Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • SkyShowtime urmează să lanseze un line-up solid de seriale originale și în exclusivitate, inclusiv Warszawianka și The Winner

SkyShowtime urmează să lanseze un line-up solid de seriale originale și în exclusivitate, inclusiv Warszawianka și The Winner

La mai puțin de 12 luni de la lansare, pe SkyShowtime vor debuta în premieră 10 noi seriale originale, inclusiv programe în fiecare dintre regiunile sale, Europa Centrală și de Est, Iberia și țările nordice.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a dezvăluit numele noilor seriale în timpul unui discurs la prestigiosul Marché du Film (Festival de Cannes).

Drama originală poloneză Warszawianka va fi disponibilă publicului pe 19 iunie, iar comedia cehă și slovacă The Winner va avea premiera în decursul acestui an.

Imagini disponibile aici: https://we.tl/t-2gwzGwe1HR 

Download imagery here: [INSERT]

SkyShowtime – următorul mare serviciu de streaming din Europa – a anunțat o gamă de seriale originale și în exclusivitate, care vor avea premiera pe parcursul acestui an și în 2024. CEO-ul Monty Sarhan a dezvăluit care sunt serialele viitoare în timpul unui discurs susținut la Marché du Film (Festival de Cannes).

Lansat în septembrie anul trecut în țările nordice și apoi live de numai 80 de zile pe toate piețele sale, SkyShowtime va avea în premieră în total 10 seriale originale în 2023 – o realizare uluitoare și aproape nemaiîntâlnită pentru un serviciu cu mai puțin de un an de activitate. În plus, SkyShowtime este locul exclusiv unde se reunesc cele mai bune seriale de la Paramount Global, serviciul Peacock al NBCUniversal și Sky Studios.

Alte producții originale SkyShowtime anunțate anterior includ drama originală poloneză Warszawianka , disponibilă publicului începând cu data de 19 iunie, precum și comedia cehă și slovacă The Winner, cu premiera în decursul acestui an.

Alte seriale noi care vor fi disponibile pe SkyShowtime în decursul acestui an includ Poker Face, din categoria „misterul săptămânii”, apreciat de critici, cu Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) în rolul lui Charlie, care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Acesta va debuta ca un serial original SkyShowtime.

În decursul acestui an, SkyShowtime va lansa The Curse, un serial SkyShowtime original, cu Emma Stone, Nathan Fielder și Benny Safdie, care explorează modul în care un presupus blestem perturbă relația unui cuplu proaspăt căsătorit. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, în exclusivitate, cel mai recent serial al lui Taylor Sheridan, Special Ops: Lioness, în care joacă actrița și producătoarea executivă Zoe Saldaña, câștigătoarea Premiul Academiei Americane de Film® și producătoarea executivă Nicole Kidman, precum și Laysla De Oliveira și Morgan Freeman, câștigător al Premiului Academiei Americane de Film®. Serialul original urmărește echipa Lioness Engagement în timp ce luptă să doboare din interior o organizație teroristă.

A doua parte, foarte așteptată, din Yellowstone Sezonul 5 va fi difuzată în exclusivitate pe piețele SkyShowtime în cursul acestui an. În plus, al doilea sezon din 1923, în care joacă Helen Mirren, câștigătoarea Premiului Academiei Americane de Film® și Harrison Ford, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film® și serialul de comedie cu Sylvester Stallone în rolul principal, Tulsa King –- realizate de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiul Academiei Americane de Film® — vor fi disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime. Serialul de neratat Halo – bazat pe jocul de succes cu același nume – revine cu Sezonul 2.

Și alte filme de succes vor avea premiera în exclusivitate pe SkyShowtime, inclusiv Babylon pe 6 iulie, M3GAN pe 14 august și She Said începând din 23 iunie, alăturându-se blockbusterelor Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion și Minions: The Rise of Gru— toate disponibile pentru vizionare fără costuri suplimentare.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „SkyShowtime este dedicat Europei și ne mândrim cu lansarea unei scheme de programe originale pe piețele noastre. A lansa în premieră o listă atât de solidă și de impresionantă, cu 10 seriale originale în primul nostru an, este fără precedent pentru un serviciu nou de streaming. Găzduind una dintre cele mai captivante scheme de programe în exclusivitate – cu cele mai bune producții de la Hollywood și din regiune – și o gamă excepțională de filme, SkyShowtime se angajează să ofere clienților din toată Europa o ofertă de conținut premium la un preț avantajos.”

