Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • ‘See the potential’ – O campanie lansată de Konica Minolta România destinată clienților din zona de tipar profesional și industrial

‘See the potential’ – O campanie lansată de Konica Minolta România destinată clienților din zona de tipar profesional și industrial

București, România, 14 Iunie 2022

Konica Minolta România lansează noua campanie – „See the Potential” cu scopul de a aduce plus valoare afacerilor de tipar profesional și industrial, de a susține companiile din domeniu să înțeleagă nevoile în continuă schimbare ale clienților lor și de a regândi oportunitățile împreună cu clienții și partenerii săi. „See the Potential” – sloganul campaniei –  descrie și susține scopul transformării digitale în industria tiparului comercial și industrial.

Lucrând îndeaproape cu clienții și partenerii săi în scopul transformării digitale a acestora, reprezentanții Konica Minolta România declară că în actuala eră a digitalizării sunt suficiente motive valabile pentru a comunica prin mai multe canale cross-media și nu doar prin intermediul suporturilor printate. Campania „See the Potential” se va concentra pe noile oportunități de afaceri, ce pot fi găsite pretutindeni. Este suficientă doar o scânteie pentru a aduce cât mai multe oportunități la viață, prin îmbrățișarea unor noi tehnici și crearea unor experiențe unice pentru clienți.

See the potential_KM2 (1)

Bazându-ne pe expertiza locală susținută de o organizație globală cu peste 40 de ani de experiență în imprimarea digitală, portofoliul de hardware, software și servicii al Konica Minolta România a fost proiectat pentru a deschide noi oportunități pentru clienți – indiferent de locul unde s-ar afla aceștia.

See the potential_KM (1)

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions România, a declarat: „În ciuda creșterii afacerilor în domeniul etichetelor și ambalajelor în perioada pandemică, unele sectoare au scăzut. În măsura în care industria tiparului evoluează în ritm accelerat, se simțea nevoia unei noi campanii care să evidențieze creativitatea noastră și posibilitatea de a oferi povești extraordinare de brand, ce pot fi modelate cu ajutorul portofoliul nostru extins de produse. Scopul principal este de a ne ajuta clienții să prospere.”

Olaf Lorenz, director general, Global Brand Management, Konica Minolta Inc.: Noi, la Konica Minolta, regândim în mod constant posibilitățile de tipar și suntem mândri că suntem recunoscuți ca una dintre cele mai sustenabile 100 de companii la nivel global. Într-o eră nouă pentru industria de tipar – în care poveștile și experiențele sunt aduse la viață prin comunicarea lor pe cât mai multe canale cross-media, și nu doar printate pe hârtie. Scopul nostru este de a construi un viitor mai bun împreună cu clienții noștri, pentru a-i ajuta să creeze noi oportunități de afaceri. „See the potential” este sloganul noii noastre campanii, în vederea realizării transformării digitale. În calitate de partener de încredere, susținem afacerile de tipar să deservească noi segmente de piață și construim piese creative atractive împreună cu clienții, care împărtășesc o pasiune similară”, a mai adăugat Olaf Lorenz.

Videoclipul campaniei Konica Minolta ‘See the potential’– pentru care recuzita filmării a fost realizată în întregime din printuri – poate fi vizionat aici.

 See the potential_KM3 (1)

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

See the potential_KM1 (1)

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns