Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Alerta Media: Gaming Cu Stil – Razer Blade 16 Si Blade 18 Disponibile Acum Si In Editiile Mercury

Alerta Media: Gaming Cu Stil – Razer Blade 16 Si Blade 18 Disponibile Acum Si In Editiile Mercury

Picture1

Noul model Blade 16 combină ecranul Dual-Mode Mini LED cu soluția grafică NVIDIA GeForce® RTX™ 4080.

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Din momentul în care au fost dezvăluite în cadrul CES la începutul anului, noile Razer Blade 16 și Razer Blade 18 au avut parte numai de cuvinte de laudă, inclusiv  25 de premii și de distincții de tip ”Editor’s Choice”, devenind rapid laptop-urile preferate de jucători și de creatorii de conținut, redefinind stilul de viață ”work smart, play hard”. Acum, Razer a anunțat edițiile speciale Mercury ale laptop-urilor Blade 16 și Blade 18. Acest design oferă un finisaj Mercury peste aluminiul anodizat, și le este dedicat celor care caută o estetică modernă combinată cu performanțe de top, în cele mai puternice laptop-uri dezvoltate de Razer.

Laptop-ul Blade 16 Mercury Edition extinde din nou limitele portabilității, oferind performanțe de invidiat. Acesta este echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce® RTX™ 4080 pentru laptop-uri și cu noul ecran inovator dezvoltat de Razer, Dual-Mode Mini LED. Noul laptop cu diagonala de 16 inch întrece orice concurent din punctul de vedere al puterii de procesare grafică oferită pe metru cub de volum. Ecranul Dual-Mode Mini LED se poate comuta între două rezoluții native, fiecare cu refresh rate-ul propriu: UHD+ la 120Hz și FHD+ la 240Hz.

Ediția Mercury a laptop-ului Blade 18 este disponibilă cu soluții grafice mobile de tip NVIDIA GeForce® RTX™ 4080 sau NVIDIA GeForce® RTX™ 4090, ambele operând la un TGP maxim de 175W. Fiind cea mai bună alternativă de a înlocui sistemele de tip desktop, Blade 18 are un ecran QHD+ care redă 100% din standardul de culori DCI-P3, dispune de opțiuni avansate de upgrade pentru memorie și spațiu de stocare, dar și de un webcam de 5MP și cititor de carduri UHS-II SD.

Concepute să îmbine design-ul sofisticat cu puterea de procesare, atât Blade 16 cât și Blade 18 reprezintă apogeul stilului și al performanței, împreună stabilind un nou standard pentru cei mai pretențioși dintre creatori.

„De când mi-am luat Razer Blade 16, mi-am neglijat propriul desktop”, a declarat Nicolas de Porcel, fondator și Chief Mastering Engineer la Million Dollar Snare. „Încă de la prima utilizare, am simțit construcția de înaltă calitate a Razer, precum ușile mașinilor de lux. Lucrez în Magix Sequoia, și gestionez înregistrări majore fără a îngheța sau a exporta track-uri audio, totul pe cel mai portabil dispozitiv pe care îl dețin. Cu Razer Blade, pot călători, pot organiza workshop-uri, pot înregistra demonstrații live și pot să încep imediat o sesiune de gaming folosind GPU-ul RTX 4080 pentru laptop. Razer Blade este mai mult decât un laptop; este bisturiul meu sonic.”

Toate laptop-urile de gaming Razer Blade 16 și 18 sunt validate NVIDIA Studio, fiind concepute pentru a accelera fluxurile de lucru creative și pentru a oferi performanțe supreme. Cu software exclusiv precum NVIDIA Omniverse, ce este susținut de driver-ul Studio, Razer Blade rulează la cele mai înalte standarde peste 100 de aplicații creative accelerate de RTX, pentru a asigura un proces de creație rapid și fără cusur.

Toate laptop-urile Blade sunt protejate de o garanție de fabricație de 1 an și o garanție a bateriei de 2 ani, iar posesorii acestor dispozitive beneficiază de serviciul de suport pentru clienți al Razer, un etalon în industrie. Înscrierea opțională în RazerCare oferă protecții suplimentare care te scapă de griji.

Pentru dispozitivele Blade sunt disponibile și accesorii de culoare Mercury – Dock-ul Thunderbolt™ 4, încărcătorul USB-C 130W GaN și suportul pentru laptop vor optimiza orice experiență sau flux de lucru al utilizatorului.

Pentru mai multe detalii despre noile produse vizitați paginile Razer Blade 16 Mercury Edition și Razer Blade 18 Mercury Edition.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail.

PREȚ: Razer Blade 16 Mercury Edition: 4.399,99 Euro
Razer Blade 18 Mercury Edition: Pornind de la 4.399,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptop-urile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Lasă un răspuns