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și în exclusivitate, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice și de seturi de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock – toate difuzate într-un singur loc. SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile – putând fi anulat oricând.

Warszawianka

Warszawianka este un serial dramatic polonez, de ficțiune, prezentând aventurile tragicomice ale unei legende urbane de 40 de ani (Borys Szyc) din Varșovia. Este un personaj foarte complex, un petrecăreț iresponsabil, un afemeiat fără scrupule și în același timp prietenul tuturor. În spatele fațadei, el este chinuit și disprețuitor față de sine însuși, blocat de părinții săi (Krystyna Janda și Jerzy Skolimowski) și încătușat de cultura și vremurile care l-au modelat. Cu mintea plină de visuri și talentat la scris, a furat inimile Generației X. Dar nu s-a maturizat. E slab. După ce a avut și apoi a pierdut totul, încearcă să dea un sens lumii moderne, înconjurat de cele mai interesante personaje din oraș.

The Winner

The Winner este o comedie de familie, de producție cehă și slovacă, prezentând povestea lui Viktor Hudák (Ady Hajdu), un prim-ministru fictiv al unei mici țări europene, care își încheie cariera politică și revine la viața de zi cu zi. Cu toate acestea, când succesorul său răstoarnă radical toate politicile pe care le-a construit într-o viață, își dă repede seama că are foarte puțină putere ca fost prim-ministru. În încercarea de a demonstra că este încă relevant, vrea să răspundă provocărilor și să preia conducerea acasă, unde locuiește cu soția și cu cele trei fiice. Dar, după ce a petrecut atât de mult timp departe de ele și fără nici cea mai mică idee despre cum funcționează lumea reală, el găsește o familie obișnuită de mult timp să trăiască fără el și un grup de femei mult superior oricăror oponenți politici cu care s-a confruntat în cariera sa de prim-ministru. În serial mai joacă Ivana Chýlková și Milan Ondrík.

Poker Face

Poker Face este un serial de 10 episoade în genul seriilor „misterul săptămânii”, în care personajul principal este Charlie (Natasha Lyonne), care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Pornind la drum cu mașina ei Plymouth Barracuda, la fiecare oprire întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu se poate abține să nu le rezolve. Serialul este creat, scris, regizat și produs executiv de Rian Johnson, multiplu nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film®, scriitor/regizor/producător al filmelor de succes Knives Out.  Lyonne este producător executiv, scenarist și regizor al serialului.  Serialul este produs de T-Street, MRC și Animal Pictures.

The Curse

The Curse este un serial SHOWTIME® care sparge barierele genului, explorând modul în care un presupus blestem perturbă relația unui cuplu proaspăt căsătorit care încearcă să conceapă un copil, în timp ce joacă împreună în noua lor emisiune dificilă de pe HGTV. Produs de A24, The Curse este co-creat și produs executiv de Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems și Daddy Longlegs) și Nathan Fielder (Nathan for You și The Rehearsal), care este și regizor. Serialul îi are în distribuție pe Fielder, Safdie și pe câștigătoarea Premiului Oscar® Emma Stone (La La Land), care va fi producător executiv alături de Dave McCary și Ali Herting prin casa lor de producție Fruit Tree. Josh Safdie și Ronald Bronstein sunt, de asemenea, producători executivi. Invitații-vedetă ai serialului îi includ pe Barkhad Abdi (Captain Phillips), nominalizat la Oscar®, Corbin Bernsen (L.A. Law, City on a Hill), nominalizat la Premiile Emmy® și Constance Shulman (Orange Is the New Black).

Special Ops: Lioness

Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film, Special Ops: Lioness are la bază un program real și urmărește povestea lui Cruz Manuelos (De Oliveira), o tânără din echipa pușcașilor marini dură, dar pasionată, care este recrutată să se alăture echipei Lioness Engagement, pentru a ajuta la doborârea din interior a unei organizații teroriste. Zoe Saldaña o va interpreta pe Joe, șefa de stație a programului Lioness, însărcinată cu instruirea, gestionarea și conducerea agenților săi sub acoperire.

