Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • HONOR dezvaluie tehnologia din spatele inovatiilor noului flagship HONOR Magic5 Pro

HONOR dezvaluie tehnologia din spatele inovatiilor noului flagship HONOR Magic5 Pro

HONOR - 1

Brandul global de tehnologie HONOR distribuie imagini exclusive despre procesul de dezvoltare a flagship-ului HONOR Magic5 Pro, lider în industrie. Dezvăluit pentru prima dată la Mobile World Congress 2023, HONOR Magic5 Pro se mândrește cu progrese semnificative în materie de design, ecran, fotografie și performanță. HONOR împărtășește detalii inedite despre practicile și facilitățile sale sofisticate de cercetare și dezvoltare.

„Suntem mândri să prezentăm capacitățile tehnice care reprezintă motorul din spatele inovațiilor noastre centrate pe om”, – a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. „Angajamentul nostru în cercetare și dezvoltare ne permite să proiectăm dispozitive revoluționare, precum HONOR Magic5 Pro. Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm noi produse inovatoare adresate consumatorilor din întreaga lume.”

HONOR - 2

HONOR dezvăluie secretele sistemului său revoluționar de camere Falcon

Echipat cu noul HONOR Image Engine, HONOR introduce un nou algoritm unic Falcon Capture în milisecunde, care nu numai că permite unele dintre cele mai rapide viteze de captură de pe piață, ci și ridică standardele de claritate a imaginii.

Testarea capabilităților de fotografiere cu autofocus ale HONOR Magic5 Pro

Pentru a realiza toate aceste dezvoltări, HONOR a înființat propriile laboratoare dedicate camerelor foto, unde se efectuează analize riguroase cantitative și calitative, ceea ce permite dezvoltarea algoritmului de inteligență artificială. Rezolvând numeroase provocări legate de fotografierea scenelor în mișcare cu diferite viteze, distanțe și condiții de iluminare, HONOR Magic5 Pro duce procesul de imagistică la un nivel complet nou. De exemplu, viteza de autofocalizare a crescut cu 245%, în comparație cu modelul anterior.

Testarea performanțelor HONOR Magic5 Pro împotriva vibrațiilor simulate

Dotată cu tehnologia Intelligent AI Recognition, noua funcție inovatoare AI Motion Sensing a smartphone-ului HONOR Magic5 Pro reprezintă o inovație remarcabilă ce permite utilizatorilor să captureze cel mai bun moment și în scenarii de mișcare. Pentru a realiza acest lucru, HONOR a colaborat îndeaproape cu Qualcomm Technologies pentru a exploata în întregime puterea de procesare a Qualcomm® AI Engine, prin creșterea intervalului de cache la peste șase ori – de la 240 la 1500 milisecunde. Această îmbunătățire a capacității de procesare, împreună cu o rețea AI antrenată cu peste 270.000 de imagini, permite camerei HONOR Magic5 Pro să captureze cu ușurință momentele în mișcare.

HONOR a petrecut 18 luni să reconstruiască în totalitate HONOR Image Engine, cu o nouă arhitectură, cod sursă și algoritmi, pentru a exploata pe deplin puterea de procesare a platformei mobile Snapdragon®.

HONOR - 3

Angajament pe termen lung pentru îngrijirea ochilor

HONOR Magic5 Pro este dotat cu tehnologia inovatoare Circadian Night Display și este primul smartphone care a obținut certificarea TÜV Rheinland Circadian Friendly. Funcția Circadian Night Display creează un efect de relaxare în timpul somnului, ajustând emisia de lumină albastră și asigurând o tranziție treptată a temperaturii culorilor nocturne într-un mod natural. Conform testelor de laborator efectuate de HONOR, această funcție poate stimula secreția de melatonină cu până la 20% în decurs de trei ore, contribuind la îmbunătățirea calității somnului utilizatorilor.

Testarea tehnologiei Circadian Night Display pentru HONOR Magic5 Pro și HONOR Magic Vs.

HONOR are un angajament de lungă durată în domeniul îngrijirii oculare, începând cercetarea tehnologiilor de îngrijire a ochilor încă din 2016. Recent, HONOR a efectuat cercetări ample, colectând date de la peste 10.000 de utilizatori, pentru a descoperi tehnologia optimă de atenuare a afișajului. Utilizând aceste cercetări, HONOR a dezvoltat funcția Dynamic Dimming, care a fost testată ca fiind eficientă pentru a reduce oboseala ochilor cu 18% după 45 de minute de utilizare.

„Expunerea la lumină afectează calitatea somnului și sănătatea, în special dacă petreci mult timp în fața ecranelor”, a spus Dr. Glen Jeffery, profesor de neuroștiință – Institutul de Oftalmologie, Facultatea de Științe ale Creierului de la UCL. „Modificarea ecranelor pentru a reduce disconfortul este esențială, iar dezvoltarea de către HONOR a ecranului circadian night display și a funcției de dynamic dimming a intensității luminoase este un pas important în această direcție.”

HONOR - 4

Aderarea la cel mai înalt standard global de calitate a produselor

HONOR a investit peste 20 de milioane de dolari în echipamente de testare a calității la Centrul său de testare și conformitate globală (GCTC). Aceste echipamente avansate permit companiei să efectueze teste interne pentru a verifica peste 200 de standarde de testare a certificării, inclusiv certificarea Conformité Européenne (CE). HONOR depășește aceste standarde pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor.

OTA Anechoic Chamber din cadrul HONOR – Global Compliance and Testing Center

Prin intermediul camerei in-house OTA Anechoic Chamber, HONOR beneficiază de un mediu de laborator perfect controlat pentru testarea experienței comunicațiilor mobile. În general, performanța OTA și valorile SAR sunt două concepte opuse și greu de echilibrat. Cu toate acestea, prin intermediul GCTC, HONOR reușește să ofere produse cu cea mai bună performanță de conectivitate din clasa sa, menținând o valoare SAR constant mai mică pentru a asigura siguranța utilizatorului. Valoarea SAR a HONOR este cu 35% mai mică decât cerința de conformitate. În plus, HONOR efectuează teste SAR pe fiecare lot de dispozitive și deține certificările SAR Smart-Transmit de la Qualcomm și SAR Vodafone, ambele foarte căutate în industrie.

Produsele HONOR sunt dezvoltate și produse în conformitate cu standardele globale cele mai riguroase, asigurându-se că utilizatorii se bucură de o calitate superioară în fiecare etapă, de la dezvoltarea produsului până la producție. HONOR aplică peste 260 de teste pe miile de componente incorporate într-un smartphone, asigurându-se că Magic5 Pro este construit pentru a fi durabil și de încredere.

Prețuri și disponibilitate

HONOR Magic5 Pro poate fi achiziționat în România prin intermediul partenerilor Altex, Orange, Media Galaxy, Vodafone, pornind de la 5999 RON.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Lasă un răspuns