Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

 • Acasă
 • Publicitate
 • CĂȘTILE DE GAMING POT FI PURTATE ACUM ȘI PE STRADĂ, GRAȚIE NOILOR MODELE RAZER BARRACUDA

CĂȘTILE DE GAMING POT FI PURTATE ACUM ȘI PE STRADĂ, GRAȚIE NOILOR MODELE RAZER BARRACUDA

Sistemul SmartSwitch Dual Wireless, microfoanele integrate cu funcție de anulare a zgomotului,  dar și aspectul elegant, transformă Barracuda într-o gamă de produse de gaming ce pot fi utilizate oriunde, împreună cu o multitudine de platforme.

 

BUCUREȘTI, 1 iunie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat astăzi lansarea noilor modele de căști Barracuda și Barracuda Pro, alături de o versiune îmbunătățită a modelului existent, Barracuda X. Noua familie de căști de gaming beneficiază de un design potrivit purtării pe stradă, dar și de o multitudine de funcții ce se bazează pe cele mai avansate tehnologii ale momentului și au rolul de a le oferi gamerilor cel mai clar sunet, atât acasă cât și în timpul călătoriilor.

2

Grație tehnologiei hibride de anulare active a zgomotului (ANC), modelul Barracuda Pro  îi oferă utilizatorului o experiență audio neîntreruptă indiferent de mediu, funcția fiind ideală pentru sesiunile intense de gaming care necesită maximum de concentrare, dar și pentru utilizatorii care doresc să se bucure de muzică în aer liber, fără a fi distrași de zgomotele din jur.

Prin utilizarea tehnologiei Razer SmartSwitch Dual Wireless, căștile Barracuda Pro pot fi conectate simultan la două dispozitive iar comutarea între acestea se realizează instantaneu.  Astfel, un utilizator care se joacă pe PC poate comuta rapid căștile pe conexiunea Bluetooth pentru a prelua un apel, fără a fi necesar vreun proces de unpairing/pairing pentru a face acest lucru. Toate modelele Barracuda acceptă simultan o conexiune Razer HyperSpeed Wireless (2.4GHz) pentru o experiență de gaming de înaltă performanță și lipsită de întârzieri, și una Bluetooth 5.2, pentru compatibilitate cu o multitudine de dispozitive.

4

“Barracuda Pro este perechea de căști hibridă care le face pe toate,” a declarat Chris Mitchell, șeful diviziei de PC Gaming din cadrul Razer. “Fie că este vorba despre setupul tău principal de gaming, sau de playlist-urile favorite pe care le asculți pe drum, noul Barracuda Pro combină ușurința de utilizare specifică modelelor de căști de lifestyle cu funcțiile de înaltă performanță destinate gamingului, la care te-ai aștepta de la orice pereche de căști de gaming Razer. Astfel, produsul oferă o experiență lipsită de compromisuri, alături de un design premium, foarte atrăgător.”

Indiferent dacă îți coordonezi echipa în joc sau pornești un apel telefonic cu prietenii sau familia, Barracuda Pro facilitează o comunicare vocală clară, mulțumită sistemului dual de microfoane ce anulează zgomotul prin tehnologia beamforming, sistem ce a fost proiectat pentru a capta vocea cu un maximum de claritate. În plus, există trei niveluri de atenuare activă a zgomotului de fundal, ce pot fi selectate utilizând aplicația Razer Audio App.

1

Noile difuzoare Razer TriForce Bio-Cellulose 50mm ce sunt utilizate de modelul Barracuda Pro oferă un peisaj sonor bogat, natural și detaliat. Pentru un sunet pur și nediluat, căștile au propriul lor amplificator încorporat, mai exact THX Achromatic Audio Amplifier (THX AAATM), un amplificator de talie mondială ce asigură o distorsionare extrem de scăzută a sunetului, un raport semnal-zgomot crescut, un interval dinamic ridicat, o putere de ieșire superioară și mult mai multă claritate pentru audiofili. De asemenea, căștile includ și funcția THX® Spatial Audio, ce le oferă gamerilor, audiofililor și cinefililor experiențe mai captivante.

