Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Diverse
  • Samsung a dat startul celei de-a treia ediții a competiției de PUBG Mobile

Samsung a dat startul celei de-a treia ediții a competiției de PUBG Mobile

Fanii PUBG mobile se pot înscrie în competiție până pe 28 februarie pentru șansa de a câștiga cel mai nou și performant telefon Samsung de pe piață, Galaxy S23 Ultra

București, România – 13 februarie 2023 – Samsung Electronics România anunță cea de-a treia ediție a competiției de PUBG Mobile. Sub umbrela #PlayOnWithSamsung și în colaborare cu Nexus Gaming, compania invită pasionații de mobile gaming, amatori sau profesioniști, să se înscrie în turneul ce le oferă șansa de a câștiga cele mai noi dispozitive și accesorii ale brandului.

Competiția de PUBG Mobile se va desfășura astfel:

  • 3 perioade de înscrieri: 8-14 februarie | 15-21 februarie | 22-28 februarie
  • 3 semifinale: 17 februarie | 24 februarie | 3 martie
  • Marea finală: 5 martie

Marea finală de PUBG Mobile va avea loc pe 5 martie și va fi transmisă live și comentată de Tedereu –  unul dintre cei mai apreciați gameri profesioniști din România și totodată un fan al celebrului joc online multiplayer de tip battle royale. Finala va putea fi urmărită pe canalul de YouTube Nexus Media și pe canalul de YouTube al lui Tedereu.

Mobile Gaming-ul, un segment în continuă expansiune la nivel global, rămâne un domeniu pe care Samsung, lider în tehnologie îl susține în misiunea de a fi cât mai aproape de consumatori. Compania își propune ca prin produsele sale, cu caracteristici garantate precum rată de refresh mare, performanță premium, realism digital la cel mai înalt nivel, să ofere cea mai bună experiență de gaming utilizatorilor.

„Continuăm să investim și anul acesta în industria de gaming și să construim mai departe proiecte sub umbrela Play On With Samsung pentru a susține tinerii pasionați de jocuri video. Ne dorim ca ediția de anul acesta să îi încurajeze să își testeze abilitățile și să le ofere, în același timp, oportunitatea de a interacționa cu cele mai noi telefoane și tehnologii Samsung. Totodată, aducem alături de noi în această competiție unii dintre cei mai apreciați gameri din România, care sperăm să inspire tânăra generație în a-și duce pasiunea la următorul nivel.”, declară Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Participanții la turneu vor putea câștiga patru telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra dacă se califică pentru locul 1 sau patru Samsung Galaxy Buds2 Pro pentru locul 2.

După succesul competițiilor organizate de Samsung în 2022, în care s-au înscris peste 1.000 de participanți, 2023 anunță și mai multe campionate online și evenimente dedicate pasionaților de gaming în număr din ce în ce mai mare, care vor fi dezvăluite pe tot parcursul anului.

Mai multe detalii despre competiție, regulament și formularul de înscriere pot fi găsite aici: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Competiția PUBG mobile se numără printre numeroasele acțiuni inițiate de Samsung ca parte din platforma Play On With Samsung, ce reunește toate inițiativele brandului din zona de gaming. De la participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, și până la organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. Mai multe detalii despre #PlayOnWithSamsung găsiți pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom România la http://news.samsung.com/ro.

 

Lasă un răspuns