Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Sezamo listează în exclusivitate una dintre cele mai faimoase beri de la Oktoberfest  

Sezamo listează în exclusivitate una dintre cele mai faimoase beri de la Oktoberfest  

București, 15 septembrie 2023. Supermarketul online Sezamo lansează „Oktoberfest la tine acasă”, ocazie cu care listează în exclusivitate una dintre cele mai faimoase beri de la celebrul festival, Paulaner Oktoberfest Bier, preparată în fiecare an special pentru acest eveniment.

Pentru această campanie, Sezamo a listat peste 30 de produse speciale, dedicate Oktoberfest, aduse direct de la Munchen, din inima festivalului. Dintre acestea, 20 de produse sunt nou intrate în ofertă și vor fi disponibile un timp limitat. Pe lângă berea originală, clienții pot opta și pentru alte delicii nemțești: supă bavareză, cârnați, muștar și chiar și murături. Oktoberfest începe oficial la Munchen, sâmbătă, 16 septembrie, și durează până marți, 3 octombrie.

Supermarketul online Sezamo aduce Oktoberfest pe masa clienților săi, în doar 3 ore de la plasarea comenzii, la intervale de 15 minute sau o oră. În plus, la fiecare comandă care depășește 300 de lei, clienții vor primi cadou un covrig Bretzel și o bere nemțească, pentru a se bucura din plin de gustul festivalului la ei acasă.

„Ne-am dorit să aducem cel mai iubit festival al berii, Oktoberfest, și deliciile sale pe mesele clienților noștri, de aceea am adus produse direct din Bavaria. Astfel fiecare client își va putea crea propriul festival acasă, fără cheltuieli suplimentare de călătorie sau timp pierdut în trafic”, a declarat Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo.

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale.

Supermarketul online oferă o selecție fantastică de peste 12.000 de produse, precum produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și branduri internaționale de tip supermarket, toate într-un singur loc. Sezamo livrează cu mașini electrice în 3 ore de la plasarea comenzii sau la ora programată, cu intervale de livrare de 15 minute sau o oră. Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, în incinta CTPark, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

 

Lasă un răspuns