Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS din România, Ungaria, Grecia și Slovenia

Daniela Constantinescu preia conducerea operațiunilor UPS din România, Ungaria, Grecia și Slovenia

BUCUREȘTI, 15 septembrie 2022 – UPS o numește pe Daniela Constantinescu în funcția de Country Manager pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia (HUGRROSI). Constantinescu va avea biroul la Budapesta și îi va raporta lui Kim Ruymbeke, președinte pentru Europa de Est.

În noul rol, Daniela Constantinescu va fi responsabilă de operațiunile din patru țări care se numără printre piețele de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa. Ei îi revine importanta misiune de a se asigura că cerințele tot mai mari din comerțul electronic sunt îndeplinite, iar țările aflate în responsabilitatea sa sunt mai bine conectate la piețele cheie de export atât din Europa, cât și din întreaga lume.

„De-a lungul carierei mele profesionale am acceptat multe provocări și roluri, atât în interiorul, cât și în afara UPS. Am muncit din greu, ghidându-mă mereu după principiul «nemulțumirii constructive» și consider că nu am atins perfecțiunea în activitatea mea”, a declarat Daniela Constantinescu, odată cu numirea în noua poziție. „Mă bucur că voi avea oportunitatea de a ajuta numeroase afaceri din aceste țări să valorifice potențialul comerțului global. Companiile mici și mijlocii, în special, vor avea acces la rețeaua noastră de logistică globală inteligentă, ceea ce le va ajuta să ajungă pe piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile în mod sustenabil.”

Daniela Constantinescu_UPS

O profesionistă cu peste 20 de ani de experiență în finanțe și contabilitate, s-a alăturat echipei UPS în anul 2007 în poziția de Director Financiar al sucursalei din România, iar ulterior a ocupat alte funcții de conducere. De asemenea, a fost responsabilă anterior și de operațiunile financiare ale companiei în Ungaria timp de un an și jumătate.

UPS a intrat pe piața din România în 1990, iar în prezent oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS din aeroporturile din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara. În același timp, România este conectată cu hub-urile europene prin rețeaua rutieră, oferind clienților o mare varietate de servicii, care se diferențiază prin timpul de tranzit, vizibilitate, livrare door to door, dar și prin livrarea la locații alternative, la îndemâna clienților.

UPS desfășoară multiple activități prin care sprijină femeile aflate în funcții de conducere – de la campanii de sprijin pentru afacerile deținute de femei până la investiții în parteneriate în cadrul comunităților și creșterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. În prezent, 46% dintre membrii consiliului de administrație al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

Despre UPS

 

UPS (NYSE: UPS) este una dintre cele mai mari companii din lume, cu venituri în 2021 de 97,3 miliarde de dolari și oferă o gamă largă de soluții logistice integrate pentru clienții din peste 220 de țări și teritorii. Cei peste 540,000 de angajați ai companiei se aliniază obiectivului nostru declarat „Moving our world forward by delivering what matters” și adoptă o strategie simplă, dar puternică: Customer First. People Led, Innovation Driven. UPS se angajează să protejeze mediul și să contribuie pozitiv în cadrul comunităților pe care le deservește în întreaga lume. UPS susține ferm diversitatea, echitatea și incluziunea. Compania poate fi găsită pe Internet la www.ups.com, iar mai multe informații pot fi accesate la about.ups.com și www.investors.ups.com.

Lasă un răspuns