Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

POCO M5 și M5s se lansează la nivel global

POCO M5 duce la un nou nivel gaming-ul pe mobil și stilul de viață digitalizat, în timp ce POCO M5s oferă distracție infinită cu experiențe audio-vizuale de top  

BUCUREȘTI, ROMÂNIA, 5 septembrie 2022 – POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a lansat la nivel global două noi telefoane inteligente, POCO M5 și POCO M5s, destinate utilizatorilor pentru care divertismentul pe mobil reprezintă o prioritate. POCO M5 a fost conceput pentru cei care se joacă zi de zi pe telefon, în timp ce POCO M5s asigură experiențe de divertisment echilibrate pe toate planurile, atât din punct de vedere al camerelor, cât și al sunetului, ecranului și bateriei.

POCO vine mereu în fața tinerilor săi fani, al căror număr este tot mai mare, cu un pachet uimitor de dotări, ce sunt în același timp accesibile. POCO M5 și POCO M5s nu fac notă discordantă. Angus Ng, Head of Product Marketing la POCO Global descrie perfect noile telefoane prin următoarea declarație: „POCO M5 și POCO M5s reușesc să învingă stereotipul potrivit căruia telefoanele accesibile nu pot oferi experiențe de gaming și audio-vizuale extraordinare. Sunt dovada eforturilor continue ale echipei noastre de a livra cele mai interesante creații pentru pasionații de tehnologie la niveluri de preț de lider în industrie”.

POCO M5 (1) (1)

POCO M5: Experiențe de gaming asigurate de un procesor la nivel flagship dezvoltat pe 6nm și un display dinamic

Alimentat de procesorul avansat MediaTek Helio G99, POCO M5 asigură experiențe fluide în timpul jocurilor. Dezvoltat pe 6nm, la nivel flagship, acest chipset include un CPU octa-core, două nuclee prformante Cortex-A76 ce asigură viteze de până la 2.2GHz, alături de un GPU Mali G57 pentru grafică avansată 3D – este un sistem complet pentru performanțe de gaming mai rapide oferite de un telefon accesibil. Game Turbo 5.0 controlează și optimizează inteligent performanețe CPU, GPU și memoria, iar astfel chiar și cele mai solicitante jocuri rulează la nivel optim. Sistemul recunoaște dacă utilizatorii se află în timpul unei sesiuni de gaming, așa că nu va opri jocul în cazul primirii unui mesaj prin afișarea unei ferestre pop-up.

Prevăzut cu un display DynamicSwitch la 90Hz, POCO M5 adaptează automat rata de refresh la conținut. În timpul jocurilor, rata de refresh crește, iar pentru redarea de clipuri se ajustează la niveluri mai scăzute. Astfel, energia este conservată și bateria rezistă mai mult timp.

POCO M5s (4) (1)

Prin ecranul FullHD+ DotDrop de 6.58 inci, POCO M5 livrează culori vibrante și imagini clare. Rata de răspuns la atingere este de 240Hz, ceea ce înseamnă că ecranul se comportă excelent în timpul jocurilor care necesită acțiuni rapide. POCO M5 aduce și alte specificații practice, precum Sunlight display, care permite utilizarea confortabilă în aer liber, în condiții de luminozitate puternică.

Pe lângă experiențele de gaming, POCO M5 este alegerea perfectă și pentru cei care vor să surprindă și păstreze amintirile. Are un setup triplu de camere compus din principala de 50MP, un senzor de profunzime de 2MP și unul macro de 2MP. POCO M5 nu va dezamăgi, fie că este folosit pentru a fotografia și filma peisaje, fie pentru a surprinde prim-planul perfect al unei opere de artă stradale.

Pentru ca experiențele să fie complete, POCO M5 este dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 5.000mAh, care se încarcă rapid la 18W [1].

POCO M5 (7)

POCO M5s: Dispozitivul perfect pentru divertisment

Când vine vorba de capturi foto și video, sistemul de camere quad al lui POCO M5s este la înălțime. Înregistrează 4K la 30 de frame-uri pe secundă și poate fi folosit inclusiv pentru a filma activități sportive. Setup-ul este format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP, dar și doi senzori de 2MP pentru profunzime și macro. Camera frontală are 13MP și este ideală pentru selfie-uri și apeluri video.

În plus, POCO M5s are și o mulțime de moduri inteligente pentru a-i ajuta pe utilizatori. De exemplu, fotografiile de noapte sunt foarte bune, potretele au un efect de bokeh excelent, iar cu ajutorul AI-ului se pot produce filmări time-lapse sau în slow-motion la nivel profesional.

POCO M5s (6)

POCO M5s are un ecran Full HD+ AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, perfect calibrat pentru a urmări competițiile, serialele sau videoclipurile preferate. Completat de difuzoarele duale, a fost conceput pentru a oferi experiențe audio-vizuale imersive. POCO M5s aduce și alte specificații premium pentru un plus de confort, precum DC Dimming și senzorul ambiental de lumină la 360° care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de scenariul de utilizare.

Echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, POCO M5s este redutabil și la capitolul procesare. De asemenea, are și o baterie de înaltă capacitate de 5.000mAh, ce asigură 12 ore de divertisment fără întreruperi sau o zi și jumătate de convorbiri telefonice [2]. În modul standby poate rezista chiar și o lună [3]!

 

Prețuri și disponibilitate

POCO M5 este disponibil în trei culori: negru, verde și galben. Tot trei sunt și variantele de stocare: 4GB+64GB, 4GB+128GB și 6GB+128GB.

4GB+64GB: Preț recomandat de vânzare 189 € pe canalele oficiale de e-commerce.

4GB+128GB: Preț recomandat de vânzare 209 € pe canalele oficiale de e-commerce.

6GB+128GB: Preț recomandat de vânzare 229 € pe canalele oficiale de e-commerce.

POCO M5s are trei variante de culoare: gri, alb și albastru și trei variante de stocare: 4GB+64GB, 4GB+128GB și 6GB+128GB.

4GB+64GB: Preț recomandat de vânzare 209 € pe canalele oficiale de e-commerce.

4GB+128GB: Preț recomandat de vânzare 229 € pe canalele oficiale de e-commerce.

6GB+128GB: Preț recomandat de vânzare 249 € pe canalele oficiale de e-commerce.

Disponibilitatea și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Informații tehnice detaliate și imagini ale produselor găsiți aici: POCO M5POCO M5s.

Note

[1] 5,000mAh este valoarea tipică. Date bazate pe testele din laboratoarele interne. Durata de viață a bateriei poate varia.

[2] 5,000mAh este valoarea tipică. Date bazate pe testele din laboratoarele interne. Durata de viață a bateriei poate varia.

[3] Datele sunt bazate pe testarea internă. Rezultatele pot varia.

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în 98 de piețe globale. Doar în 2021, livrările totale de smartphone-uri POCO au ajuns la 23 de milioane de unități.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’. POCO este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Lasă un răspuns