Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Sony lansează microfonul extern ECM-G1 – perfect pentru vlogging

Sony lansează microfonul extern ECM-G1 – perfect pentru vlogging

Noul microfon oferă sunet de înaltă calitate, oriunde și oricând

Sony prezintă noul microfon ECM-G1, ușor și compact, care îmbunătățește calitatea înregistrărilor video prin captarea la înaltă calitate a sunetului. Cu funcția de suprimare a sunetului ambiental și captare clară a sunetului frontal, utilizatorii se pot bucura de o calitate audio excelentă atunci când înregistrează conținut.

Îmbunătățiți standardul înregistrărilor video, cu sunet de înaltă calitate

Sunetul clar de înaltă calitate joacă un rol important în captarea conținutului video. Microfonul ECM-G1 are o capsulă cu diametru mare (approx. 14.6 mm), care asigură o captare clară a sunetului, suprimând în același timp zgomotul și îmbunătățind considerabil calitatea producției video.

ECM-G1 este microfonul perfect pentru vlogging, deoarece captează vocea în mod clar, include un paravânt ce reduce zgomotul produs de vânt la înregistrarea în aer liber și are o structură optimizată pentru a suprima zgomotul produs de vibrațiile camerei, cu amortizoare anti-vibrații. Atunci când este conectat la o cameră Sony cu Multi Interface Shoe (MI), designul fără cablu elimină chiar și zgomotul de vibrații transmis prin cablu.

ECM-G1_2

Suprimarea sunetului ambiental și captarea clară a sunetului frontal

Captarea clară a sunetului din fața camerei este accentuată datorită caracteristicii de supercardioidă, iar sunetul ambiental este suprimat, astfel încât este înregistrat doar conținutul audio dorit – excelent pentru înregistrarea de tip selfie. Chiar și atunci când utilizatorii înregistrează în interior, ECM-G1 este foarte eficient în reducerea captării ecoului și a reverberației vocii, rezultând o înregistrare clară a sunetului și a conversației.

 ECM-G1_3

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate oriunde și oricând

Interfața MI Shoe permite o mai mare flexibilitate cu înregistrarea fără a fi necesară o baterie și fără cabluri. Alimentarea cu energie este furnizată direct de la camera foto la microfon, astfel încât nu există probleme legate de descărcarea bateriei sau de cabluri incomode, chiar și atunci când utilizatorii înregistrează cu monitorul LCD rabatabil în unghi variabil deschis pe orizontală.

 ECM-G1_1

Microfonul ECM-G1 este foarte ușor, cântărind doar 34 g, și este foarte compact (W x H x D: 28.0 mm x 50.8 mm x 48.5 mm) în așa fel încât să poată fi utilizat oriunde, oricând.

Un cablu  de înregistrare este inclus pentru ușurință în utilizare, iar mufa jack pentru microfon este compatibilă  cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi camerele foto și smartphone-urile, oferindu-le utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pentru nevoie diverse de înregistrare de conținut.

Preț și Disponibilitate

Noul microfon ECM-G1 va fi disponibil începând din septembrie 2022 la o serie de distribuitori autorizați Sony, la un preț de cca 850 lei

Un videoclip de prezentare a noului microfon poate fi vizualizat AICI.

Utilizatorii pot găsi aici o varietate de povești exclusive, videoclipuri și conținut nou și captivant realizat cu cele mai noi aparate foto și alte produse Sony. Hub-ul European de fotografie Sony este disponibil în 22 de limbi și prezintă în detaliu noutăți despre produse, concursuri și o listă actualizată a evenimentelor Sony din fiecare țară.

Despre Sony Corporation:

Sony Corporation este o companie responsabilă pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Având viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin* oamenilor și comunităților din întreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări”, Sony va crea produse și servicii în zone precum home entertainment & sunet, imagistică și dispozitive mobile. Pentru mai multe detalii, accesați http://www.sony.net/

Despre Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. este o subsidiară Sony Corporation cu sediul central în UL. Aceasta gestionează diviziile Sony de Entertainment, Tehnologie & Servicii dedicate consumatorilor și profesioniștilor, precum și segmentul de business Imaging & Sensing Solutions din întreaga Europă. De la R&D, proiectare și design, la vânzări, marketing, distribuție și customer service, compania lucrează pentru a împlini scopul Sony, acela de a umple lumea cu emoție prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații accesați: www.sony.eu/presscentre

Lasă un răspuns