Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • AXIS Object Analytics ofera acum posibilitatea urmaririi timpului petrecut intr-o anumita zona

AXIS Object Analytics ofera acum posibilitatea urmaririi timpului petrecut intr-o anumita zona

Axis Communications a anuntat lansarea in versiune beta a unei functii de monitorizare a timpului petrecut intr-o anumita zona*, disponibila ca parte a celei mai recente versiuni a aplicatiei AXIS Object Analytics. Aceasta functie inteligenta poate fi utilizata pentru a declansa un eveniment atunci cand un obiect stationeaza intr-o zona monitorizata pe o perioada mai lunga decat durata de timp definita de utilizator. De exemplu pentru a detecta prezenta prelungita si nejustificata a oricaror obiecte.

Aplicatia AXIS Object Analytics este preinstalata pe camerele de retea Axis compatibile, adaugand valoare fara niciun cost suplimentar. Aceasta utilizeaza algoritmi pe baza de inteligenta artificiala si conditii comportamentale pentru a analiza scena si comportamentul spatial al obiectelor prezente in aceasta, ignorand sursele irelevante obisnuite de evenimente nedorite.

Aplicatia este conceputa sa permita monitorizarea proactiva si accesarea informatiilor concrete si utile, astfel incat utilizatorii sa se poata concentra asupra obiectelor de interes si evenimentelor care necesita atentie. Acest lucru ajuta utilizatorii sa raspunda in mod adecvat la evenimentele care se produc in timp real.

object-analytics1 (1)

Scenariile sunt configurate si adaptate usor, cu doar cateva clicuri, la nevoile de monitorizare specifice, fiind posibila rularea simultana a mai multor scenarii. Aplicatia monitorizeaza in mod inteligent scena pentru a determina daca si cand trebuie declansat un eveniment in cazul in care sunt detectate obiectele selectate.

Caracteristicile principale includ:

  • Sistem de analiza video edge;
  • Clasifica persoanele si vehiculele;
  • Ruleaza simultan mai multe scenarii;
  • Configurare flexibila si usoara;
  • Preinstalata fara costuri suplimentare.

Aceasta solutie scalabila de analiza la marginea retelei proceseaza si analizeaza imaginile video live direct pe camera, eliminand nevoia utilizarii de servere costisitoare. Acest lucru imbunatateste timpul de procesare a datelor si reduce la minimum latimea de banda si capacitatea de stocare necesare. In plus, utilizarea sistemului de gestionare a evenimentelor al camerei permite integrarea cu AXIS Camera Station si toate celelalte sisteme de video management importante.

* Disponibil in versiunea firmware 10.12.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Lasă un răspuns