Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

HP la CES 2023: Lider în experiențe hibride și de gaming

O nouă gamă puternică, concepută sustenabil, care să-i ajute pe utilizatori să colaboreze și să se conecteze cu ușurință și în siguranță

  • Cu portofoliul extins HP Dragonfly, HP are soluția perfectă pentru un stil hibrid de viață și de muncă.
  • Pentru teleconferințe sau momentele dedicate hiturilor preferate a fost lansată gama de căști wireless de calitate profesională Poly Voyager Free 60 Series.
  • HP a folosit materiale unice, inclusiv zaț de cafea și ulei de gătit folosit, în proiectarea celor mai noi PC-uri și periferice. În plus, protejează planeta folosind ambalaje mai inteligente pentru întreg portofoliu de PC-uri și introducând serviciile de compensare HP Carbon Neutral Computingpentru clienții comerciali.
  • Gaming în Cloud pe orice dispozitiv cu OMEN Gaming Hub, primul producător de PC-uri Windows cu NVIDIA GeForce NOW integrat.

HP Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat la CES 2023 noi produse și soluții concepute pentru a redefini experiențele hibride în lumea digitală în care trăim.

“Stilul hibrid ne oferă o mai mare flexibilitate și libertate în viața personală, dar vine și cu provocări de productivitate și de conectivitate”, a declarat Alex Cho, președinte Personal Systems în cadrul HP Inc. “HP vine cu soluții și inovații de top în industrie – inclusiv noul portofoliu HP Dragonfly Pro pentru liber-profesioniști, căștile wireless Poly Voyager Free 60 Series pentru experiențe audio excepționale și monitoarele HP E-Series pentru o mai mare productivitate – asigurându-ne în același timp că oferim în continuare cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume”.

HP Dragonfly Pro pentru liber-profesioniști

Comunitatea freelancerilor continuă să crească exponențial, iar până în 2027 aceștia vor reprezenta peste 50% din totalul forței de muncă din SUA.  Iar HP le pune la dispoziție produse ale brandului premiat Dragonfly. Acești utilizatori își doresc tehnologie care să le ofere puterea de care au nevoie pentru multitasking și proiecte complexe, împreună cu suport și servicii integrate. Noul portofoliu HP Dragonfly Pro oferă experiențele care contează cel mai mult, inclusiv: sistem audio, cameră foto și ecran tactil puternice, autonomie de o zi a bateriei și asistență și servicii disponibile 24/7.

Dragonfly Pro Chromebook este conceput pentru utilizatorii care sunt în permanență conectați la internet, consumă conținut divers indiferent unde s-ar afla și care își doresc un dispozitiv ușor de utilizat, cu funcții și design premium. Acest dispozitiv de 14″ are o cameră de 8 MP orientată spre utilizator – o premieră pentru un Chromebook cu clapetă, are cel mai luminos ecran tactil instalat vreodată pe un Chromebook, astfel încât claritatea nu este afectată într-o cameră întunecată sau într-o zi însorită. De asemenea, are certificarea Intel® Evo™ pentru performanță, conectivitate și încărcare rapidă și permite o asociere perfectă între telefon și dispozitiv.

 

Noul HP Dragonfly Pro a fost proiectat împreună cu AMD, în cadrul unei platforme care optimizează performanța în scenarii de productivitate din lumea reală.  Este primul dispozitiv HP care are acces printr-o singură atingere la serviciul de asistență HP 24/7 direct prin intermediul uneia dintre cele patru taste rapide.

Ambele dispozitive sunt înregistrate EPEAT® Gold în SUA, utilizând metale și materiale plastice reciclate, împreună cu ambalaje reciclabile și provenite din surse sustenabile.

Un mediu productiv oriunde

77% dintre angajați preferă un model hibrid, dar a fi productiv într-un mediu hibrid poate fi o provocare. Angajații dispun acum de spații de lucru mai eficiente și mai productive acasă. Dar, își doresc cele mai bune experiențe PC indiferent de locul în care lucrează. Prin produsele anunțate la CES, HP oferă noi dispozitive și soluții pentru toate tipurile de spații de lucru, astfel încât angajații să poată lucra în siguranță, securizat și productiv de oriunde.

Dotate cu HP Presence, HP Dragonfly G4HP EliteBook 1040 G10 și HP Elite x360 1040 G10 oferă experiențe de colaborare superioare cu inovații intuitive de videoconferință:

