Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Samsung Electronics prezintă primul monitor de gaming Dual UHD din lume: Odyssey Neo G9, de 57 de inci

Samsung Electronics prezintă primul monitor de gaming Dual UHD din lume: Odyssey Neo G9, de 57 de inci

Odyssey Neo G9 57″ este conceput pentru a oferi experiențe vizuale revoluționare jucătorilor care doresc să-și îmbunătățească performanța și să-și amplifice avantajul competitiv

 

București, România – 23 august 2023 – Samsung Electronics, un lider global în industria display-urilor, anunță astăzi viitorul monitoarelor de gaming prin cea mai nouă adăugire la seria sa de monitoare Odyssey: Odyssey Neo G9 57″ (modelul G95NC). Acest monitor de gaming este expus la Gamescom 2023 — cel mai mare eveniment mondial dedicat jocurilor pe calculator, care se desfășoară în perioada 23-27 august în Cologne, Germania — iar Odyssey Neo G9 57 de inci poate fi acum precomandat la nivel global.

Universul gamingului este într-o continuă evoluție, iar tehnologia noastră de vârf în domeniul monitoarelor este esențială pentru ca jucătorii să exploreze noi orizonturi și să își demonstreze abilitățile în cea mai bună lumină. Cu cele mai noi adăugiri la gama Odyssey de monitoare, consolidăm poziția de lider a Samsung în acest domeniu, deschizând uși către imersiunea deplină și creând experiențe inovatoare pentru pasionații de jocuri din întreaga lume. Gamescom reprezintă terenul pe care se construiește viitorul jocurilor. Nu ne putem imagina un cadru mai potrivit pentru a dezvălui viitorul monitoarelor”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Display Vizual la Samsung Electronics.

Odyssey Neo G9 57” oferă jucătorilor imersiune la nivelul următor și specificații avansate

Odyssey Neo G9 57″ (modelul G95NC) este conceput pentru a oferi experiențe vizuale revoluționare jucătorilor care doresc să-și îmbunătățească performanța și să-și amplifice avantajul competitiv. Cu primul ecran Dual Ultra-High-Definition (DUHD) din lume și o gamă de opțiuni de conectivitate de mare viteză, Odyssey Neo G9 57″ a câștigat deja premiul Best of Innovation la CES 2023.

Curbura 1000R a ecranului de 57 de inci cu raport 32:9 este la fel de largă ca două monitoare UHD de 32 inci, oferind imagini deosebit de clare și un câmp vizual extins, care învăluie jucătorii în jocurile lor cu o intensitate neegalată până acum.

Tehnologia Quantum Matrix alimentează iluminarea Quantum Mini LED a ecranului Samsung, oferind zone de închidere mai mici și mai discrete. Rezultatul este o distincție mai bună între zonele luminoase și întunecate ale ecranului, cu un contrast precis și mai puțină strălucire.

Odyssey Neo G9 57 de inci beneficiază la maxim de iluminarea sa Quantum Mini LED prin combinarea acesteia cu VESA Display HDR™1000. Cu o luminozitate de vârf de 1,000 de niți, conținutul HDR este vivid și realist, cu o reproducere precisă a culorilor și a contrastului, precum și o exprimare și adâncime îmbunătățite ale culorilor.

Performanța în jocuri se aliniază cu nivelul calității vizuale pentru a ajuta jucătorii să-și maximizeze potențialul. Rata de reîmprospătare de 240 de hertzi (Hz) și timpul de răspuns de 1 ms gri-la-gri (GTG) reduc efectul de estompare și minimizează fenomenul de ghosting, permițând jucătorilor să reacționeze instantaneu și să obțină victoria, bucurându-se în același timp de o experiență de joc fluentă și captivantă. În plus, tehnologia AMD FreeSync™ Premium Pro sincronizează ecranul pentru o imagine stabilă, fără întârzieri.

Odyssey Neo G9 57 de inci oferă conectivitate VESA certificată DisplayPort (DP) 2.1, ceea ce facilitează jocurile fluide, redarea eficientă a videoclipurilor și rezoluția DUHD a lui Neo G9 la până la 240Hz. Pe lângă DP2.1, Odyssey Neo G9 57 de inci oferă și HDMI 2.1 și un hub USB, astfel încât jucătorii să-și poată conecta toate dispozitivele și să-și îmbunătățească experiența de joc fără să creeze dezordine.

Prin aducerea conectivității DisplayPort 2.1 pe monitorul lor premium de gaming, Samsung deschide noi oportunități pentru jucători. O bandă mai largă, viteze mai mari și rate de reîmprospătare mai rapide furnizează noi niveluri de performanță și fidelitate vizuală în jocuri; împreună cu plăcile grafice Radeon RX Seria 7000, noile monitoare Samsung vor oferi cele mai vii și captivante experiențe de gaming până în prezent”, a declarat Scott Herkelman, vicepreședinte senior și director general al Unității de Afaceri Grafice la AMD.

Cu un ecran atât de lat și de înaltă definiție și cu o nouă intrare care definește această generație, jucătorii pot utiliza Odyssey Neo G9 57 de inci în locul a mai multor monitoare, menținându-și biroul curat și organizat, în timp ce creează un mediu confortabil de multitasking cu un singur ecran. Modurile Picture-in-Picture și Picture-by-Picture oferă posibilitatea de a vedea multiple intrări într-o singură privire, iar monitorul utilizează funcția Auto Source Switch+ pentru a se conecta instantaneu la dispozitive noi fără a fi nevoie să se schimbe sursele de intrare. Un suport ergonomic, Core Lighting+ și CoreSync fac ca monitorul să se integreze în orice mediu și să se potrivească atmosferei jocului prin intermediul iluminării ambientale.

În lunile august și septembrie, canalul Samsung Odyssey de pe platforma Twitch marchează lansarea Odyssey Neo G9 57 de inci printr-un eveniment special numit Odyssey Evolves. În timpul evenimentului, unii dintre cei mai populari streameri vor juca cele mai tari jocuri pe Odyssey Neo G9 57 de inci și vor oferi premii pentru urmăritorii canalului — inclusiv un setup de gaming în valoare de 10.000 de dolari, care include Odyssey Neo G9 57 de inci.

Odyssey Neo G9 va fi disponibil pentru precomandă aici începând cu data de 23 august 2023.

Lasă un răspuns