Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • MSI prezintă cea mai mare carcasă de PC din portofoliu de până acum: MEG PROSPECT 700

MSI prezintă cea mai mare carcasă de PC din portofoliu de până acum: MEG PROSPECT 700

Seria MEG PROSPECT 700 este prima carcasă de PC high-end de la MSI care se încadrează în segmentul MEG și vine în 2 variante: MEG PROSPECT 700R și 700RL. Principala diferență între cele 2 modele este că MEG PROSPECT 700R are un panou tactil IPS de 4,3″, în timp ce MEG PROSPECT 700RL are în schimb un buton de comutare cu LED pe portul IO. Această nouă serie de carcase de PC mid-tower se bucură de o mare varietate de caracteristici menite să îmbunătățească experiența generală a utilizatorilor dar și performanța întregului sistem.

La doar o atingere distanță

MEG PROSPECT 700R are un ecran IPS cu panou tactil de 4,3″ care poate ajuta utilizatorii să gestioneze și să controleze cu ușurință întregul sistem. Prin intermediul panoului tactil, utilizatorii pot controla efectele de iluminare și viteza ventilatoarelor. De asemenea, pot fi afișate diferite tipuri de grafice, inclusiv GIF-uri, fotografii, vremea sau ora. Utilizatorii pot alege, de asemenea, să afișeze temperatura internă a sistemului în baza unui senzor plasat în sistem.

MEG Prospect 700_1

Alegi doar ce vrei

Partea laterală a seriei MEG PROSPECT 700 este complet modulară, permițând utilizatorilor să o modifice în funcție de nevoile lor. Pot fi instalate trei plăci de delimitare diferite. Prima placă permite utilizatorilor să instaleze plăci de bază E-ATX, oferind în același timp suficient spațiu pentru trecerea cablurilor. A doua placă este pentru gestionarea cablurilor și pentru o estetică mai curată. Cea de-a treia placă este pentru instalarea ventilatoarelor de sistem.

 

Proiectată în colaborare cu EK

Seria MEG PROSPECT 700 este proiectată astfel încât să poată găzdui o placă de distribuție EK. Placa de distribuție personalizată, proiectată de EK, permite o răcire pe lichid performantă, cu un efort minim. Aceasta suportă un CPU, până la două blocuri de răcire pentru GPU și vine cu o pompă D5 autentică integrată, care reprezintă standardul de excelență pe piață. Răcirea poate fi asigurată de un radiator S sau P de 360 mm în partea de sus și de un radiator S, P sau X de 360 mm în partea din față. Utilizând produse conforme cu Matrix7, este posibil să construiți o întreagă buclă fără ca măcar să îndoiți tuburile.

Performanță excelentă susținută de o răcire excelentă

Seria MEG PROSPECT 700 este optimizată pentru a oferi un flux de aer generos și eficient, cu guri de aerisire integrate în tot sistemul. Aceasta este echipată cu patru ventilatoare ARGB de 140 mm, în timp ce întregul sistem poate avea instalate până la zece ventilatoare, poate suporta, de asemenea, până la două radiatoare de 360 mm și trei ventilatoare de 140 mm pentru a asigura răcirea tuturor componentelor sistemului.

Capacități hardware și componente Clearance

Seria MEG PROSPECT 700 este prevăzută cu un suport vertical pentru GPU care permite utilizatorilor să își monteze plăcile grafice pe verticală și poate suporta plăci grafice cu o lățime de până la 3 sloturi. Seria MEG PROSPECT 700 poate susține plăci grafice de până la 400 mm, astfel încât instalarea celor mai recente plăci grafice performante, inclusiv NVIDIA GeForce RTX 4090, nu va fi o problemă. Seria MEG PROSPECT 700 are un canal în partea din spate conceput pentru a ajuta la direcționarea și gestionarea cablurilor. De asemenea, are o fereastră din sticlă temperată cu balamale cu grosime de 3 mm care oferă cea mai bună durabilitate și accesibilitate a sistemului. Există 4 filtre de praf pe tot parcursul care ajută la prevenirea pătrunderii prafului în sistem, fiind în același timp ușor de curățat.

Mai multe informații despre produse pot fi regăsite aici:

MEG PROSPECT 700R: https://www.msi.com/PC-Case/MEG-PROSPECT-700R

MEG PROSPECT 700RL: https://www.msi.com/PC-Case/MEG-PROSPECT-700RL

Lasă un răspuns