Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Sony anunță dezvoltarea noului teleobiectiv full-frame G Master™ 300mm F2.8 cu montură E, care va fi lansat la începutul lui 2024

Sony anunță dezvoltarea noului teleobiectiv full-frame G Master™ 300mm F2.8 cu montură E, care va fi lansat la începutul lui 2024

Sony a anunțat că se află în procesul de dezvoltare a mult-așteptatului teleobiectiv FE 300mm F2.8 GM OSS, având ca scop lansarea acestuia la începutul anului 2024.

Obiectivele super-telefoto cu o deschidere mare a diafragmei, precum FE 400mm F2.8 GM OSS și FE 600mm F4 GM OSS, sunt foarte apreciate de fotografii specializați în sport și în imortalizarea naturii sălbatice din întreaga lume, pentru rezoluția lor uimitoare, pentru performanța de autofocalizare, dar și datorită faptului că sunt extrem de ușoare. Astfel, noul obiectiv va avea rezoluția incredibilă și efectul bokeh spectaculos specific obiectivelor din gama premiată de top Sony G Master™, oferind în același timp o distanță focală mare de 300mm și o deschidere a diafragmei F2.8. Această combinație va oferi o experiență superioară de fotografiere pentru toți cei care vor să imortalizeze activități sportive, evenimentele zilei, ori pentru fotografii de eveniment și videografii care își propun să capteze cele mai importante momente, cu o calitate superioară a imaginii.

Sony va continua extinderea gamei sale atractive de obiective, pentru a răspunde exigențelor și a maximiza posibilitățile creative ale tuturor creatorilor de conținut, inclusiv ale profesioniștilor, dar și pentru a-i ajuta să-și extindă posibilitățile de exprimare creativă.

Mai multe detalii și specificații ale noului obiectiv telefoto FE 300mm F2.8 GM OSS vor fi comunicate ulterior.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o subsidiară deținută integral de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S). Având viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin oamenilor și comunităților din întreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări”, Sony va crea produse și servicii în zone precum home entertainment & sunet, imagistică și dispozitive mobile.

Pentru mai multe informații, accesați: http://www.sony.net/

* Ambele cuvinte japoneze, „Kando” înseamnă emoție, iar „Anshin” are mai multe semnificații, precum pace, liniște, fiabilitate și încredere.

 

Lasă un răspuns