Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • TUMI și Razer™ au colaborat pentru a lansa pe 3 iunie o colecție limitată de genți inspirate de sporturile electronice

TUMI și Razer™ au colaborat pentru a lansa pe 3 iunie o colecție limitată de genți inspirate de sporturile electronice

BUCUREȘTI, 2 iunie 2022 — În această primăvară, brandul internațional de voiaj și de lifestyle, TUMI, și-a unit forțele cu Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial. Împreună, cele două companii și-au reimaginat cele mai vândute accesorii TUMI ca ediții limitate adresate gamerilor. Colaborarea reunește inovația și excelența în design, specifice brandului TUMI, cu estetica Razer, acesta fiind unul dintre cele mai recognoscibile branduri din lumea gamingului și a comunităților de sporturi electronice.

Crescând amprenta TUMI în industria sporturilor electronice, pe 3 iunie la ora 5pm CEST se vor lansa patru accesorii deosebit de așteptate, rezultate din colaborarea celor două companii. Fiecare dintre cele patru genți poartă atât sigla Razer, șarpele cu trei capete, cât și verdele caracteristic brandului, elemente cărora li s-a adăugat ADN-ul TUMI.

img1

Geanta practică Laptop Cover 15″ transportă în siguranță cel mai prețios echipament din arsenalul unui gamer, în timp ce geanta Bozeman Sling este cea mai bună soluție pentru a transporta cabluri, accesorii de gaming și nu numai. Echipat cu un compartiment capitonat pentru laptop, modelul Finch Backpack a fost proiectat să facă față oricăror condiții. Cei care caută o soluție de transport care să le acopere toate nevoile vor putea alege modelul International Expandable 4 Wheeled Carry-On Luggage. Ușor de recunoscut dintr-o singură privire ca produs TUMI, troller-ul încorporează popularul contur de 19 grade. Atât exteriorul, cât și interiorul sunt realizate din materiale reciclate, demonstrând încă odată angajamentul ambelor companii de a proteja mediul. O caracetristică extra deosebit de utilă este portul USB-C care asigură alimentarea cu energie a dispozitivelor preferate.

Colecția este limitată la doar 1.337 de exemplare pentru fiecare dintre cele patru modele, la nivel mondial. Numărul “1337” sau “LEET”, prescurtarea de la “elite”, a fost ales intenționat datorită asocierii termenului în mediul de gaming cu cei mai pricepuți jucători.

img2

Cele două branduri nu au colaborat doar la dezvoltarea colecției, ci și la crearea unei campanii de promovare futuriste care aduce produsele la viață. Videoul de promovare plin de acțiune se desfășoară în metaverse și aduce un omagiu determinării de care dau dovadă jucătorii, prin lozinca “Carry Hard”.

“Ne-am dedicat în totalitate categoriei de produse destinate sporturilor electronice în cadrul colaborării cu Razer. Ne dorim să putem oferi noi produse incitante în ton cu atitudinea și pasiunea comunității de gaming,” a declarat Directorul creativ al TUMI, Victor Sanz. “Stilul de viață al gamerilor se potrivește perfect cu felul în care concepem produsele noastre și cu dorința noastră de a ne concentra asupra tuturor aspectelor vieții atunci când vine vorba de clienții noștri. Scopul nostru este să le oferim doar cele mai de calitate acessorii, care îi ajută să-și atingă țelurile.”

“Suntem încântați de colaborarea cu TUMI, din care a rezultat această colecție exclusivă comunității de jucători,” a declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. “Știm că fanii noștri au un stil de viață activ și adesea sunt nevoiți să transporte accesoriile lor preferate. Astfel am vrut să le putem oferi soluții de voiaj de cea mai înaltă calitate, care îmbină versatilitatea și funcționalitatea, astfel ca ei să nu-și facă griji de nimic.”

Colecția limitată TUMI | Razer va fi disponibilă în anumite magazine TUMI din întreaga lume, pe paginile TUMI.COM și Razer.com, în anumite magazine Razer China și în oferta unor retaileri internaționali specializați precum TMall și JD (China).

Prețurile retail ale colecției:

  • TUMI | Razer International Expandable 4 Wheeled Carry-On Luggage – 765 euro
  • TUMI | Razer Finch Backpack – For 15” Laptop – 575 Euro
  • TUMI | Razer Bozeman Sling Bag – 365 Euro
  • TUMI | Razer Laptop Sleeve – For 15” Laptop – 175 Euro

Mai multe imagini LINK

Pentu mai multe detalii vizitați această pagină

DESPRE TUMI

Încă din 1975, TUMI este cunoscut pentru producția de accesorii de voiaj de lux recunoscute la nivel mondial, atât dedicate mediului business, cât și pentru lifestyle, inclusiv obiecte esențiale de lux concepute să modernizeze, să simplifice și să înfrumusețeze fiecare aspect al vieții pe drum. Combinând funcționalitatea perfectă cu ingeniozitatea, compania și-a luat angajamentul de a fi partenerul perfect pentru cei care călătoresc și își urmăresc oriunde pasiunea. Brandul este comercializat la nivel global în peste 75 de țări și peste 2.000 de magazine. Pentru mai multe detalii despre TUMI, vizitați www.TUMI.com.
DESPRE RAZER   

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns