Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Pătrunde în lumea culorilor cu noul Motorola Edge 40 Neo

Pătrunde în lumea culorilor cu noul Motorola Edge 40 Neo

Motorola lansează noul edge 40 neo, un telefon care duce mai departe misiunea familiei Edge de a face tehnologia de ultimă generație mai accesibilă tuturor consumatorilor.

Începând cu 18 septembrie, motorola edge 40 neo va fi disponibil în România în trei variante de culoare de la Pantone: Black Beauty, Soothing Sea și Caneel Bay și va putea fi achiziționat de la partenerii Motorola la prețul de 1599 lei (12/256 GB).

Noul motorola edge 40 neo este ultra-subțire (7,76 mm), iar marginile curbate ale dispozitivului îl fac confortabil în mână și ușor de purtat în orice buzunar. În plus, este protejat împotriva apei conform standardului IP681. Iar pe lângă acestea, cel mai recent Edge dispune de un senzor de cameră Ultra Pixel de 50MP cu tehnologie de focalizare instantanee pe toți pixelii și performanță în condiții de lumină slabă, de 16 ori mai rapidă.

Din grijă pentru mediul înconjurător, motorola edge 40 neo este primul dispozitiv Motorola Edge din EMEA care beneficiază de serviciile de compensare a emisiilor de CO2 oferite de Lenovo, pentru a reduce emisiile pe parcursul ciclului de viață mediu al dispozitivului. De asemenea, acesta sosește într-un ambalaj 100% fără plastic, cu cerneală din soia și materiale reciclate în proporție de 60%, precum cartonul gri și hârtia kraft.

Prin colaborarea cu agood company, motorola edge 40 neo vine și cu o husă 100% pe bază de plante, în culoarea telefonului. În plus, atunci când vine momentul schimbării husei telefonului, sistemul circular agood Loop al companiei agood va facilita eliminarea husei într-un mod sustenabil. Aceștia vor reutiliza vechea husă pentru a crea una nouă, asigurându-se că nu va ajunge la gunoi. Acest lucru întărește angajamentul Motorola pentru un viitor mai sustenabil, oferind în același timp consumatorilor o protecție suplimentară.

Continuând parteneriatul cu Pantone™2, liderul mondial în selecția și potrivirea culorilor, motorola edge 40 neo este disponibil în trei culori puternice care încurajează autenticitatea: Black Beauty, o nuanță profundă de negru mat, Soothing Sea și Caneel Bay, cu finisaj din piele vegană.

Funcțiile avansate ale camerei duc noul motorola edge 40 neo la nivelul următor. Acum, indiferent de momentul zilei, utilizatorii vor putea obține rezultate excelente datorită camerei Ultra Pixel de 50MP. Aceasta utilizează pixeli cu 40% mai mari decât generația anterioară, permițând o captare mai bună a luminii4, îmbunătățind calitatea imaginilor și creând fotografii vibrante atât ziua, cât și noaptea. În plus, fotografiile sunt clare datorită stabilizării optice a imaginii (OIS), iar datorită lentilei ultra-wide de 13MP cu Macro Vision și camerei selfie de 32MP cu tehnologie quad pixel, culorile fotografiilor sunt mai vii. Funcția îmbunătățită Auto Night Vision face din acest dispozitiv alegerea perfectă pentru fotografiile pe timp de noapte, oferind imagini mai clare și luminoase după lăsarea întunericului, cu o performanță de până la 16 ori mai rapidă3.

Pentru a ține pasul cu ritmul de viață alert al consumatorilor, motorola edge 40 neo dispune de o baterie de 5000mAh și de încărcare rapidă TurboPower™ de 68W, care poate aduce bateria de la 0% la 50% în doar 15 minute5. Consumatorii pot urmări videourile preferate, se pot bucura de gaming cu prietenii sau pot petrece ore în șir pe rețelele sociale fără să își mai facă griji în privința bateriei. Ecranul endless-edge pOLED de 6,55 inci, cu rată de reîmprospătare de 144Hz, îmbunătățește vizionarea și experiența de utilizare.

Cu un afișaj cu luminozitate maximă de 1300 de niți, tot conținutul va fi mai luminos și mai clar chiar și în aer liber, pentru un confort suplimentar al ochilor.

Pentru pasionații de jocuri, acest telefon oferă o experiență de joc nelimitată oricând și oriunde, datorită procesorului extrem de rapid MediaTek Dimensity 7030 și conexiunilor la rețeaua 5G7, care oferă o lățime de bandă mai mare și o latență mai mică. Consumatorii pot, de asemenea, să profite de jocurile în cloud, utilizând telefonul ca o consolă portabilă și să obțină performanțe optime într-o varietate de jocuri.

Mai mult, utilizatorii vor putea să descopere puterea lui motorola edge 40 neo: de la capacitatea de a extinde experiența mobilă pe un televizor sau monitor8 pentru divertisment mai captivant, la o creștere a productivității în timpul sarcinilor de lucru. Mai mult, prin conectarea la un PC9, consumatorii pot accesa aplicațiile de pe telefon și fișierele de pe PC, toate pe același ecran. Acest lucru include partajarea de fișiere și imagini între cele două dispozitive, utilizarea camerei de înaltă rezoluție în locul camerei web, răspunderea la apeluri sau la mesaje direct de pe PC.

Motorola edge 40 neo are Android 13 și oferă o gamă largă de caracteristici de securitate și software care sunt actualizate continuu. Acest lucru include noi îmbunătățiri Moto Secure care cresc nivelul de protecție existent:

  • Security scan:Capacitatea de a identifica amenințări și de a avertiza utilizatorii cu privire la integritatea firmware-ului dispozitivului, ceea ce este esențial pentru remedierea vulnerabilităților și consolidarea rezistenței telefonului.
  • Phishing detection: Un software în cadrul aplicației Moto Secure care identifică și avertizează consumatorii cu privire la amenințările potențiale asociate cu link-uri sau site-uri suspecte, înainte ca aceștia să deschidă pagina.

Lasă un răspuns