Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Vremuri Bune
  • Telekom Romania Mobile aduce cea de a doua generație a smartphone-urilor T Phone, telefoane 5G pentru toate buzunarele

Telekom Romania Mobile aduce cea de a doua generație a smartphone-urilor T Phone, telefoane 5G pentru toate buzunarele

  • Odată cu introducerea noilor modele T Phone, disponibile începând cu 24 august, Telekom Romania Mobile continuă să își mențină angajamentul de a face accesibil accesul la tehnologia 5G.

Fie că este vorba de investiții în infrastructură, de furnizarea de acoperire rețele, de dezvoltarea celor mai potrivite abonamente pentru clienți, sau de telefoane mobile la prețuri accesibile, Telekom Romania Mobile,  aderă la angajamentul grupului Deutsche Telekom de a dubla conectivitatea 5G în întreaga Europă. Aducându-ne mai aproape de un viitor cu adevărat digital, 5G oferă mai mult decât viteze rapide, permițându-ne accesul instantaneu și constant la toate resursele necesare pentru o viață conectată.

Deși rețeaua 5G devine disponibilă pe scară largă, decalajul tot mai mare dintre cei care își pot permite dispozitive compatibile 5G și cei care nu își permit acest lucru, accentuează diviziunea digitală. Fără un telefon mobil compatibil, multe persoane nu au acces la beneficiile tehnologiei 5G.

“Suntem încântați să putem extinde oferta noastră de dispozitive 5G cu noul T Phone, permițând unui număr mai mare de oameni să folosească și mai mult rețeaua noastră – fie că este vorba de educație, divertisment, navigare, comunicare sau muncă. Prin acest pas, continuăm să ne respectăm angajamentul de incluziune digitală în întreaga Europă, sporind accesul la nenumăratele posibilități ale 5G, prin intermediul unor dispozitive compatibile 5G mai accesibile” – Dominique Leroy, membru al Consiliului de Administrație pentru Europa la Deutsche Telekom AG.

Telekom Romania Mobile aduce astfel noi modele atât pentru T Phone, cât și pentru T Phone Pro. Cu noi culori – “Moonlight Blue” (T Phone Pro) și “Dusty Grey” (T Phone), mai multă memorie ROM, NFC pe T Phone, o cameră frontală actualizată pe T Phone și Android 13 pe ambele dispozitive, noile modele T Phone  pot fi achiziționate împreună cu abonamentul Nelimitat 10, cu o rată de doar 3 euro pe lună, TVA inclus. Noile modele T Phone Pro sunt incluse la abonamentul Nelimitat 15, pentru clienții care încheie un contract pentru 24 de luni prin portare de la abonament din altă rețea.

“Susținem, alături de Grupul Deutche Telekom, demersul de a facilita accesul la tehnologia 5G a cât mai multor români, aducând pe piață noi smartphone-uri 5G,cu design premium, dar la un preț foarte convenabil” – Andreea Cramer, Director Executiv Comercial Telekom Romania Mobile.

Noile T Phone și T Phone Pro  sunt disponibile la achiziție prin canalele de vânzare ale companiei, inclusiv pe website-ul oficial, începând cu 24 august 2023.

Lansarea de astazi realizata de Telekom Romania Mobile este parte din campania de introducere pe piata a acestor produse de catre Deutsche Telekom – noile terminale 5G urmand sa devina disponibile pe pietele din Romania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Montenegru, Macedonia, Polonia, Slovacia si SUA.

 

Specificațiile complete:

Caracteristicile actualizate față de ediția din 2022 sunt marcate cu culoarea magenta:
   T Phone T Phone Pro
Ecran 6.52“ HD+ w/2.5D Glass 6.82“ HD+ w/2.5D  Glass
Camere foto Camera pate: 50MP, 2MP, 2MP + LED

Camera frontală: 8 MP

2K @ 30 fps video

Camera spate: 50MP, 5MP, 2MP, 2MP

Camera frontală: 16MP

2K @ 30fps video

Zoom  Digital Dispozitivele suportă zoom digital și există o cameră macro dedicată pe ambele dispozitive.
Memorie 4GB RAM / 128GB ROM / up to 2TB SD Card 6GB RAM / 256GB ROM/ up to 2TB SD Card
Baterie 4500 mAh / 26h VoLTE talk time 5000 mAh / 25h VoLTE talk time
Bateria poate fi înlocuită
SIM/MC SIM + MC SIM + MC
Securitate Deblocare facială, senzor de amprentă Deblocare facială, senzor de amprentă
Rezistența la apă și praf IP52 IP52
NFC/Bluetooth Da Da
Încărcare wireless Charging Nu Da, 10W
Încărcre rapidă Da, 15W Da, 15W
Sistem de operare Android 13 Android 13
Chipset MediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHz MediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHz
Calitate audio Ambele dispozitive sunt compatibile cu specificațiile de calitate HD Voice și EVS.
Culori Dusty Grey Moonlight Blue
Dimensiuni 166.6 X 76.4 X 8.76 mm 173.92 X 77.4 X 8.99 mm
Greutate 195g 214g
Reparabil  Da Da

 

Lasă un răspuns