Yellowstone

Kevin Costner, câștigător al premiilor Oscar® și Emmy® joacă rolul lui John Dutton, capul unei familii de fermieri din Montana și proprietarul celei mai mari ferme din SUA. Este povestea luptei lui Dutton pentru a-și apăra pământul și familia de o rezervație indiană și de dezvoltatori imobiliari. Problemele medicale și secretele de familie pun presiune asupra clanului Dutton, iar aspirațiile politice și parteneriatele externe le amenință viitorul.

1923

Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film®, 1923 este capitolul care urmează după povestea originală Yellowstone, în urma performanței record a capitolului 1883. Avându-i în rolurile principale pe Harrison Ford, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film® și pe Helen Mirren, câștigătoarea Premiului Academiei Americane de Film®, 1923 prezintă noua generație a familiei Dutton și explorează începutul secolului XX, când pandemiile, seceta istorică, sfârșitul prohibiției și Marea Recesiune afectează vestul munților și pe soţii Dutton, stabiliți acolo.

Tulsa King

Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film®, Tulsa King îl are în rolul principal pe Sylvester Stallone jucând rolul unui cap al mafiei din New York, Dwight ,,The General” Manfredi, imediat după eliberarea sa, după 25 de ani de închisoare. Exilat fără menajamente de șeful său, Dwight pornește o afacere în Tulsa, Oklahoma. Când își dă seama că familia sa mafiotă nu prea îl privește cu ochi buni, Dwight construiește pas cu pas o echipă cu niște personaje neobișnuite, pentru a-și stabili un nou imperiu criminal, într-un loc cu totul neobișnuit pentru el.

Halo

Bazat pe franciza emblematică a Xbox®, universul epic și distribuția personajelor din Halo prind viață în acest nou serial dramatic original. Halo a reinventat modul în care oamenii iau în considerare jocurile video și s-a transformat într-un fenomen de divertisment global, cu vânzări de peste 81 de milioane de copii în întreaga lume. În noua adaptare a serialului de televiziune, Halo va avea loc în universul care a apărut pentru prima dată în 2001, dramatizând un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Covenant. Halo va împleti profunde povești personale, cu acțiune, aventură și cu o fantezie bogată asupra viitorului.

Babylon

Realizat de Damien Chazelle, Babylon este o poveste originală, desfășurată în Los Angeles-ul anilor 1920, cu Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva și o distribuție care-i include pe Jovan Adepo, Li Jun Li și Jean Smart. O poveste despre ambiție uriașă și exces revoltător, care urmărește ascensiunea și prăbușirea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență dezlănțuită și de depravare, de la începutul Hollywood-ului.

M3GAN

M3GAN este o minunăție a inteligenței artificiale, o păpușă ce pare reală, programată să fie cel mai bun prieten al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Concepută de Gemma, geniala roboticiană a unei firme de jucării (Get Out, Allison Williams), M3GAN poate să asculte, să privească și să învețe pe măsură ce devine prietenă și profesoară, tovarăș de joacă și protector pentru copilul de care este legată. Când Gemma trebuie, brusc, să aibă grijă de nepoata sa orfană de 8 ani, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), ea nu este deloc sigură și pregătită să fie părinte. Suprasolicitată la muncă, Gemma decide să interconecteze prototipul lui M3GAN cu Cady, în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), de două ori nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film® și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick) nominalizată la Premiile Emmy®, joacă rolul reporterelor de la New York Times, Megan Twohey și Jodi Kantor, primele care, împreună, au publicat una dintre cele mai importante știri ale vremii — o știre ce a spulberat zeci de ani de tăcere pe tema agresiunii sexuale de la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană, care continuă până în prezent. Realizat de producătorii filmelor 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma și The Big Short, premiați de Academia Americană de Film® și de producătorul filmelor Zero Dark Thirty și American Hustle, nominalizat la Oscar®, filmul se bazează pe investigația jurnalistelor de la New York Times, Megan Twohey și Rebecca Corbett, și pe romanul bestseller She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement, scris de Jodi Kantor și Megan Twohey.

Lasă un răspuns