Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Konica Minolta România, partener oficial UNTOLD 2022

București, 02 august 2022

 

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată, este partener oficial UNTOLD 2022, pentru al doilea an consecutiv.

Konica Minolta România va fi prezentă la UNTOLD 2022, unde va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere MOBOTIX și soluțiilor software de analiză video avansată, în parteneriat cu METRICI, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială.

People Counting, aplicația software de analiză video care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului. Totodată, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare.

Ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD se va desfășura între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali, printre care Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, J Balvin, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer, Morten, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki și Tujamo vor urca pe mainstage.

Untold

Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificială și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.

Compania oferă soluții video personalizate pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate, de la industria de retail, sectorul industrial și de producţie, energie şi utilităţi, transport, construcţii, până la sectorul de sănătate, educaţie sau instituţii publice.

Pe piața locală, Konica Minolta România mai furnizează aplicații de analiză termică și detecție a feței, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații de inspecție vizuală calitativă.

Conform rezultatelor financiare obținute în anul fiscal 2021, Konica Minolta România ocupă primul loc pe segmentul echipamentelor laser A3 pentru birouri, cu o cotă de piață de 39,2% pentru echipamentele color și 31,6% pentru echipamentele alb – negru, și A4 alb – negru, cu o cotă de piață de 28,8%.

Untold1

Totodată, compania își menține poziția de lider pe piața sistemelor de tipar digital, cu o cotă de piață de 54,2%.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:

Despre Metrici

Metrici este un brand românesc specializat în oferirea de soluții pentru industria de supraveghere, securitate, control access și management al traficului și parcărilor bazate pe analiză video și Inteligență Artificială. Compania este un pionier pe piață în dezvoltarea de rețele neuronale artificiale, plecând de la recunoșterea numerelor de înmatriculare, cu aplicații dedicate pentru parcări, trafic, cântarire industrială sau stații de taxare. De asemenea, compania oferă motoare de recunoaștere pentru Coduri de Container, Recunoaștere Coduri QR, Clasificare Vehicule, Parking Place Detector, Area Counter, Line Counter, dar și soluții personalizate pentru sectorul industrial. Mai multe detalii despre oferta software și hardware se pot regăsi pe www.metrici.ro

Lasă un răspuns