  • Experiența Multi-Camera– suportă fluxuri video duble și comutarea camerelor, astfel încât utilizatorii pot să apară în conferință și, în același timp, să prezinte un obiect – picture-in-picture sau side-by-side. Noile PC-uri comerciale sunt primele notebook-uri de business din lume care suportă utilizarea simultană a două camere.
  • Selectarea automată a camerei– o funcție care permite urmărirea inteligentă a feței pentru a detecta la ce cameră se uită un utilizator, menținând astfel audiența implicată fără a bloca contactul vizual.
  • HP Keystone Correctionfacilitează proiectarea pe ecran a unui document fizic prin decuparea și aplatizarea automată a imaginilor din feed-ul camerei cu un singur click.
  • HP Be Right Back20le permite utilizatorilor să schimbe feed-ul video cu o imagine statică, fără a întrerupe ședințele, atunci când au nevoie de o pauză.
  • Hibernarea inteligentăînvață tiparele de utilizare a PC-ului, astfel încât dispozitivul va intra automat în modul de hibernare pentru a reduce utilizarea bateriei la sfârșitul zilei de lucru. PC-ul poate, în cele din urmă, să prevadă când un utilizator utilizează de obicei dispozitivul în ziua următoare și să îl convertească în modul de așteptare pentru pornire instantanee.
  • Smart Senseoptimizează performanța termică a PC-ului folosind inteligența artificială pentru a învăța și a se adapta la tiparele de utilizare a PC-ului. Rezultatul este un laptop mai silențios și cu răcire optimă, care oferă puterea necesară pentru sarcinile de lucru.

Cele mai noi PC-uri HP Dragonfly și Elite 1000 Series conțin 90% magneziu reciclat în carcasă, 5% materiale plastice recuperate din apropierea oceanelor în difuzoare și material bio-circular, cum ar fi uleiul de gătit folosit, pentru a contribui la reducerea emisiilor de CO2.Toate ambalajele dispozitivelor provin 100% din surse sustenabile11 și sunt înregistrate EPEAT® Gold în 23 de țări10, certificate ENERGY STAR® și TCO.

HP anunță noi monitoare, accesorii și servicii

Cu diagonale de la 21,5″ la 44,5″, monitoarele HP E-Series G5 se integrează perfect în casă sau la birou, având un design elegant. Gama oferă o varietate de opțiuni, cu rezoluție 4K pe anumite modele, ecrane curbate și ultrawide, 99% sRGB și accesorii potrivite. HP Eye Ease reduce expunerea la lumina albastră, iar un senzor de lumină ambientală ajustează automat luminozitatea ecranului. HP E45c G5 este primul monitor curbat super ultrawide dual QHD de 45″ din lume.  Două monitoare QHD de 24″ pot fi înlocuite cu un monitor cu diagonala de 44,5″ folosind noua funcție Virtual Dual Display. Toate monitoarele din această serie sunt proiectate cu materiale reciclate și regenerabile în proporție de 90%, cum ar fi zațul de cafea și aluminiul reciclat.

Monitoarele HP M24h și M27h FHD modernizează configurația biroului de acasă cu o ergonomie îmbunătățită, pentru a găsi postura și unghiul de vizualizare perfecte. Este, de asemenea, prima serie de monitoare din lume cu ghid de configurare a confortului prin intermediul unui software de afișare integrat.

Folosindu-se de puterea tehnologiei audio Poly, HP introduce seria de căști wireless de calitate profesională Poly Voyager Free 60 Series.

Oferă până la cinci ore de convorbire cu anularea activă adaptivă a zgomotului și tehnologia WindSmart pentru a bloca zgomotele de fond care distrag atenția. Versiunea standard include o carcasă de încărcare care oferă 10 ore suplimentare de convorbire, iar Poly Voyager Free 60+ vine cu o carcasă de încărcare inteligentă. Carcasa de încărcare inteligentă dispune de un ecran tactil OLED cu acces ușor la funcțiile de volum și dezactivare a sunetului, precum și o vizualizare rapidă a nivelului bateriei și a stării apelurilor, dar și o intrare analog de 3,5 mm, ideală pentru sistemele de divertisment de la bordul aeronavelor. Cu aplicația mobilă Poly Lens, utilizatorii își pot personaliza setările dispozitivului Poly, în timp ce echipele IT pot gestiona și primi informații.

Camera web HP 620/625 FHD, cu certificare Zoom, are două microfoane cu reducere a zgomotului, un câmp de vizualizare reglabil și funcții video, inclusiv focalizare automată, încadrare facială AI și îmbunătățirea luminii de fundal. Pentru o autentificare ușoară, rapidă și sigură, camera web economisește secunde prețioase folosind funcția de recunoașterea facială Windows Hello. Captează fiecare unghi cu o rotire de 360 de grade și o înclinare de 90 de grade pentru o flexibilitate suplimentară. Face parte din portofoliul sustenabil, având 71% plastic reciclat post-consum și ambalaj 100% reciclabil.

Mouse-ul reîncărcabil HP 710 e silențios, are un design compact și o durată de viață a bateriei de până la 90 de zile.  Cu șase butoane programabile pentru comenzi rapide personalizate, utilizatorii pot lucra fără probleme cu compatibilitate multi-OS pe trei dispozitive salvate. Dispozitivul este fabricat din 60% plastic reciclat post-consum.

Inovare în domeniul sustenabilității – materiale unice pentru noile PC-uri de consum HP

Din 2019, compania a folosit peste un miliard de kilograme de materiale reciclate. Continuând să-și extindă cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume4, compania introduce noi produse și ambalaje pentru un viitor mai sustenabil.

Laptopurile HP de 14″ și 15,6″ sunt disponibile cu procesoare Intel sau AMD, iar designul lor elegant și compact este realizat din materiale plastice recuperate din apropierea oceanelor, materiale plastice reciclate după consum, dar și din metale reciclate11HP 14″ Laptop PC – Eco Edition duce sustenabilitatea la un alt nivel, cu până la 25% din produs creat din materiale plastice reciclate post-consum. Toate noile notebook-uri Consumer sunt certificate ENERGY STAR® și înregistrate EPEAT® Silver, iar versiunea Eco Edition este înregistrată EPEAT Gold®10.

 

PC-urile All-In-One HP 24″ și 27″ folosesc, de asemenea, materiale unice. Sunt primele modele PC din lume care integrează  zaț de cafea reciclat, fiind folosit în finisaj.  Mai mult de 40% din carcasa acestui all-in-one conține materiale plastice reciclate după consum, 75% aluminiu reciclat este folosit la suportul brațului, iar în baza suportului este folosit poliester 100% recuperat.  Este înregistrat ENERGY STAR® și EPEAT® Gold.

În plus, programul HP Planet Partners oferă utilizatorilor soluții de reutilizare sau reciclare pentru dispozitivile HP.

OMEN Gaming merge în Cloud

Având în vedere că industria globală de gaming continuă să crească, HP introduce gaming in cloud prin OMEN Gaming Hub și este primul producător de PC-uri cu Windows cu o soluție integrată NVIDIA GeForce NOW3. Acest lucru oferă jucătorilor din întreaga lume acces la peste 1450 de titluri, de la AAA la indie, în cadrul unui serviciu de cloud gaming de cea mai bună calitate, indiferent de PC-ul pe care se joacă. În combinație cu posibilitatea de a accesa jocuri locale prin My Games și OMEN Optimizer, jucătorii au acces mai ușor ca niciodată la titlurile preferate, la o calitate superioară.

Laptopul OMEN 17 devine cel mai puternic laptop de gaming HP, cu procesorul Intel® Core™ i9-13900HX de până la a 13-a generație și cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GeForce®, care utilizează tehnologia de răcire OMEN Tempest. Laptopul OMEN este primul dispozitiv HP care dispune de taste mecanice optice, care sunt de 25 de ori mai rapide decât tastele tradiționale, asigurându-se că jucătorii au instrumentele de care au nevoie pentru titlurile lor preferate.

Desktop-urile OMEN 40L și 45L deblochează noi niveluri de putere cu procesorul Intel®️ Core™ i9-13900K de până la a 13-a generație și cu NVIDIA®️ GeForce RTX™ 4090 pentru a permite imagini 4K spectaculoase. Utilizatorii care optează pentru modelul 45L vor beneficia de OMEN Cryo Chamber™, o soluție revoluționară și patentată de răcire a procesorului. Desktop-ul OMEN 25L primește, de asemenea, un upgrade cu cele mai recente procesoare Intel®️ Core™ din generația a 13-a pentru ca jocurile să ruleze mai rapid ca niciodată.

Pentru mai multe informații despre inovațiile HP anunțate la CES 2023, inclusiv cele mai recente inovații de gaming de la HyperX, accesați CES 2023 press kit în HP Press Center.

Prețuri și disponibilitate

  • HP Dragonfly Pro Chromebookva fi disponibil în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • HP Dragonfly Prova fi disponibil în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • HP Dragonfly G4va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunțate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • HP EliteBook 1040 G10va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunțate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • HP Elite x360 1040 G10va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunațate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • Căștile Poly Voyager Free 60 Seriesvor fi disponibile în martie, începând de la 299 de dolari pe Poly.com și HP.com. De asemenea, vor fi disponibile într-o versiune certificată Microsoft Teams.
  • Monitoarele HP E-Series G5vor fi disponibile în ianuarie, cu un preț de pornire de 219 dolari pe HP.com.
  • Monitoarele HP M-Seriesvor fi disponibile în această primăvară la un preț de pornire de 209 dolari pe HP.com.
  • Webcam-ul HP 620/625 FHDva fi disponibil în ianuarie la prețul de 109,99 dolari pe HP.com.
  • Mouse-ul silențios reîncărcabil HP 710va fi disponibil în ianuarie la prețul de 79,99 dolari pe HP.com.
  • Laptopurile HP de 14 și 15,6 inchcu procesoare AMD vor fi disponibile la sfârșitul acestei luni la un preț de pornire de 419,99 dolari și 499,99 dolari pe HP.com. Versiunile Intel sunt așteptate să fie disponibile mai târziu în această primăvară; prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • Laptop PC-ul HP de 14 inch – Eco Editionva fi disponibil în această vară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • PC-urile HP All-In-One de 24 și 27 de inchvor fi disponibile în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate în momentul disponibilității.
  • PC-urile desktop OMEN 25L, 40L și 45Lvor fi disponibile în această iarnă. Prețurile vor fi anunțate în perioada următoare.
  • Laptop-ul OMEN 17va fi disponibil în ianuarie la un preț de pornire de 1.699,99 dolari pe HP.com.

Despre HP

HP Inc. este o companie de tehnologie care consideră că o idee bine conturată are puterea să schimbe lumea. Portofoliul său de produse și servicii – sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D – transformă aceste idei în realitate. Vizitează http://www.hp.com.

Lasă un răspuns