3

Căști hibride cu sunet high-end

Anunțată astăzi alături de Barracuda Pro, este noua pereche de căști Razer Barracuda. Dispunând de difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50 mm și THX Spatial Audio, Barracuda oferă un sunet detaliat și puternic, dând viață filmelor și jocurilor. Banda pentru cap și căptușeala cupelor, toate realizate din FlowKnit Memory Foam, permit o purtare confortabilă pe termen lung, iar butoanele căștilor sunt la îndemână și oferă acces facil la toate funcțiile.

Și modelul Barracuda dispune de conectivitate Razer SmartSwitch Dual Wireless și de un sistem de microfoane cu Beamforming pentru anularea zgomotului de fundal. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o pereche de căști versatilă, fără fir, compatibilă cu multiple dispozitive, ce are o autonomie de până la 40 de ore de utilizare dintr-o singură încărcare a bateriei. Pentru dispozitivele vechi, Barracuda acceptă și intrări analogice de 3,5 mm.

Un partener pentru toată ziua, în fiecare zi

Dincolo de produsele nou adăugate în gama Barracuda, Razer a anunțat și o nouă versiune a cunoscutelor căști Barracuda X. Cu ocazia acestui refresh al produsului a fost adăugată funcționalitate completă Bluetooth prin includerea Razer SmartSwitch Dual Wireless, în timp ce durata de viață a bateriei a fost mai mult decât dublată, astfel că acum Barracuda X oferă până la 50 de ore de utilizare dintr-o singură încărcare.

Cu un microfon cardioid HyperClear detașabil, difuzoare Razer Triforce de 40 mm și suport pentru sunet surround 7.1, Barracuda X sunt căștile de gaming perfecte pentru cei care își doresc un produs foarte ușor, compatibil cu o multitudine de platforme.

Barracuda Pro, Barracuda și Barracuda X sunt cele mai recente completări la gama populară de căști wireless Razer, și folosesc cele mai recente tehnologii, precum SmartSwitch și THX AAA™, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență superioară. Fiind bazată pe căști care le vor permite utilizatorilor să se bucure de muzică și jocuri în timp ce sunt conectați si la alte dispozitive, noua gamă Razer Barracuda reprezintă însoțitorul perfect pentru toți cei care doresc să-și aducă sunetul cu ei oriunde ar merge.

DESPRE RAZER BARRACUDA PRO

 • Razer SmartSwitch Dual Wireless (2.4GHz și BT)
 • Tehnologie Hybrid Active Noise Cancellation (ANC)
 • Difuzoare Razer TriForce Bio-Cellulose de 50mm
 • THX Achromatic Audio Amplifier (THX AAA™)
 • THX Spatial Audio
 • Sistem dual de microfoane integrate cu funcție de anulare a zgomotului
 • Cupe moi, ce utilizează spumă cu memorie și un înveliș de piele sintetică
 • Greutate: 340g
 • Autonomie: 40 de ore.
 • Încărcare USB-C

DESPRE RAZER BARRACUDA

 • Razer SmartSwitch Dual Wireless (2.4GHz și BT) și jack 3.5mm analog
 • Difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm
 • THX Spatial Audio
 • Sistem dual de microfoane integrate cu funcție de anulare a zgomotului
 • Cupe FlowKnit Memory Foam
 • Greutate: 300g
 • Autonomie: 40 de ore.
 • Încărcare USB-C

DESPRE RAZER BARRACUDA X

 • Razer SmartSwitch Dual Wireless (2.4GHz și BT) și jack 3.5mm analog
 • Difuzoare Razer TriForce de 40mm
 • Sunet surround 7.1
 • Microfon detașabil Razer HyperClear Cardioid Mic
 • Cupe FlowKnit Memory Foam
 • Greutate: 250g
 • Autonomie: 50 de ore
 • Încărcare USB-C

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Barracuda Pro
289,99 Euro
Razer.com și parteneri retail autorizați – Disponibil acum

Barracuda
189,99 Euro
Razer.com și parteneri retail autorizați – Disponibil acum

Barracuda X
119,99 Euro
Razer.com și parteneri retail autorizați – Disponibil acum

Pentru mai multe informații, consultați acest link. rzr.

Pentru mai multe informații despre THX AAA și THX Spatial Audio, consultați acest link.

 

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

 

Lasă un răspuns