Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

Samsung Electronics invită utilizatorii la Bespoke Home 2022

În cadrul evenimentului, Samsung extinde limitele a tot ceea ce este posibil acasă cu electrocasnicele Bespoke

București, România – 2 iunie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. anunță întoarcerea evenimentului Bespoke Home 2022, a doua prezentare globală anuală care evidențiază cele mai recente produse electrocasnice inovatoare Samsung. Evenimentul din acest an se va concentra în jurul a trei teme cheie legate de expansiune – spațiu, experiență și timp. Samsung va evidenția modul în care Bespoke își extinde acoperirea globală și depășește granițele bucătăriei, modul prin care experiențele de viață sunt extinse prin confort și flexibilitate, precum și cel prin care se extinde ciclul de viață al aparatelor electrocasnice, permițându-le clienților să se bucure de produsele Bespoke mai mult timp.

„În cadrul Bespoke Home 2021, am dezvăluit aparate electrocasnice care le-au oferit clienților modalități de personalizare prin customizare, flexibilitate la nivel de funcționalitate și o viață conectată. Anul acesta, suntem încântați să prezentăm modul în care Bespoke își extinde granițele pentru a le oferi consumatorilor noi experiențe atât în interiorul, cât și în afara bucătăriei, mai mult confort și conectivitate, toate sub umbrela eforturilor noastre din zona sustenabilității”, a declarat Kanghyup Lee, Head of Sales & Marketing Team of the Digital Appliances Business, Samsung Electronics.

 Bespoke Home 2022 (1)

Extinderea Spațiului

Bespoke se extinde în întreaga lume, în curând fiind disponibile aparatele electrocasnice Bespoke în peste 50 de țări. În plus, Samsung își va extinde gama Bespoke pentru întreaga casă, cu diverse categorii de produse echipate cu funcții îmbunătățite și noi opțiuni de culoare.

În esență, design-urile în evoluție ale lui Bespoke sunt menite să inspire consumatorii pentru a crea locuințe personalizate care să reflecte cu adevărat gusturile și estetica lor proprie și variată, indiferent de poziționarea geografică. Odată cu etosul Expansiunea Spațiului, Bespoke aduce această viziune la viață.

Extinderea Experienței

Pe măsură ce experiențele conectate la domiciliu trec de la noutate la interacțiunile de zi cu zi, Bespoke simplifică locuința conectată prin reunirea a șase servicii smart home – Gătit, Energie, Îngrijirea hainelor, Îngrijirea animalelor de companie, Îngrijirea aerului și Îngrijirea casei. Pe lângă acest lucru, serviciul actualizat Family Hub, împreună cu AI îmbunătățită, facilitează un confort automatizat în viața utilizatorilor.

 

Extinderea Timpului

În urma extinderii spațiului și experienței, Samsung creează soluții durabile la nivel de produse pe întregul lor ciclu de viață, de la proiectare până la scoaterea din uz.

Alăturați-vă Samsung la standul expozițional de la EuroCucina din Milano la Fiera Milano, Rho în Italia pentru a afla mai multe despre noutățile din cadrul Bespoke Home de anul acesta. De asemenea, puteți afla mai multe despre evenimentul Bespoke Home Media Day, programat în data de 7 iunie, la ora 17:00. Evenimentul Bespoke Home Media Day 2022 va fi difuzat pe canalul YouTube global al Samsung, Samsung Newsroom și Samsung.com.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Samsung.com și Samsung Newsroom.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns