Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Brother Romania continua programul de igienizare a zonelor montane alaturi de partenerii Xerom si Albamont

Brother Romania continua programul de igienizare a zonelor montane alaturi de partenerii Xerom si Albamont

Alba-Iulia, 23 August 2023 – Angajatii Brother Romania, alaturi de cei ai partenerului sau – Xerom Sevice – si Clubul de Ecologie si Turism Montan Albamont, au participat din noau la actiunea de igienizare a zonei protejate Rimetea din judetul Alba.

Zona protejata Rimetea din judetul Alba, intre orasele Alba Iulia si Cluj, este o zona din ce in ce mai vizitata de turisti, ceea ce vine cu o serie de riscuri in ceea ce priveste pastrarea curateniei in zona. Brother s-a implicat constant alaturi de partenerii sai in aceasta actiune de ecologizare, fiind o actiune continua intre anii 2012 si 2018, actiune reluata in 2022 si continuata anul acest din spiritul de responsabilitate sociala fata de comunitatile locale.

”Suntem alaturi de partenerii Brother in aceasta actiune de igienizare a zonelor naturale aflate in zona protejata Rimetea pentru ca ne asumam responsabilitatea fata de natura care ne inconjoara, care ne ofera oxigenul de zi cu zi si ne bucura cu un colorit deosebit. Aceste actiuni au rolul atat de a ne oferi cateva clipe de relaxare in mediul natural, cat si sentimentul ca vom contribui alaturi de partenerii nostri de business in activitati de responsabilitate sociala”, a declarat Simona Tandarica.

Pentru a sustine Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), compania a implementat programul Brother Group Environment Vision 2050 prin care se alatura celor mai importante companii ale lumii care isi asuma responsabilitatea fata de natura. Alaturi de programul de igienizare, companie deruleaza an de an si un program de sustinere a noilor generatii de specialisti in mediu cu specializarea in lucrari de imbunatatiri funciare si de protectie a mediului, pentru pastrarea si promovarea biodiversitatii.

Despre Clubul de Ecologie si Turism Montan ALBAMONT

CETM Albamont este o asociatie neguvernamentala, care are scopul de dezvoltare durabila a comunitatilor din zonele montane prin promovarea turismului montan responsabil, conservarea ariilor naturale protejate, promovarea valorilor culturale si morale traditionale si educatia in spiritul protejarii naturii. Mai multe detalii aflati aici: www.albamont.ro

Despre Xerom

Cu o experienta acumulata incepand din 1994, Xerom Service a castigat o reputatie buna intre companiile care promoveaza echipamente si solutii IT&C in Romania, fiind constant orientata catre clienti si calitate. Mai multe detalii despre Xerom aflati la: http://v2.xerom.ro

Despre Brother

Fondata in Japonia cu mai bine de un secol in urma de catre cei doi frati Masayoshi si Jitsuichi, Brother este in prezent o marca recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie tehnologica. Compania desfasoara operatiuni in peste 40 de tari si regiuni.

Printre produsele Brother, se numara imprimante, echipamente multifunctionale, scanere si solutii de etichetare. Oferta pentru o era bazata tot mai mult pe tehnologie digitala si inteligenta include solutii mobile de tiparire si servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

Lasă un răspuns