Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Produsele Samsung, premiate pentru excelență în design la IDEA 2022

Produsele Samsung, premiate pentru excelență în design la IDEA 2022

Samsung a câștigat 42 de premii în cadrul International Design Excellence Awards 2022, dintre care două premii de aur, cinci de argint și un bronz. În plus, peste 30 de produse Samsung se află în finala pentru soluții de design inovatoare care îmbunătățesc viața consumatorilor

 2022 IDEA_Gold

 

București, România – 15 septembrie 2022 – Samsung a câștigat 42 premii în cadrul International Design Excellence Awards 2022 (IDEA 2022), printre care două de aur, cinci de argint și un bronz. În plus, 34 dintre produsele companiei s-au calificat în finala competiției datorită designului lor excepțional.

IDEA este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de design industrial ce recunoaște meritele celor mai inovatoare soluții de design la nivel global. Evenimentul este susținut de Societatea de Designeri Industriali din America (Industrial Designers Society of America – IDSA), fondată în 1980.

2022 IDEA_Silver_GAlaxy Tab S8

În acest an, IDEA a desemnat câștigătorii pentru 20 categorii ce includ: casă, tehnologii pentru consumatori, interacțiune digitală sau strategie de design. Printre criteriile cheie luate în considerare în alegerea câștigătorilor se regăsesc: inovarea în proiectare, beneficiul pentru utilizator, beneficiul pentru societate etc.

Designul produselor Samsung reflectă valorile în schimbare ale companiei și tehnologia inovatoare din spate. Produsele înscrise au fost recunoscute de specialiștii IDEA ca fiind progresive și variate datorită designului lor interactiv, avansat și specific regiunii în care sunt comercializate.

„Este important să oferim o experiență optimizată în linie cu valorile și stilurile de viață în continuă schimbare ale consumatorilor. Vom continua să depunem toate eforturile pentru a le oferi experiențe sustenabile, prin creativitate în inovație”, a declarat Jinsoo Kim, vicepreședinte executiv al Corporate Design Center, Samsung Electronics.

2022 IDEA_Silver_Galaxy Upcycling at Home

Gama Bespoke a câștigat două premii de aur pentru design și experiență de utilizare, datorită abilității sale de a se potrivi oricărui stil de viață al consumatorilor

Pachetul de bucătărie din gama Bespoke SUA (Pachet de bucătărie Bespoke SUA și Bespoke FDR RF8000B), ce include o serie de aparate de uz casnic (frigider, cuptor, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase disponibile în regiunea America de Nord), a fost unul dintre cei doi câștigători ai premiului de aur. Gama se bazează pe filosofia Bespoke, însemnând adaptarea la preferințele utilizatorilor, iar pachetul oferă o experiență de design integrat care pune accentul pe armonia din spațiul bucătărie.

Designul frigiderului cu 4 uși (ușă franceză), lansat recent în America de Nord, maximizează confortul pentru consumatori, având panouri pentru uși înlocuibile pe care posesorii le pot alege în funcție de preferințele și stilul lor de viață. Zona pentru băuturi (The Beverage Center), construită în interior pentru a minimiza contaminarea, stochează apă curată și purificată, iar aparatul de gheață Dual Auto Ice Maker face rapid gheață de diferite dimensiuni.

2022 IDEA_Gold_Bespoke Kitchen package

Aspiratorul fără fir Bespoke Jet™, cu stație Clean Station™ all-in-one, a câștigat, de asemenea, premiul de aur pentru excelență în design. Bespoke Jet™ asigură o experiență completă care acoperă întregul proces, de la curățare și eliminarea murdăriei, până la depozitare. După plasarea aspiratorului în Clean Station™, utilizatorii pot goli compartimentul pentru praf printr-o simplă apăsare de buton, evitând răspândirea prafului prin casă sau în aer. Designul all-in-one al Bespoke Jet™ face ca aspiratorul să se potrivească cu ușurință în orice spațiu.

O gamă largă de produse Samsung au fost premiate cu cinci premii de argint și un premiu de bronz pentru design-ul lor avansat

Galaxy Tab S8, premiat cu argint, s-a făcut remarcat prin rezistență, forma subțire și greutatea mai mică, totul combinat cu cel mai mare afișaj AMOLED de 14.6 inch. Ecranul expandabil este protejat de cadrul din aluminiu Armor, ceea ce face tableta să fie rezistentă la zgârieturi și mai puțin predispusă la îndoire. Tableta dispune, de asemenea, de un pad dedicat de încărcare S Pen pe partea din spate a dispozitivului, care este integrat perfect cu carcasa camerei.

2022 IDEA_Silver_Cook Sensor

Tot argint a primit și programul Galaxy Upcycling at Home care oferă o nouă viață smartphone-urilor Galaxy vechi, transformându-le în dispozitive IoT, cu o simplă actualizare de software. Prin intermediul aplicației SmartThings, utilizatorii pot reutiliza smartphone-urile nefolosite sub alte forme, cum ar fi pe post de monitoare de supraveghere pentru copii sau animale de companie.

Alte premii de argint au fost obținute de:

  • Samsung India Keyboard – tastatură pentru smartphone optimizată, care acceptă tastarea mai rapidă și mai ușoară în 29 de limbi indiene.
  • Senzor de gătire – gătirea preparatului prefarat este mai ușoară prin conectarea Samsung Induction Cooking la SmartThings Kitchen Service.
  • Samsung Air Hood, un design concept care combină funcțiile hotei, aerului condiționat și purificatorului de aer pentru a îmbunătăți mediul de gătit în bucătăriile din sud-vestul Asiei.

Bronzul a fost acordat carcasei Galaxy Z Flip3, care oferă o varietate de opțiuni de personalizare a telefonului folosind un inel sau o curea colorată.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns