Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Pregătește-te pentru cel mai surprinzător model de laptop de la Huawei

Pregătește-te pentru cel mai surprinzător model de laptop de la Huawei

București 9 iunie 2022 – Huawei Consumer Business Group se pregătește de lansarea celui mai nou model de laptop ca parte din seria MateBook și anume HUAWEI MateBook D16, o nouă provocare pentru pasionații de tehnologie și inovație. Cel mai recent model de dispozitiv din gama PC va fi disponibil pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere începând cu ultima parte a lunii iunie. Sub umbrela viitoarei lansări de produs, Huawei a pregătit o companie cu oferte speciale, promoții și vouchere în valoare cu sume cuprinse între 50 și 500 de lei pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei. Printre premii se numără un smartphone Nova 9 / zi, o pereche de căști FreeBuds Lipstick / zi. La Roata Norocului, pasionații de tehnologie au șansa de a câștiga vouchere pe Huawei Store sau marele premiu, un discount care asigură achiziția laptop-ului MateBook 14s cu doar 1 leu.

Huawei urmărește constant rutina utilizatorilor și cu toate că munca de acasă are multe beneficii, echipamentul tehnic insuficient, inferior celui de la birou, continuă să fie o problemă în rândul celor care lucrează de la distanță. Casele noastre au fost create pentru a fi spații private în care să ne odihnim și să petrecem timp de calitate alături de familie, prin urmare nu este de mirare că grijile legate de desfășurarea sarcinilor profesionale de acasă se referă la o conexiune slabă la internet sau la tehnologia și software-ul insuficiente, toate acestea influențându-ne performanțele.

HUAWEI MateBook D16

La Huawei, ne gândim cum ne putem adapta și gestiona aceste probleme, profitând de inovațiile noastre pentru a crea soluții eficiente. Căutând soluții pentru facilitarea lucratului de la distanță, Huawei s-a decis să lanseze o provocare configurației tradiționale a desktop-ului. Cu noile soluții Huawei, suntem gata să revoluționăm modul în care lucrăm și să oferim un nou spațiu în care să ne putem atinge potențialul maxim la locul de muncă.

HUAWEI MateBook D16 continuă inovația

Pornind de la experiența vastă și cunoașterea fiecărui aspect al dezvoltării tehnologiei, de la cercetare și dezvoltare până la fabricarea propriu-zisă a produselor, Huawei a introdus primul său laptop MateBook în 2016, iar curând după aceea au apărut alte trei serii: MateBook D, MateBook E și MateBook X. Inovațiile aduse de Huawei în industria laptopurilor integrează nenumărate funcții exclusive, una dintre acestea fiind ecranul HUAWEI FullView.

Atunci când angajații lucrează la birou, sunt obișnuiți să aibă un monitor mare care facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan și oferă o suprafață de lucru amplă. Acasă, mulți dintre utilizatori nu au suficient spațiu pentru a adăuga un monitor sau pur și simplu nu vor să investească într-un dispozitiv suplimentar. Huawei a observat această nouă nevoie apărută în rândul consumatorilor și a pregătit o nouă gamă de produse cu ecran FullView de 16 inch.

Huawei a devenit lider în designul ecranelor full-screen pentru laptopuri, grație experienței și expertizei sale tehnice în dezvoltarea de smartphone-uri și tablete. Într-o industrie plină de ecrane cu doar trei rame subțiri, Huawei ridică ștacheta și oferă ecrane cu rame subțiri pe toate cele patru laturi. Acest design a devenit o parte din ADN-ul seriei MateBook și reprezintă unul dintre avantajele cheie pe care MateBook-urile le au față de dispozitivele concurenței.

HUAWEI MateBook D16 – un laptop ușor, de înaltă performanță, cu ecran surprinzător de 16 inch

Cel mai recent model al gamei MateBook este HUAWEI MateBook D 16 cu diagonala de 16 inch, alimentat de un procesor Intel® Core™ de generația a 12-a. HUAWEI MateBook D 16 îmbogățește seria MateBook cu un ecran mare, de înaltă performanță, păstrând în același timp elementele emblematice ale seriei ce întruchipează estetica, inovația și experiențele inteligente care au devenit sinonime cu brandul.

HUAWEI MateBook D 16 a moștenit designul cu ramă subțire al seriei MateBook D. Acesta asigură un spațiu de lucru mai mare pe ecran, permițând utilizatorilor să vizualizeze mai ușor grafice, date și documente. Huawei a introdus un ecran mare de 16 inch într-un cadru în care alți producători pot integra de obicei ecrane de doar 15,6 inch, mărind zona vizibilă a ecranului, dar nu și dimensiunea corpului.

Pe măsură ce se face trecerea de la programul de lucru mai flexibil, trebuie să ne obișnuim cu faptul că noul nostru birou va fi, într-o oarecare măsură, acasă. Avem misiunea să ne amenajăm spațiul de lucru, astfel încât să facilităm productivitatea și atenția desăvârșită, fără a limita spațiul de locuit. Din fericire, tehnologia ne vine în ajutor cu dispozitive inovatoare care înlocuiesc cu succes configurația tradițională a biroului și ne oferă mai multă flexibilitate în locul în care alegem să lucrăm, lăsând mai mult spațiu pentru creativitate.

Beneficii extinse de la Huawei

Începând cu data de azi, 3 noi produse din gama wearable și tablete vor fi disponibile pentru precomandă pe www.huaweistore.roiar cei care se abonează la newsletter vor primi și un voucher de achiziție cuprins între 50 și 200 de lei. Pasionații de tehnologie pot achiziționa începând de astăzi două modele de  smartwatch-uri: HUAWEI WATCH FIT 2, care vine la pachet cu un voucher de achiziție în valoare de 100 de lei, HUAWEI Band 7 care aduce un voucher în valoare de 50 de lei și tableta HUAWEI MatePad Paper, care vine la pachet cu M-Pencil,  husa magnetică și un voucher în valoare de 200 de lei.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns