Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Samsung lansează noul Galaxy Fit3 pentru fanii Galaxy aflați permanent în mișcare

Samsung lansează noul Galaxy Fit3 pentru fanii Galaxy aflați permanent în mișcare

Galaxy Fit3, cu noul său design, ajută utilizatorii să înțeleagă mai bine starea lor de sănătate și să se bucure de o conectivitate îmbunătățită

București, România – 23 februarie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Fit3, cel mai nou tracker de fitness menit să democratizeze tehnologia avansată Samsung de monitorizare a sănătății și să inspire oamenii în a adopta un stil de viață mai sănătos. Galaxy Fit3 are corp de aluminiu și un ecran mai mare prin intermediul căruia utilizatorii pot monitoriza datele de sănătate și bunăstare — de la antrenamentele zilnice, la somnul liniștit — direct de pe încheietura mâinii, în orice moment al zilei.

,,În această nouă eră a bunăstării, utilizatorii doresc o înțelegere mai cuprinzătoare a sănătății lor, iar Samsung s-a angajat să ofere utilizatorilor instrumente avansate de monitorizare a sănătății pentru a-i ajuta pe parcursul călătoriei lor spre starea de bine. Cel mai nou tracker de fitness, Galaxy Fit3, subliniază angajamentul nostru de a oferi resurse accesibile care încurajează bunăstarea de zi cu zi și inspiră pe toată lumea să lucreze la cea mai bună versiune a lor“, afirmă Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience la Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Un tracker durabil și compact, cu un ecran mai mare și mai stilat

Galaxy Fit3 este proiectat cu un corp de aluminiu și un ecran de 1.6 inci (40 mm), cu 45% mai mare decât modelul anterior, pentru ca utilizatorii să verifice informațiile detaliate dintr-o privire. Este, de asemenea, ușor și elegant, confortabil și ideal pentru utilizare în fiecare zi, în orice moment. Utilizatorii pot integra ușor Galaxy Fit3 în stilurile lor de viață datorită duratei lungi de viață a bateriei, de până la 13 zile. Ei pot personaliza tracker-ul având la dispoziție peste 100 de imagini în presetări sau folosind propriile lor fotografii ca fundal. Utilizatorii pot de asemenea să mixeze și să asorteze curelele la ținută sau în funcție de rutinele zilnice cu un click.

Menține o evidență a stării de sănătate zi și noapte

Samsung a prioritizat întotdeauna somnul pentru bunăstare, încurajând utilizatorii să înțeleagă tiparele lor de odihnă și să își construiască obiceiuri mai sănătoase cu ajutorul dispozitivelor avansate de monitorizare a somnului. Acest angajament se reflectă în Galaxy Fit3. Utilizatorii pot purta Galaxy Fit3 pe tot parcursul nopții pentru pentru a detecta sforăitul, monitoriza somnul și nivelurile de oxygen din sânge. În baza tiparelor de somn, Galaxy Fit3 prin opțiunea Sleep Coaching oferă detalii semnificative care ajută utilizatorii să înțeleagă mai bine cum dorm și ce schimbări pozitive pot face.

În timpul zilei, Galaxy Fit3 permite utilizatorilor să țină sub control activitățile lor zilnice. Utilizatorii pot urmări peste 100 de tipuri de antrenamente oricând, oriunde și să își revizuiască ușor exercițiile pe care le au de făcut pentru a-și atinge obiectivele. Galaxy Fit3 dispune de o clasificare 5ATM și rezistență la apă și praf IP68, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de activități în aer liber într-o varietate de medii. Galaxy Fit3 oferă utilizatorilor o înțelegere și mai profundă a sănătății lor generale, furnizând date despre ritmul cardiac și nivelurile de stres.

Rămâi în siguranță și conectat în ecosistemul Galaxy

Pentru un plus de siguranță funcții pentru detectarea căderii sau SOS-ul de urgență, au fost adăugate recent pe Galaxy Fit3. Atunci când este detectată o cădere anormală, Galaxy Fit3 oferă utilizatorilor opțiunea de a apela imediat serviciile de urgență pentru a primi suport medical într-un timp util. Atunci când utilizatorii se află într-o situație de urgență, pot trimite imediat un SOS apăsând butonul lateral de cinci ori.

Utilizatorii Galaxy Fit3 pot accesa și o serie de funcții în cadrul ecosistemului conectat Samsung Galaxy, pentru o experiență îmbunătățită. Galaxy Fit3 poate fi folosit pentru a controla camera foto a smartphone-ului lor atunci când fac poze și setează temporizatoare cu Camera Remote, dar și alte dispozitive conectate. Pentru o experiență fără probleme, atunci când utilizatorii nu doresc să fie deranjați sau se pregătească pentru culcare, pot sincroniza automat modurile între Galaxy Fit3 și smartphone-ul lor asociat. Dacă un smartphone este pierdut, utilizatorii îl pot localiza cu ușurință cu funcția Find My Phone de pe Galaxy Fit3, sau invers.

Disponibilitate

Galaxy Fit3 va fi disponibil începând cu 23 februarie pe anumite piețe, în trei variante de culori – Gray, Silver și Pink Gold.

Lasă un răspuns