Inscrie-te la cursul: Cum iti deschizi un magazin online pas cu pas

  • Acasă
  • Publicitate
  • Sonos lansează Sonos Voice Control, pentru experiențe de audiție fără efort

Sonos lansează Sonos Voice Control, pentru experiențe de audiție fără efort

Sonos Voice Control este o experiență vocală complet nouă, care oferă un control rapid, precis și hands-free al muzicii și al sistemului Sonos, cu o confidențialitate de neegalat. 

București, 12 mai 2022– Sonos (Nasdaq: SONO) prezintă prima experiență vocală creată exclusiv pentru audiție în ecosistemul Sonos. Proiectată având în centrul său ideea de confidențialitate, experiența Sonos Voice Control este cel mai simplu mod de a gestiona muzica redată, oferindu-le utilizatorilor control complet asupra sistemului Sonos, folosind doar vocea.

SVC_3

„Sonos și-a luat angajamentul de a oferi experiențe noi, care să-i conecteze, fără efort, pe ascultători cu tot conținutul pe care îl iubesc”, a spus Joseph Dureau, Vicepreședinte Voice Experience Sonos. „Una dintre cele mai naturale modalități de a ne conecta cu muzica este vocea, însă atunci când vorbim cu clienții noștri, aflăm că mulți dintre ei au îngrijorări cu privire la confidențialitate, motiv pentru care mulți aleg să nu utilizeze controlul vocal. Conceput special pentru ascultarea pe sistemele Sonos și realizat având în centrul său ideea de confidențialitate, Sonos Voice Control le oferă clienților experiența aplicației Sonos doar prin utilizarea vocii.”

SVC_1

Sonos Voice Control funcționează pe fiecare produs Sonos cu funcționalități de control vocal, procesând integral solicitările la nivelul dispozitivului. Niciun sunet sau transcriere nu sunt trimise în cloud, nu sunt stocate, ascultate sau citite de altcineva. Disponibil pentru noile produse cu funcționalități de control vocal sub forma unei actualizări gratuite pentru clienții deja existenți, Sonos Voice Control este compatibil cu Sonos Radio, Apple Music, Amazon Music, Deezer și Pandora. Vor urma mai multe servicii și piețe. 

Control rapid și precis al muzicii și al sistemului Sonos

Sonos Voice Control găsește muzica pe care utilizatorii doresc să o asculte, procesând integral solicitările la nivelul dispozitivului. Procesarea locală oferă timpi de răspuns mai rapizi și verificări periodice lipsite de efort. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să spună „Hey Sonos” și pot continua fără a fi nevoie de alte cuvinte de activare suplimentare. La fel ca în aplicația Sonos, pot fi controlate muzica și boxele din orice cameră, melodiile pot fi mutate cu ușurință pe alte dispozitive din casă, piesele preferate pot fi salvate și apreciate în playlist-ul personal și multe altele.

SVC_4

Conversație naturală care înțelege comunicarea umană

Sonos Voice Control înțelege nuanțele comunicării umane și va răspunde la comenzi precum „dă-l mai tare!”. După o căutare atentă, Sonos l-a ales pe actorul premiat Giancarlo Esposito – cunoscut pentru rolurile lui din Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian – pentru a oferi o voce familiară clienților din SUA. Cu o înregistrare atentă, procesare avansată și calibrare, vocea este naturală și discretă, iar în același timp captivantă și încrezătoare.

Primei voci Sonos i se vor alătura altele de-a lungul timpului, deoarece compania va continua să extindă această experiență către oameni și locuri noi.

 SVC_2

Sonos Voice Control este un serviciu gratuit, disponibil în SUA începând cu 1 iunie și în Franța odată cu finalul acestui an. Acesta urmează să fie disponibil și în alte țări.

Despre Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) este compania lider mondial în furnizarea de experiențe audio. Ca inventator al sistemelor audio multi-room wireless pentru acasă, inovația Sonos susține utilizatorii pentru ca aceștia să se bucure de experiențe de audiție mai bune, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să-l controleze oricum și oricând doresc. Cunoscută pentru experiența de audiție inegalabilă pe care o oferă, designul armonios, simplitatea în utilizare și sistemul open platform, compania Sonos face ca întreaga complexitate a conținutului audio să fie disponibilă pentru toată lumea. Sediul central al companiei Sonos se află în Santa Barbara, California. Află mai multe pe www.sonos.com

Lasă un răspuns