă caracteristică a familiei de anvelope este siguranța excelentă în toate condițiile de conducere; anvelopele oferă o senzație de conducere controlată și previzibilă deopotrivă pe autostrăzile de mare viteză, în traficul urban aglomerat sau pe drumurile de munte mărginite de peisaje încântătoare.

Familia de anvelope de iarnă Snowproof de la Nokian Tyres cuprinde cinci modele de anvelope și acoperă o varietate largă de dimensiuni, de la mașinile mici la cele mari, până la SUV-urile grele și vehiculele de tip camionetă. O nouă caracteristică pentru șoferii din Europa Centrală este Tehnologia SilentDrive™ la anumite modele și noul simbol Electric Fit™, care va fi utilizat la nivel global pentru a transmite mesajul că toate anvelopele noastre sunt compatibile cu vehiculele electrice.

Noile anvelope  Nokian Tyres Snowproof™ 2 pentru mașinile de pasageri și Nokian Tyres Snowproof ™ 2 SUV pentru vehicule sport-utilitare și de teren sunt făcute pentru a oferi siguranță impecabilă pentru situațiile în care este cel mai necesar. Acestea oferă o combinație inovatoare de aderență de iarnă superioară, stabilitate și confort în conducere. Proprietățile de siguranță excelente ale liniei de produse sunt un rezultat direct al designului de striații optimizat, actualizării componentelor, testării riguroase și cercetării continue.

Tehnologia de absorbție a sunetului SilentDriveTM este concepută și dezvoltată pentru confortul conducerii. Nivelurile de sunet excepțional de scăzute sunt realizate prin adăugarea unui strat subțire de spumă acustică pe banda interioară a anvelopei. Această tehnologie este implementată în produse adecvate pentru toate tipurile de motopropulsoare ale vehiculelor, reducând zgomotul din cabină și oferind o silențiozitate similară cu cea a vehiculelor electrice. La mașinile electrice, este principala alegere pentru cei mai selectivi șoferi.

„Noua tehnologie SilentDrive™ este disponibilă în prezent doar în anumite dimensiuni pentru anvelopele de iarnă Nokian Tyres Snowproof 2 SUV. Anvelopele noastre pentru SUV-uri și vehicule comerciale sunt ranforsate și cu pereți laterali din aramidă. Aceasta este o altă tehnologie avansată, neoferită de niciun alt producător, care garantează protecția la înțepături și tăieturi în pietre sau borduri ascuțite, de exemplu” declară dl Dražík.

Pe lângă noile modele de anvelope, familia Nokian Tyres Snowproof oferă o modernizare a produselor existente. Cunoscut anterior sub denumirea de WR Snowproof, modelul actualizat este prezent în continuare pe piață sub denumirea Nokian Tyres Snowproof 1. Îmbunătățirile acestui model pentru mașinile de pasageri pot fi experimentate în special în condiții umede. Anvelopele Nokian Tyres Snowproof P, elegante și sportive, continuă să deservească secțiunea de piață de performanță ultra-ridicată.

Anvelopa Nokian Tyres Snowproof C este o anvelopă de iarnă sigură și fiabilă, special concepută pentru vehicule comerciale grele. Se remarcă în primul rând prin siguranță în condiții de iarnă, confort și durabilitate. A fost concepută pentru a suporta sarcinile grele și uzura pe măsura acumulării kilometrilor, oferind astfel o durată de funcționare excelentă.

Toate anvelopele de iarnă din gama Nokian Tyres poartă simbolul 3PMSF pentru a indica faptul că sunt adecvate pentru utilizare în condiții de iarnă. Anvelopele de la cea mai nordică firmă pot face față celor mai dificile condiții fără compromisuri în ceea ce privește performanța, pe drumuri umede și uscate deopotrivă.

Depășiți rigorile iernii cu o senzație de siguranță, fiabilitate și confort în conducere cu anvelopele premium de la Nokian Tyres. Portofoliul actual de produse de iarnă al Nokian Tyres este disponibil de la anumiți distribuitori.

Informații suplimentare

Nokian Tyres proiectează și produce anvelope premium pentru cei care apreciază siguranța, sustenabilitatea și predictibilitatea. Scopul nostru este de a permite întregii lumi să conducă mai inteligent. Inspirați de tradiția noastră scandinavă, realizăm produse inovatoare pentru mașinile de pasageri, camioane și utilaje grele, care vă oferă liniște sufletească în toate condițiile de carosabil. Lanțul nostru Vianor oferă servicii legate de anvelope și mașini. În 2022, vânzările noastre nete pe segmente au totalizat 1.350 milioane EUR. La sfârșitul anului 2022, aveam aproximativ 3,300 de angajați. Nokian Tyres este cotată la bursa Nasdaq Helsinki. Informații suplimentare www.nokiantyres.com 

 

Lasă un răspuns