Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Samsung Electronics prezintă progresele în domeniul interoperabilității cu SmartThings la conferința organizată la IFA de HCA

Samsung Electronics prezintă progresele în domeniul interoperabilității cu SmartThings la conferința organizată la IFA de HCA

Samsung își consolidează poziția de lider în zona de aparate de uz casnic eficiente energetic și asigură soluții sustenabile alături de HCA.

.

București, România – 2 septembrie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., participă la conferința Home Connectivity Alliance (HCA) din cadrul IFA 2022, care va avea loc în perioada 2 – 6 septembrie, deținând președinția alianței. Samsung își întărește astfel poziția de lider în interconectivitatea dispozitivelor prin soluția integrată a companiei, SmartThings. Platforma va permite utilizatorilor să gestioneze aparatele electrocasnice de la 13 branduri de top din întreaga lume.

Scopul comun al HCA – o organizație fondată de producătorii mari de aparate de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC), electrocasnice și televizoare care include Arçelik A.Ș., Grupul Electrolux, Haier, GE Appliances, Samsung Electronics, Trane Technologies și alții – este de a oferi produse sigure, și interoperabile, cu caracteristici și servicii inovatoare conectate, pentru a se asigura că utilizatorii se bucură de o experiență holistică în raportul cu ecosistemelor de electrocasnice.

Samsung × HCA logo

În calitate de membru fondator al HCA, preluând și președinția alianței, Samsung își ia rol în serios. Yoon Ho Choi, parte din echipa Product Planning la IoT Biz Group, Samsung Electronics, este în prezent președinte și membru al bordului director al HCA. Onorat de statutul său de membru fondator HCA, Samsung a încercat încă de la începutul parteneriatului să utilizeze SmartThings – platforma de integrare a dispozitivelor și aparatelor de uz casnic – pentru a contribui la atingerea ambițiilor alianței în ceea ce privește interconectivitatea la nivelul casei.

“Suntem deosebit de bucuroși să vedem viteza cu care se fac progrese în cadrul HCA. În doar nouă luni de la lansare, alianța a fost capabilă să ofere un demo live al interoperabilității cloud-to-cloud a electrocasnicelor, televizoarelor și sistemelor HVAC aparținând companiilor membre. Este o mare realizare posibilă numai prin dedicare și colaborare strânsă între producătorii care cunosc și înțeleg ecosistemul conectat al casei”, a declarat Chanwoo Park, vicepreședinte executiv și președinte al IoT Biz Group din cadrul diviziei Digital Appliances, Samsung Electronics.

SmartThings: O componentă cheie pentru misiunea Samsung în cadrul HCA

SmartThings transformă casa într-un ecosistem interconectat. Platforma permite tehnologiilor Samsung, aplicațiilor de la terțe părți și dispozitivelor de la alți membri HCA să funcționeze în armonie, pentru a asigura o experiență holistică.

În timpul IFA din acest an, HCA va realiza o demonstrație la care participă companiile membre HCA din 2 până în 5 septembrie, pentru a arăta modul în care aparatele de uz casnic de la mai multe companii pot fi controlate printr-un singur sistem. Aceste dispozitive includ purificatorul Bespoke Cube Air, aspiratorul Bespoke Jet Bot™ AI+, frigiderul Bespoke și televizorul Neo QLED, toate acestea fiind conectate la SmartThings cu standardul HCA.

Cu aplicația SmartThings, utilizatorii pot controla mai mult de 40 de funcții incluse în 15 categorii de produse de la 13 de mărci, inclusiv Samsung Electronics.

În același timp, aplicațiile inteligente de la alte 13 branduri pot controla, de asemenea, diverse produse Samsung. De exemplu, chiar dacă cuptorul, plita cu inducție și hota din bucătărie sunt de la diferite branduri, utilizatorii pot găti și controla aparatele de uz casnic cu o singură aplicație, SmartThings. Cele 15 grupe de produse sunt: aparate de aer condiționat, purificatoare de aer, sisteme de încălzire Eco, mașini de spălat vase, uscătoare, congelatoare, hote, plite cu inducție, cuptoare, frigidere, aspiratoare robot, televizoare, mașini de spălat și multe altele.

Sistemul SmartThings existent este extensibil și permite utilizatorilor să își creeze o casă prin conectarea a încă 300 de dispozitive de la alte branduri, la care se adaugă produsele dezvoltate de 13 companii membre HCA.

Actualizări care mențin dispozitivele vechi în stare de funcționare

 

SmartThings și HCA intenționează să aducă noile caracteristici interoperabile pe piețele globale în prima jumătate a anului 2023. Aparatele de uz casnic cu Wi-fi produse de companiile membre HCA pot fi gestionate folosind o singură aplicație, indiferent de brand, printr-o actualizare de software pe aplicație. Acest lucru este deosebit de important având în vedere ciclurile de viață lungi ale acestor aparate care fac parte din infrastructura casei. Actualizările SmartThings sunt lansate cu regularitate, sunt simple, ușor de accesat, asigurând că cele mai recente versiuni de securitate și caracteristici sunt la îndemâna utilizatorilor globali.

O alianță pentru un viitor mai bun

SmartThings își menține poziția de lider în domeniul smart home, având 230 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global care folosesc peste 105 de milioane de dispozitive conectate. Compania, împreună cu membrii HCA, ajută la transformarea viziunii despre inovație și dezvoltare de noi soluții de consum în peisajul IoT în realitate prin valorificarea puterii platformei SmartThings. Samsung își ia angajamentul de a continua să perfecționeze propriile tehnologii, asigurând în același timp că interoperabilitatea este disponibilă pentru toate aparatele și dispozitivele membrilor HCA.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns