Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Avatarul virtual G∙NUSMAS, cel mai nou angajat Samsung, își va face debutul la IFA 2022

Avatarul virtual G∙NUSMAS, cel mai nou angajat Samsung, își va face debutul la IFA 2022

București, România – 30 august 2022 – Samsung Electronics are un nou angajat, venit de pe o planetă îndepărtată și diferită de a noastră. O serie de evenimente misterioase au făcut ca această creatură stranie să devină inginer de top secret care ajută Samsung să dezvolte tehnologii inovatoare, în beneficiul utilizatorilor. Extraterestrul, cunoscut sub numele de G·NUSMAS, este de fapt noul avatar virtual pe care îl va lansa în curând Samsung.

G∙NUSMAS_1

G∙NUSMAS își va face debutul oficial în cadrul evenimentului IFA 2022, de la Berlin (2-6 septembrie), iar povestea extraterestrului va putea fi descoperită pe canalul de Youtube sau Facebook al Samsung, dar și pe samsung.com, începând cu 2 septembrie. Utilizatorii care își doresc să comunice cu G∙NUSMAS, o pot face prin intermediul social media, metaverse sau prin alte canale digitale.

Ideea pentru G-NUSMAS, extraterestrul mic, albastru, cu ochi mari și mărgelați, a pornit de la o glumă pe care oamenii o fac ori de câte ori Samsung lansează un nou produs unic – aceea că Samsung și-ar fi angajat cel mai probabil o ființă extraterestră pentru a-i proiecta și dezvolta tehnologiile inovatoare.

G∙NUSMAS_2

G·NUSMAS a fost creat pentru a se conecta cu generațiile mai tinere, în special cu consumatorii Millennials și cei din Generația Z.

“Am împrumutat o idee din meme-urile de pe Internet –dovadă a interesului crescut al clienților față de Samsung Electronics– și am creat un avatar prietenos. Ne propunem să lăsăm acest extraterestru-geniu să arate publicului diferite fețe ale Samsung, în speranța că oamenii se vor familiariza și mai mult cu brandul nostru”, a declarat YH Lee, Chief Marketing Officer și Head of global Marketing la Samsung Electronics.

Numele  extraterestrului, ,,G∙NUSMAS”, este „Samsung” scris invers. G·NUSMAS vine de pe planeta Nowus-129, aflată la 100 milioane de ani-lumină distanță de Pământ, care este, de asemenea, o referință la adresa sediului companiei, 129 Suwon din Coreea de Sud, scrisă invers.

Samsung va lansa o serie de videoclipuri scurte care detaliază povestea din spatele G·NUSMAS, începând cu nașterea și sosirea accidentală pe Pământ. Clipurile vor surprinde călătoria micului extraterestru, cum lucrează ca inginer, cum se joacă și alte experiențe de la sediul Samsung. Oamenii vor putea descoperi astfel personalitatea veselă a lui G·NUSMAS, cum cântă, dansează și interacționează cu o varietate de dispozitive Samsung – de la sărituri pe un monitor, la dans pe ecranul unui smartphone.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns