Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Cumpără un televizor LG OLED sau LG QNED și LG îți face cadou un televizor sau o pereche de căști ToneFree

Cumpără un televizor LG OLED sau LG QNED și LG îți face cadou un televizor sau o pereche de căști ToneFree

LG te ajută să te bucuri mai mult de întoarcerea la școală și îți oferă cadouri la achiziționarea modelelor LG OLED TV sau LG QNED TV selecționate. Dacă ai ales pentru casa ta un televizor LG din gamele OLED sau QNED în perioada 5-30 septembrie, LG te răsplătește cu un televizor de 32 de inci (LG 32LQ63806) sau cu o pereche de căști wireless LG TONE Free FP5.

44_LG_OLED_LifeStyleShoot_G2_77_Wall_Mount_re

Televizoarele LG OLED sunt proiectate pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate și de performanță. Mulțumită pixelilor auto-iluminați, televizoarele LG OLED oferă contrast perfect și redau negrul absolut, pentru o experiență de vizionare ca în sala de cinema, la tine acasă.

38_LG_OLED_LifeStyleShoot_C2_77_Wall_Mount_re

Cu televizoarele LG QNED, culorile te surprind în fiecare scenă. În plus, tehnologia de estompare LG QNED utilizează algoritmi de învățare aprofundată pentru a oferi imagini mai clare și mai naturale, minimizând efectul de halo.

Tot ce trebuie să faci după ce ai găsit televizorul LG potrivit pentru tine este să accesezi https://campanialg.ro/lgtv/, să verifici dacă modelul ales de tine este înscris în campanie și să completezi pe site datele facturii. Vei primi apoi, în funcție de televizorul cumpărat de tine, un LG TV 32LQ63806 perfect pentru experiențele de joacă sau de învățare ale copiilor sau o pereche de căști LG TONE Free FP5.

Lasă un răspuns