Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Axis Communications: Camera panoramica multisenzor ofera o acoperire de 180° fara unghiuri moarte

Axis Communications: Camera panoramica multisenzor ofera o acoperire de 180° fara unghiuri moarte

Bucuresti, 30 August 2023 – Lider al pietei globale de supraveghere video, Axis Communications anunta camera multisenzor de 7 MP care ofera o acoperire completa si o calitate excelenta a imaginii. Cu o imbinare fara cusaturi pe toate cele 4 imagini, aceasta asigura o imagine cu aspect coerent intr-un singur flux video pentru o imagine de ansamblu perfecta, fara puncte moarte in centru.

Camera panoramica AXIS P3827-PVE

AXIS P3827-PVE ofera o vedere panoramica a unor zone extinse cu o acoperire orizontala de 180° si verticala de 90°, fara unghiuri moarte. De asemenea, este posibila montarea a doua camere spate in spate pentru o imagine de ansamblu completa de 360°, utilizand AXIS T94V01C Dual Camera Mount. In plus, prin urmarirea liniei orizontului se asigura imagini echilibrate din punct de vedere vizual, iar experienta de vizionare a operatorului va fi mai naturala datorita orizontului indreptat in imagine.

Construita pe ARTPEC-8, aceasta camera de inalta performanta include o unitate de procesare a invatarii profunde (DLPU). Aceasta permite imbunatatirea capacitatilor de procesare si stocare si face posibila colectarea si analiza chiar mai multor date decat inainte – la limita. In plus, ofera metadate valoroase care faciliteaza capacitatile de cautare criminalistica rapida, usoara si eficienta in videoclipuri live sau inregistrate. In plus, datorita AXIS Object Analytics, poate detecta si clasifica oameni, vehicule si tipuri de vehicule – toate acestea fiind adaptate la nevoile specifice.

Caracteristicile cheie sunt:

  • Camera multisenzor de 7 MP cu o singura adresa IP
  • Acoperire de 180° pe orizontala, 90° pe verticala
  • Imagini realiste imbinate fara cusur
  • Suport pentru analize avansate
  • Functie de indreptare a orizontului

Acest produs rentabil ofera, de asemenea, suport pentru tehnologia edge-to-edge, astfel incat este usor sa adaugati orice dispozitive de conectivitate necesare. De exemplu, este posibil sa adaugati suport pentru audio utilizand interfata audio si I/O AXIS T61.

Modelul va fi disponibil prin canalele de distributie Axis in al doilea trimestru al anului 2023.

Despre Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Lasă un răspuns