Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Ce sunt trandafirii criogenati?

Trandafirii criogenati sunt din ce in ce mai populari, deoarece sunt atragatori si sunt cadouri fantastice. Acestia sunt trandafiri care sunt supusi unei pregatiri speciale pentru a rezista pe termen lung. Procesul de conservare al florilor este diferit de uscare. Cand oamenii usuca florile, de obicei le atarna cu capul in jos timp de cateva zile pana la o saptamana, ceea ce deshidrateaza complet tulpina si floare. Criogenarea este un proces complet diferit. Trandafirii sunt practic inghetati la temperaturi intre -30 si -55 de grade timp de 24 de ore. Dupa aceea, cu ajutorul unui aparat special, este extrasa umiditatea din trandafir. Ulterior, temperatura va fi crescuta putin cate putin, timp de aproximativ 3-4 saptamani.

De ce sunt trandafirii conservati cadoul perfect?

Trandafirii criogenati sunt pentru totdeauna. Acestia, datorita proceuslui de criogenare vor ramane asa pana la 25 de ani. Daca doresti sa oferi de Ziua Indragostitilor un asemenea cadou, iti sugeram sa alegi un Trandafir Criogenat Inima Rosie in Cupola de la okflora.ro. Acesta are o imagine extrem de placuta din punct de vedere estetic si va impodobi orice incapere. Un asemenea trandafir ne aduce aminte de indragita poveste Frumoasa si Bestia, in care un asemenea trandafir era unul din elementele principale ale istorisirii.

Acesti trandafiri criogenati arata incredibil de vibranti, mentinandu-si durabilitatea.

Este esential sa pastrezi in mod corespunzator florile. Pentru ca trandafirul sa isi pastreze aspectul perfect, nu trebuie expus la lumina directa a soarelui. Temperatura optima din incaperi ar trebui sa fie intre 5 – 25 °C. De asemenea, trandafirii trebuie tinuti departe de praf si nu trebuie atinsi. Trandafirul va trai pana la 25 de ani daca vei respecta aceste mici reguli.

Care sunt beneficiile?

Trandafirii criogenatii sunt perfecti pentru cadouri de Sfantul Valentin, deoarece oamenii pretuiesc trandafirii si doresc sa-i pastreze cat mai mult timp posibil. A oferi cuiva trandafiri criogenati, precum cei de la okflora.ro, este deosebit de important. De asemenea, nu necesita nicio ingrijire speciala, in afara de cele cateva reguli simple de mai sus.

Nimic nu depaseste frumusetea unui trandafir. Daca jumatatea ta iubeste trandafirii, vei dori sa ii oferi un trandafir vesnic. Deci reprezinta cadoul ideal de  Ziua Indragostitilor, deoarece trandafirii sunt 100% reali, dar dureaza o viata fata de un buchet obisnuit de trandafiri proaspeti!

Comanda de la experti

La okflora.ro vei gasi cei mai frumosi criogenati. Acestia pot fi expediati in conditii optime oriunde in tara. Asa ca de ce sa oferi cuiva trandafiri care abia vor rezista cand ii poti face un cadou care sa uimeasca ani de zile?

Trandafirii sunt un clasic, iar pastrarea lor ofera destinatarului o modalitate de a se bucura de frumusetea lor pentru mult timp. Trandafirii criogenati sunt o alternativa superioara florilor uscate, rezistand ani de zile.

Lasă un răspuns