Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Cei peste 80.000 de clienți iCredit își pot plăti de acum ratele rapid și simplu prin PayPoint

Cei peste 80.000 de clienți iCredit își pot plăti de acum ratele rapid și simplu prin PayPoint

PayPoint România anunță încheierea unui nou acord de colaborare cu Easy Asset Management, companie ce activează sub brandul iCredit, prin care le oferă clienților o nouă metodă simplă și la îndemână pentru plata ratelor lunare.

Astfel, cei peste 80.000 de clienți iCredit pot achita de acum ratele pentru creditele de nevoi personale la oricare dintre cele aproximativ 20.000 de terminale PayPoint din toată țara, în magazine din apropiere, odată cu efectuarea cumpărăturilor zilnice.

Pentru efectuarea unei plăţi, clientul vine în magazinul partener PayPoint cu notificarea iCredit prevăzută cu cod de bare. Vânzătorul scanează codul de bare, încasează suma în numerar şi emite o chitanţă cu detaliile tranzacţiei. Plățile realizate în punctele de plată PayPoint nu presupun comision suplimentar și pot fi făcute oricând în intervalul de funcționare al magazinelor partenere, inclusiv în weekend.

„Misiunea noastră este să simplificăm plățile pentru toată lumea. Clienții magazinelor noastre partenere au nevoie de soluții de plată rapide și ușor de accesat, dar și variate, astfel încât să-și poată face toate plățile  lunare într-un singur loc. Parteneriatul cu iCredit completează gama noastră de servicii și ne ajută să oferim mai multă varietate și flexibilitate în ceea ce privește plățile, pentru orice client care trece pragul unui comerciant partener PayPoint. Suntem într-o expansiune continuă pe acest segment și avem în plan alte noi parteneriate care vor completa gama noastră de produse şi servicii disponibile.” – Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

„Modelul nostru de business este bazat pe oferirea de soluții convenabile și ușor de accesat pentru clienții noștri atât în momentul în care au nevoie de un credit rapid, cât și atunci cand vine vorba de plata ratelor. Un obiectiv strategic îl reprezintă crearea de canale alternative de plata a ratelor. Prin încheierea parteneriatului cu PayPoint, cei peste 80.000 de clienți vor avea acces la o metoda modernă și accesibilă de plată a ratelor la cele 20.000 de puncte de plată PayPoint din România. În acest fel, clienții noștri vor economisi ceea ce contează cel mai mult pentru ei – timp – și vor avea parte de o experiență îmbunătățită alături de iCredit”, a declarat Alben Mitarev, Director General iCredit.

Lasă un răspuns