Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • IKEA extinde rechemarea în vederea reparării pentru anumite oglinzi LETTAN, ca urmare a ruperii accesoriilor de fixare pe perete

IKEA extinde rechemarea în vederea reparării pentru anumite oglinzi LETTAN, ca urmare a ruperii accesoriilor de fixare pe perete

IKEA extinde rechemarea în vederea reparării pentru anumite oglinzi LETTAN, ca urmare a ruperii accesoriilor de fixare pe perete. IKEA le recomandă insistent tuturor clienților care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neașteptată a unor oglinzi.

În ianuarie 2023, IKEA a emis un anunț de rechemare în vederea reparării anumitor oglinzi LETTAN, ca urmare a ruperii accesoriilor de fixare pe perete. În urma unor investigații suplimentare aprofundate și a unor audituri suplimentare la furnizorii noștri, am descoperit că accesoriile de fixare defecte au fost utilizate în procesul de producție pentru o perioadă mai lungă de timp față de cea cunoscută inițial de IKEA. Deoarece siguranța clienților este prioritatea noastră principală, IKEA a decis să extindă rechemarea în vederea reparării, ca măsură de precauție.

Oglinzile LETTAN afectate de rechemare în vederea reparării includ acum:

  • toate oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv
  • oglinzile LETTAN cu numărul de furnizor 21944, cu marcaj de dată înainte de 2325 (AASS) și inclusiv

Marcajul de dată și numărul de furnizor se găsesc pe eticheta de pe partea din spate a oglinzii LETTAN. Mai jos este prezentat un exemplu de etichetă, cu poziția numărului de furnizor (21944) și a marcajului de dată (2152 = An An Săptămână Săptămână) evidențiate cu roșu.

Accesează www.IKEA.ro, secțiunea Piese de schimb  sau contactează IKEA la (021-407.45.32)  pentru a comanda numărul necesar de accesorii de fixare, de schimb, cu numărul de articol 139298/1.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării.

Lasă un răspuns