Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • PORTIMAO AJUNGE MÂINE ÎN EA SPORTS™ F1® CA ACTUALIZARE GRATUITĂ A CIRCUITULUI PENTRU TOȚI JUCĂTORII

PORTIMAO AJUNGE MÂINE ÎN EA SPORTS™ F1® CA ACTUALIZARE GRATUITĂ A CIRCUITULUI PENTRU TOȚI JUCĂTORII

China a fost confirmată ca actualizare suplimentară a circuitului gratuit care va apărea pe 12 septembrie 2022

București, România. – 1 august 2022 – Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au confirmat astăzi că Autodromo Internacional do Algarve, cunoscut sub numele de Portimao, va fi adăugat pe 2 august în EA SPORTS F1® 22 ca un update gratuit al circuitului pentru toți jucătorii*. Aceștia vor primi și Circuitul Internațional Shanghai din China pe 12 septembrie**. Jucătorii pot retrăi traseul istoric prin imaginile F1®  22 surprinse cu câștigătorul FORMULA 1 GRANDE PREMIO DE PORTUGAL, Lewis Hamilton, în mașina W13 de anul acesta aici.

“Știm că jucătorii noștri iubesc adrenalina de a concura pe mai multe circuite, astfel nu au o opțiune mai bună decât Portimao,” spune Lee Mather, F1® Senior Creative Director al Codemasters. “Portimao este un circuit respectat, cu o istorie demnă de mândrie, iar jucătorii noștri vor fi încântați să parcurgă provocarea de a duce pentru prima dată mașinile proiectate în 2022 pe circuitul consacrat.”

img (3)

Portimao a revenit la calendarul Formula 1® pentru sezoanele 2020 și 2021, ca parte a calendarelor F1® revizuite. Lewis Hamilton și Mercedes au dominat ambii ani, luând victoria, coechipierul de atunci Valtteri Bottas ocupând locul doi, respectiv al treilea. Circuitul de 4,684 km este renumit pentru coborârea sa bruscă înainte de un ultim viraj la dreapta și pentru terminarea cursei în plină viteză.

Pentru noutăți despre F1® 22 urmăriți site-ul Formula 1 și canalele de social media Instagram, TwitterTikTok și YouTube.

* Sunt necesare conexiunea la internet și toate update-urile jocului

** dată ce se poate modifica

 

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și F1™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.

Despre Codemasters

Codemasters este un premiat dezvoltator britanic de jocuri video, cu o moștenire de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria de jocuri video F1®, câștigătoare a premiului BAFTA.

Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Codemasters, vă rugăm să vizitați   www.codemasters.com .Alătură-te conversației cu @codemasters pe Twitter sau urmărește-ne pe Facebook la www.facebook.com/codemasters.

Codemasters este un studio marca Electronic Arts (NASDAQ: EA)

Lasă un răspuns