Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Camerele multidirectionale cu invatare profunda ofera o rezolutie de pana la 4*4K

Camerele multidirectionale cu invatare profunda ofera o rezolutie de pana la 4*4K

Bucuresti, 5 December 2023 – Axis Communications a anuntat lansarea a trei camere panoramice care dispun de patru senzori cu o rezolutie de pana la 4K pe fiecare canal, pentru a oferi prezentari generale excelente si o acoperire detaliata. Camerele sunt ideale pentru supravegherea spatiilor largi, incluzand o functie de vedere pe timp de zi/noapte si iluminare IR la 360° pentru a asigura inregistrari clare si fara reflexii, precum si o calitate excelenta a imaginii chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau intuneric deplin.

AXIS P3735-PLE ofera o rezolutie de 4*2 MP la 30 fps pe fiecare canal, AXIS P3737-PLE ofera o rezolutie de 4*5 MP la 20 fps pe fiecare canal, iar AXIS P3738-PLE ofera o rezolutie de 4*4K la 15 fps pe fiecare canal. Aceste camere compacte pot fi montate in configuratie incastrata, pentru o supraveghere discreta, sau in tavan, pentru o acoperire completa de 360°. Atunci cand sunt montate in colturi, camerele ofera o acoperire de 270°. Dispozitivele sunt certificate IP66/IP67, fiind protejate impotriva ploii, zapezii si luminii solare – ceea ce le recomanda ca fiind ideale pentru montarea pe peretii exteriori. In plus, senzorii pot fi miscati si rotiti pentru a oferi un camp vizual optim, in functie de nevoile specifice.

Aceste camere de inalta performanta sunt construite in jurul chipset-ului ARTPEC-8 si dispun de o unitate de procesare cu invatare profunda care elimina nevoia de a utiliza servere costisitoare si permit configurarea unui sistem mai rapid si mai scalabil. Dispozitivele fac posibila rularea metadatelor si a fluxurilor furnizate de AXIS Object Analytics pe mai multe canale, pentru detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor, de exemplu la intrarea intr-o zona definita de utilizator.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezolutie inalta;
  • Sistem de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, cu lampi LED controlate individual;
  • Optiuni flexibile de montare;
  • Suport pentru aplicatiile avansate de analiza;
  • Aplicatia Axis Edge Vault care protejeaza dispozitivul

Aceste camere panoramice asigura un consum de energie extrem de eficient – chiar si atunci cand sistemul IR este activat. In plus, includ Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware care protejeaza dispozitivul si informatiile sensibile impotriva accesului neautorizat.

Lasă un răspuns